woensdag 18 mei 2011

Verizon breidt Managed Mobility Portfolio uit om tablets, persoonlijke apparaten en cloud-toepassingen te ondersteunen

PERSBERICHT

VOOR DIRECTE DISTRIBUTIE

Mediacontact:
18 mei 2011
Maria Montenegro
703-886-6063
Maria.montenegro@verizon.com

Clare Ward

+44 (0) 118 905 3501
Clare.ward@verizonbusiness.comVerizon breidt Managed Mobility Portfolio uit om tablets, persoonlijke apparaten en cloud-toepassingen te ondersteunen

Krachtige nieuwe oplossingen stellen werknemers in staat om vrijwel overal, altijd en vanaf elk mobiel apparaat te werken

NEW YORK – Om bedrijven te helpen met het beheer en de beveiliging van bedrijfstoepassingen die werknemers op verschillende mobiele apparaten gebruiken, waaronder hun privétoestellen, breidt Verizon zijn Managed Mobility Portfolio uit met nieuwe en verbeterde oplossingen.
Nieuwe mogelijkheden zijn onder meer:
• Beheer en beveiliging van zakelijke en privé-tablets met iOS en Android;
• Een nieuw portaal dat werknemers vanaf hun toestel toegang biedt tot alle benodigde bedrijfstoepassingen;
• Nieuwe antivirus- en firewall-mogelijkheden ter bescherming van intellectueel eigendom binnen mobiele omgevingen.

Deze oplossingen zijn per direct verkrijgbaar in de Verenigde Staten, zullen volgende maand in Europa worden geïntroduceerd en later dit jaar in de regio Asia-Pacific en Latijns-Amerika.

“De explosieve toename van het gebruik van mobiele toestellen in de afgelopen jaren leidt tot een fundamentele verandering in onze werkwijze, waarbij de grens tussen werk en privé vervaagd,” aldus Carrie Gray, Directeur van Verizon’s Mobility Enterprise-divisie. “Werknemers willen steeds vaker zelf hun mobiele apparaat uitkiezen, waardoor CIO’s en ICT-afdelingen worstelen met de beveiliging van gevoelige bedrijfsinformatie. Verizon biedt een omgeving waarin ondernemingen zonder problemen bedrijfstoepassingen beschikbaar kunnen stellen aan mobiele werknemers. Verizon’s Managed Mobility stelt bedrijven ook in staat om kosten te reduceren, bedrijfsgegevens en -systemen te beveiligen binnen de omgeving van hun mobiele provider.”

Beheer en beveiliging van tablets

Klanten van Verizon Managed Mobility kunnen tablets met iOS en Android toevoegen aan de verschillende mobiele toestellen die door hun werknemers worden gebruikt. Verizon biedt beheer- en beveiligingsmogelijkheden voor tablets op basis van het mobiele softwareplatform Sybase Afaria van Sybase, een SAP bedrijf. Ondernemingen kunnen hierdoor de beveiliging uitbreiden naar de mobiele apparaten van werknemers en back-officetoepassingen op deze toestellen aanbieden , binnen het beveiligingsbeleid van het bedrijf. Ook worden bedrijfstoepassingen beschikbaar gesteld en kunnen beheerprofielen worden gebruikt.

Verizon introduceert een nieuw portaal om bedrijfstoepassingen op mobiele toestellen van specifieke gebruikers of groepen te beheren. De juiste toepassingen kunnen aan de juiste mobiele gebruikers toegekend worden, waardoor werkgevers de productiviteit van hun personeel vergroten zonder concessies te doen op het beheer, de controle of de beveiliging.

De Verizon Managed Mobility-oplossingen maken gebruik van Verizon’s geavanceerde wereldwijde draadloze en IP-netwerken, maar kunnen ook in combinatie met het netwerk van elk ander mobiele provider worden gebruikt. De oplossingen zijn bedoeld om het mobiliteitsprogramma van ondernemingen binnen vier kerngebieden te verbeteren: beheer en beveiliging van mobiele toestellen, voorraad- en onkostenbeheer, logistiek en ondersteuning van mobiele diensten.

Zakelijke applicaties in de cloud

Verizon maakt bekend dat de samenwerkingsovereenkomst met SAP is uitgebreid. Beide bedrijven zullen zich gaan richten op de gezamenlijke ontwikkeling en verkoop van belangrijke componenten van het Verizons Managed Mobility Portfolio , zoals Mobile Device Management en het Security and Mobile Services Enablement Platform. Klanten kunnen hierdoor vrijwel overal en altijd op eenvoudige wijze toegang krijgen tot lokaal geïnstalleerde of cloudgebaseerde SAP®-toepassingen via Verizon’s zakelijke cloud. Verizon is daarmee de eerste partner van SAP die integrale cloud- en mobiliteitsoplossingen aanbiedt.

Verizon is wereldwijd leider in oplossingen die de operationele prestatie van middelgrote bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen verbeteren. Verizon biedt een combinatie van geïntegreerde ICT-oplossingen, professionele dienstverlening en uiterst intelligente mobiele en IP-netwerken die wereldwijde dekking bieden en organisaties in staat stellen om op veilige wijze informatie op te vragen, content te delen en te communiceren. Verizon transformeert snel naar een uniek, cloud-gebaseerd ‘everything-as-a-service’delivery-model dat alle organisaties toegang biedt tot krachtige enterprise-class oplossingen. Raadpleeg voor meer informatie www.verizonbusiness.com.Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere vaste en draadloze netwerk- en communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless beheert het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen . Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf geïntegreerde zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een gevarieerd personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en had in 2010 positie 30 in de Dow-index met een geconsolideerde omzet van 106,6 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek www.verizon.com.

####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: www.verizon.com / news. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | t: +31 (0)20 626 4167 | m: +31 (0)6 30 045 484 | f: +31 (0)20 626 4131 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten