dinsdag 17 mei 2011

ABBYY introduceert zakelijk softwaresysteem FlexiCapture 10 voor het vastleggen van gegevens en documenten

ABBYY introduceert zakelijk softwaresysteem FlexiCapture 10 voor het vastleggen van gegevens en documenten

Geavanceerde FlexiCapture-technologie met zelflerende functies staat garant voor een snelle implementatie en gebruikseenvoud, met behoud van de nauwkeurigheid

Munich (17 mei 2011) — ABBYY, toonaangevende leverancier van technologieën voor documentherkenning, vastlegging van gegevens en taalkundige oplossingen, introduceert de nieuwe versie van ABBYY FlexiCapture 10. Hiermee biedt ABBYY één van de meest uitgebreide oplossingen voor het vastleggen van gegevens die op de huidige markt te verkrijgen is. FlexiCapture 10 biedt ondersteuning voor een breed scala aan gebruikersscenario’s en kan als standalone oplossing of bedrijfsbreed worden ingezet. Ook biedt het gegevensverwerking op basis van templates en intelligente documentherkenning in één oplossing.

De nieuwe FlexiCapture-technologie met zelflerende functies stelt bedrijven in staat om slim aan de slag te gaan en de verwerkingstijd aanzienlijk te verkorten. De oplossing zorgt voor ongekende nauwkeurigheid tijdens het zoeken en herkennen van gegevensvelden binnen documenten, ongeacht hun complexiteit. Het brancheleidende functiepallet van het systeem wordt aangevuld met verbeterde verwerkingskracht en ondersteuning in fouttolerantie. Daarnaast biedt FlexiCapture 10 nieuwe intelligente tools voor gebruik op afstand en aanpassingsmogelijkheden die de integratie met bedrijfsprocessen en toepassingen vereenvoudigen.

ABBYY FlexiCapture 10 maakt een einde aan de problemen op het gebied van documentatieverwerking waar veel grote organisaties mee worstelen. Met de intelligente technologieën kunnen gebruikers op efficiëntere wijze belangrijke informatie uit verschillende soorten documenten ophalen, zoals machineleesbare formulieren en semigestructureerde en ongestructureerde documenten. Het systeem biedt complete functies voor het scannen, categoriseren en indexeren van documenten en het ophalen van gegevens uit deze documenten. Dankzij de functionaliteiten voorziet het in de specifieke behoeften van elke organisatie.

FlexiCapture 10 is een krachtige, integrale oplossing die als standalone-toepassing of als een gedistribueerd systeem kan worden ingezet. Het systeem is speciaal ontwikkeld om belangrijke gegevens te zoeken in alle lay-outs binnen het documentstroom. Hierdoor is het niet langer nodig om uiteenlopende typen documenten op afzonderlijke systemen te verwerken.
“FlexiCapture is met de behoeften van de markt meegegroeid. De software is steeds slimmer en autonomer geworden. Het systeem is in staat om de meeste taken automatisch uit te voeren en vereenvoudigt alle stadia van het beheerproces,” aldus Aram Pakhchanian, directeur Data Capture Products bij ABBYY. “De productverbeteringen van FlexiCapture 10 zorgen ervoor dat organisaties tijd besparen, de gegevensverwerking en communicatie wordt gestroomlijnd en de implementatiekosten worden reduceren. Zowel gebruikers als integrators krijgen een betere gebruikerservaring.”

ABBYY FlexiCapture 10 biedt een brede reeks van nieuwe en verbeterde functies:
Slim beginnen: nieuwe FlexiCapture-techologie met zelflerende functies
Dankzij de nieuwe FlexiCapture-technologie wordt de doorlooptijd van projecten drastisch verkort. De nieuwe zelflerende functies maken het eenvoudiger om flexibele beschrijvingen (FlexiLayouts) in te zetten voor de verwerking van semigestructureerde en ongestructureerde documenten. Gebruikers kunnen deze FlexiLayouts automatisch genereren door simpelweg gegevensvelden aan te wijzen in verschillende afbeeldingen voor elk documenttype.

Gebruikers kunnen eenvoudig de FlexiCapture-technologie optimaliseren voor het vastleggen van gegevens voor hun specifieke toepassingen. In tegenstelling tot traditionele systemen met zelflerende functies biedt FlexiCapture beheerders rechtstreekse toegang tot de gegenereerde documentbeschrijvingen. Deze kunnen waar nodig handmatig worden gewijzigd en waarborgen optimale nauwkeurigheid wat betreft het zoeken naar en herkennen van gegevensvelden binnen documenten.

Op basis van slechts 3-5 voorbeeldafbeeldingen voor elk documenttype leert het systeem zichzelf om documenten binnen een documentstroom automatisch te classificeren. Hierdoor zijn gebruikers minder tijd en inspanning kwijt aan het handmatig opstellen van classificatieregels.

Afgestemd op de bedrijfsprocessen: hechtere integratie dankzij maatwerk
FlexiCapture 10 kan op eenvoudige en hechtere wijze worden geïntegreerd binnen bestaande bedrijfsprocessen dankzij nieuwe functies zoals:
• Aangepaste routeringsregels voor elk type document — Klanten kunnen hun standaard workflows aanpassen aan specifieke vereisten en een verscheidenheid aan gebruiksscenario's. Ze kunnen aanvullende verwerkingsmodules op eenvoudige wijze integreren, zoals engines voor het importeren van informatie, het voorbewerken van afbeeldingen, het aanpassen van verificatieprocessen en externe herkenning.
• Aanpasbaar verificatiestation — Gebruikers hebben de beschikking over speciale scripting-tools waarmee ze de gebruikersinterface voor documentverificatie kunnen aanpassen. Beheerders kunnen menu's en werkbalken wijzigen, nieuwe bedieningselementen toevoegen en de reactiesnelheid van het station aanpassen aan het documenttype. Deze functie is bij uitstek geschikt voor projecten waarvoor gebruik wordt gemaakt van speciale tools of waarbij aan speciale richtlijnen moet worden voldaan.

Optimale schaalbaarheid en fouttolerantie
ABBYY FlexiCapture 10 biedt verbeterde functionaliteit voor de uitvoering van brede projecten, waarbij de verwerking over meerdere CPU-cores tegelijk kan worden verdeeld. Het systeem biedt betrouwbare schaalbaarheid tot honderd CPU-cores. Dankzij de fouttolerante architectuur van FlexiCapture 10 en de toegevoegde ondersteuning voor Microsoft® Cluster Server kunnen klanten servercomponenten installeren op high-availability cluster-nodes om een consistente werking te garanderen, een einde te maken aan bottlenecks en gegevensverlies door systeemstoringen te voorkomen.

Bediening op afstand en gedistribueerde verwerking binnen de hele organisatie
ABBYY FlexiCapture 10 biedt ondersteuning voor internationale werkomgevingen in de vorm van krachtige tools voor bediening op afstand en verwerkingsfuncties die efficiëntie in gegevens- en documentvastlegging mogelijk maken.
• Web-based gegevensverificatie— FlexiCapture 10 biedt een gebruiksvriendelijke web-based interface voor gegevensverificatie. Het vereist geen installatie en is op elk gewenst moment, vanaf elke locatie toegankelijk. Om te beginnen met verifiëren moeten gebruikers slechts op één link klikken en zich aanmelden.
• Eenvoudig scannen op afstand — Het systeem biedt de mogelijkheid om Scanning Stations automatisch te installeren met één simpele muisklik. Gebruikers kunnen op elk gewenst moment en vanaf elke externe locatie op afstand scannen. De scanprofielen kunnen door de gebruiker lokaal worden beheerd of centraal door de server worden toegepast.
• Vastleggen van informatie in e-mailbijlagen — FlexiCapture 10 is in staat om informatie in afbeeldingen die als bijlagen bij e-mailberichten zijn verzonden rechtstreeks vast te leggen. Dit is mogelijk dankzij de integratie met de nieuwe versie van Microsoft Exchange Server en POP3 mailserver.
ABBYY FlexiCapture 10 is verkrijgbaar via het wereldwijde partnernetwerk van ABBYY. Informatie over licentiemodellen en prijzen is beschikbaar via dichtstbijzijnde partner of de locale vestiging van ABBYY. Raadpleeg voor meer informatie over FlexiCapture 10 www.abbyy.com/data_capture_software.


Over ABBYY
ABBYY is een leidende aanbieder van documentherkenning, data capture en linguïstische technologieën en diensten. Haar producten zijn onder andere de ABBYY FineReader lijn van ‘optical character recognition’ (OCR) applicaties, de ABBYY Flexicapture lijn van data capture oplossingen, ABBYY Lingvo woordenboek software, en development tools. ABBYY Language Services biedt ondernemen omvattende linguïstische oplossingen. Papier-intensieve organisaties overal ter wereld gebruiken ABBYY software om tijd- en arbeidsintensieve taken te automatiseren en om bedrijfsprocessen te optimaliseren. ABBYY producten worden gebruikt in grootschalige regeringsprojecten zoals die van de Australische Belastingdienst, Litouwse Belastingdienst, Ministerie van Onderwijs in Rusland, Ministerie van Onderwijs in de Oekraïne, en de Montgomery County Government in de Verenigde Staten. Bedrijven die ABBYY technologieën licenseren zijn onder andere BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions, Samsung Electronics en meer. ABBYY OCR applicaties worden verscheept met apparatuur van de ‘s werelds beste fabrikanten zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba, en Xerox. ABBYY heeft haar hoofdkwartier in Moskou, Rusland, en heeft kantoren in Duitsland, de Verenigde Staten, Oekraïne, het Verenigd Koninkrijk, Cyprus, Japan en Taiwan. Voor meer informatie, bezoek www.abbyy.com.

ABBYY, het ABBYY Logo, FineReader, ADRT, Lingvo, FlexiCapture, PDF Transformer en Recognition Server zijn gedeponeerde merken of merken van ABBYY Software Ltd. Andere productnamen die in dit document worden vermeld zijn mogelijk merken en/of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars waar ABBYY geen enkele aanspraak op maakt.


Contact:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 28

Dina-Perla Marciano
Axicom Benelux
+31 20 626 41 67

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marcianoglobal technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | t: +31 (0)20 626 4167 | m: +31 (0)6 30 045 484 | f: +31 (0)20 626 4131 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten