vrijdag 27 mei 2011

CA Technologies biedt gehoste softwaretoepassingen aan via de cloud van Verizon

PERSBERICHT
VOOR DIRECTE DISTRIBUTIE Mediacontact:
27 mei 2011
Clare Ward
+44 (0) 118 905 3501
Clare.ward@verizonbusiness.comCA Technologies biedt gehoste softwaretoepassingen aan via de cloud van VerizonNEW YORK – CA Technologies (NASDAQ:CA) en Verizon (NYSE, NASDAQ:VZ) maakten vandaag bekend dat CA Technologies zijn software voor ICT-beheer gaat aanbieden via Computing as a Service (CaaS), het paradepaardje onder de cloud computing-oplossingen van Verizon. De eerste toepassing die CA Technologies bij Verizon Caas laat hosten, is CA Clarity™ PPM, toonaangevend voor projectmanagement en het beheer van productportefeuilles.

Verizon CaaS biedt CA Technologies een hoogwaardige omgeving die aan de richtlijnen van SAS 70 Type II voldoet, zodat het de toepassingen op veilige en betrouwbare wijze kan laten hosten. De hosting-oplossing van CA Technologies vormt een aanvulling op de traditionele installaties voor klanten en de steeds uitgebreidere 'on demand' SaaS-oplossing voor CA Service Desk Manager On Demand en CA Clarity™ PPM On Demand.

“De keuze van CA Technologies om zijn software binnen onze cloud te hosten, geeft blijk van toenemende populariteit van cloud computing,” aldus Kerry Bailey, group president Enterprise Cloud Strategy & Services bij Verizon. “Steeds meer bedrijven doen een beroep op cloud computing om hun bedrijfsprestaties radicaal te verbeteren. De combinatie van de CA Technologies oplossingen voor ICT-beheer en het cloud computing-platform van Verizon zal een groter aantal klanten in staat stellen om te profiteren van extra meerwaarde en grotere flexibiliteit.”

Adam Elster, Directeur Services, Support & Education Sales-divisie van CA Technologies: “Cloud computing is een kernactiviteit van Verizon. De betrouwbaarheid en krachtige beveiliging van de oplossingen bieden onze klanten strategische meerwaarde. Bij CA Technologies merken we dat steeds meer klanten onze software willen afnemen op basis van een 'on demand' SaaS-model. We willen klanten ook tegemoetkomen die eigenaar van de softwarelicenties willen blijven, zonder de werkdruk en kosten die gepaard gaan met het beheer van de software en infrastructuur. Door onze software in de cloud van Verizon te laten hosten, kunnen we klanten nog meer kostenbesparingen en flexibiliteit aanbieden, ongeacht het gebruiksmodel waarvoor ze kiezen. We overwegen om in de toekomst meer van onze toepassingen via Verizon CaaS aan te bieden.”

Klanten van CA Technologies die hun software vanuit de cloud van Verizon betrekken, blijven eigenaar van de softwarelicenties. Ze kunnen de toepassingen geheel naar behoefte aanpassen of de configuratie overlaten aan CA Services. Klanten kunnen ook profiteren van de hosting-expertise van CA Services, die het beheer en de bewaking van de applicatiedatabase en het platform voor zijn rekening neemt. Verder hebben klanten geen omkijken naar aspecten van het hardwarebeheer, zoals koeling en stroomvoorziening. Hierdoor kunnen zij geld besparen en sneller reageren op nieuwe ontwikkelingen.

Klanten van CA Technologies die toepassingen afnemen via Verizon CaaS, profiteren onder meer van de volgende voordelen:

• De mogelijkheid om CA Clarity PPM te gebruiken op locatie, als één via Verizon CaaS gehoste oplossing of op basis van een 'on demand'-model voor extra flexibiliteit.
• de mogelijkheid om snel benodigde ICT-diensten te betrekken.
• ondersteuning door meer dan 1.400 experts van CA Services met betrekking tot software-upgrades, configuraties, aanpassingen en beheer.
• verbeterde beschikbaarheid en bedrijfsbrede dekking via geïntegreerde hosting-centers in Nederland en in Amerika, ondersteund door het wereldwijde IP-netwerk van Verizon.
• compliance met PCI-DSS versie 1 voor krachtige gegevensbeveiliging.


Volg Verizon

• Twitter
• Facebook
• Persberichten
• Podcasts


Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere draadloze en draadgebaseerde communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen door het land. Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een divers personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en behaalde in 2010 als Dow 30 aangeschreven een geconsolideerde omzet van 106,6 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek www.verizon.com.

####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: www.verizon.com / news. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.

Over CA Technologies

CA Technologies (NASDAQ: CA) is een leverancier van software en oplossingen voor ICT-beheer. Zijn expertise omspant alle gebieden van ICT, van mainframes en gedistribueerde netwerken tot virtualisatie en cloud computing. CA Technologies beheert en beveiligt ICT-omgevingen en helpt klanten om de flexibiliteit van hun ICT-diensten te vergroten. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies bieden ICT-organisaties het inzicht en de controle die bepalend zijn voor hun reactievermogen. De meerderheid van alle Global Fortune 500-ondernemingen maakt gebruik van de oplossingen van CA Technologies voor het beheer van hun dynamische ICT-omgevingen. Raadpleeg voor meer informatie over CA Technologies www.ca.com.

Juridische kennisgeving

Copyright© 2011 CA. Alle rechten voorbehouden. One CA Plaza, Islandia, N.Y. 11749. Alle overige merken, handelsnamen, dienstenmerken en logo's die in dit document worden vermeld zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Perscontact

Michelle Healy
Telefoon: 631-342-4701 (kantoor)
Telefoon: 516-449-4647 (mobiel)
michelle.healy@ca.com

Janet Brumfield
Telefoon: (614) 723-1060
Janet.brumfield@verizon.com


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | t: +31 (0)20 754 6986 | m: +31 (0)6 30 045 484 | f: +31 (0)20 754 46988 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten