woensdag 25 mei 2011

Terremark verkeert in goed gezelschap bij ICT~Office

Lidmaatschap ondernemersplatform versterkt positie wereldwijde hosting provider

Haarlem, 25 mei 2011 - Terremark , wereldwijd actieve aanbieder van IT-infrastructuurdiensten, is lid geworden van ICT~Office. De hosting- en cloud-provider voegt zich hiermee bij een grote groep nationale en internationale ICT-bedrijven om de sector te representeren richting bedrijfsleven en overheid.

ICT-Office behartigt de belangen voor ruim vijfhonderd IT-, telecom-, internet- en office-bedrijven in Nederland en vertegenwoordigt haar leden richting bedrijfsleven en overheid. Naast diensten als marktstimulering, belangenbehartiging, individuele dienstverlening, financiële voordelen en een groot netwerkplatform, kunnen leden gebruik maken van de diensten van de Werkgeversvereniging~ICT en ICT~Milieu.

Joost Metten, CEO van Terremark Europe, noemt de aansluiting bij ICT~Office een nieuwe stap in de groei van Terremark. “Het wordt vanuit de sector steeds belangrijker om op een hoger niveau te acteren. Je kunt dat uiteraard doen als individuele organisatie, maar je stem wint aan kracht wanneer er een overkoepelende partij extra aandacht vestigt op de kansen en de uitdagingen. Ons lidmaatschap van het platform biedt ons de gelegenheid om hier een actieve rol in te spelen.”

Over Terremark
Terremark is een toonaangevende, wereldwijd actieve aanbieder van IT- infrastructuurdiensten die worden geleverd vanaf het meest robuuste en geavanceerde technologie platform in de industrie. Terremark levert vanuit datacentra in Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika een uitgebreid pakket aan beheerde oplossingen. De combinatie van toegang tot massale en diverse netwerk connectiviteit en beheerde diensten als managed hosting, colocatie, disaster recovery, beveiliging, gegevensopslag en cloud computing wordt geleverd aan zowel zakelijke als overheidsklanten. Terremark's Enterprise Cloud™ computing architectuur levert de flexibiliteit, de omvang en de economische voordelen van cloud computing voor bedrijfskritische applicaties en hoogwaardige Web 2.0-toepassingen. Meer informatie over Terremark treft u aan op www.terremark.nl.