maandag 9 mei 2011

Groei van PartnerDirect stelt Dell in staat om partners meer voordelen te bieden


NIEUWS

GROEI VAN PARTNERDIRECT STELT DELL IN STAAT OM PARTNERS MEER VOORDELEN TE BIEDEN


• Dell verbetert beloningen voor gecertificeerde partners en introduceert twee nieuwe niveaus: Premier Partner en Preferred Partner
• Dell breidt marketingondersteuning uit en biedt aanvullende voordelen voor Premier Partners en Preferred Partners


AMSTERDAM, 9 mei 2011 – Dell (NYSE: Dell) introduceert vandaag een verbeterde structuur van zijn PartnerDirect-programma voor channel-partners. De nieuwe structuur heeft ten doel om partners beter in staat te stellen om klanten toegevoegde waarde te bieden, en hen te belonen voor hun investeringen in belangrijke oplossingen van Dell. Daarnaast moet het programma helpen om hun bedrijfsgroei en winstgevendheid te verbeteren.

Het nieuwe programma wordt op 9 mei wereldwijd van kracht. Het biedt meer beloningen voor certificeringen en trainingen, waaronder uitgebreide mogelijkheden voor het registreren van deals, marketing en technische ondersteuning. Bovendien bevat het programma specifieke maatregelen voor de bescherming van klanten (LOB: Line of Business-registratie).

“Deze nieuwe voordelen zijn het resultaat van rechtstreekse feedback van onze partners”, aldus Erik Preisser, Channel Director Benelux. “Partners die in Dell investeren kunnen een beroep doen op verbeterde incentives en voordelen die hun kansen op succes vergroten. Dit alles is mogelijk wegens het succes dat wij dankzij onze partners met ons PartnerDirect-programma hebben weten te boeken.”

De nieuwe structuur van het PartnerDirect-programma brengt beloningen in lijn met het niveau van kennis en training en helpt partners om hun succes met Dell-oplossingen op de lange termijn te verzekeren. Zij laat zien dat Dell naar een zo eenvoudig en efficiënt mogelijk programma voor zijn partners streeft.

“De nieuwe structuur breidt de oplossingen uit die wij kunnen aanbieden en verdiept onze relatie met Dell, wat ons helpt om onze klanten extra meerwaarde te bieden”, aldus Jeroen Bos, CEO van Bossers & Cnossen. “Wij zijn verheugd dat Dell blijft luisteren naar de feedback van zijn partners. Deze nieuwe structuur stelt Bossers & Cnossen en Dell in staat om beter samen te werken dan ooit.”

Nieuwe niveaus voor gecertificeerde partners

De nieuwe structuur van PartnerDirect voor gecertificeerde partners is opgebouwd uit twee niveaus: Premier Partners en Preferred Partners. Partners die een van de certificeringen van Dell Partners hebben behaald (Enterprise Architecture, Networking & Security en Systems Management) krijgen - afhankelijk van hun toewijding en training - de status van Premier of Preferred Partner toegekend.

Dell heeft kleine wijzigingen in zijn certificeringen aangebracht om partners te blijven belonen voor hun investeringen in belangrijke oplossingsgebieden. De certificeringen Networking & Security en Systems Management blijven ongewijzigd. Enterprise Architecture zal in twee certificeringen worden opgesplitst: Storage en Servers.

Dell Premier Partners: Premier Partners geven blijk van de grootst mogelijke toewijding, hebben twee certificeringen van Dell behaald en halen een minimaal jaarlijkse omzetdrempel. De voordelen zijn onder meer kortingen op bepaalde producten, het hoogste niveau van ondersteuning met vekoop en marketing, een periode voor dealregistratie van 180 dagen, onbeperkte gelijktijdige registratie van deals, mogelijke toegang tot door Dell gegenereerde leads en prioriteitstoegang tot Resource Desk.

Dell Preferred Partners: Preferred Partners, voorheen Dell Certified Partners, zijn erkende experts in belangrijke oplossingen van Dell, hebben minimaal één Dell-certificering behaald en committeren zich om een minimale jaarlijkse omzetdrempel te halen. Nieuwe voordelen zijn onder meer een verbeterde periode voor dealregistratie (120 dagen), met inbegrip van uitgebreide dealregistratie voor opslagproducten en toegang tot door Dell gegenereerde leads.

Dell Registered Partners: De voordelen voor Dell Registered Partners blijven ongewijzigd.

Meer informatie over de nieuwe niveaus van het PartnerDirect-programma en de vereisten, voordelen en zakelijke kansen voor partners is te vinden op het PartnerDirect-portaal: www.dell.nl/partner.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve techonlogieën en diensten die hen de kracht geven om meer te doen. Ga voor meer informatie naar www.dell.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Marcus Birke AxiCom +31 (0)20 626 4092 marcus.birke@axicom-benelux.com
global technology PR

Dina-Perla Marciano, PR account manager | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | t: +31 (0)20 626 4167 | m: +31 (0)6 30 045 484 | f: +31 (0)20 626 4131 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten