dinsdag 31 mei 2011

Springer kiest Verizon voor zijn wereldwijde communicatie-infrastructuur

Springer kiest Verizon voor zijn wereldwijde communicatie-infrastructuur

AMSTERDAM/DORDRECHT – Springer, een wereldwijd opererende wetenschappelijke uitgever, maakt bekend dat het kiest voor de geïntegreerde netwerkoplossing van Verizon voor Springer’s wereldwijde netwerkinfrastructuur. Springer vertegenwoordigt een aantal meest getalenteerde academici en auteurs van de wereld die wereldwijd hoogwaardige kennis en informatie leveren aan klanten via het netwerk van 55 uitgeverijen in 20 landen.
Verizon levert Springer een volledig beheerde VPN-oplossing inclusief professionele advisering en implementatie. Deze flexibele en geavanceerde IP-omgeving kan op snelle wijze worden opgeschaald om toekomstige implementatie van toepassingen als Voice over IP (VoIP) en unified Communications te ondersteunen. Hierdoor kan Springer een consistentere aanpak hanteren voor de informatievoorziening en om de ICT-activiteiten stroomlijnen.
Het eindresultaat is een meer efficient en kosteneffectief proces voor de uitgever, om informatie op het juiste moment en in de gewenste vorm aan zijn onderzoekers, studenten en professionele klanten aan te bieden.
Jaap Schipper, ICT-manager Network & Telephony bij Springer: “Verizon verbindt, bewaakt en beheert het private netwerk dat de bedrijfsonderdelen van Springer met elkaar verbindt. Binnen dit netwerk kunnen we prioriteiten toekennen aan verschillende typen netwerkverkeer. Dit heeft een positieve uitwerking op de prestaties van onze kritische bedrijfstoepassingen.”
Verizon is wereldwijd leider in oplossingen die het bedrijfsresultaat van bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen verbeteren. Verizon biedt geïntegreerde ICT-oplossingen aan via zijn uiterst intelligente mobiele en wereldwijde IP-netwerken om organisaties in staat te stellen op veilige wijze informatie op te vragen, content te delen en te communiceren. Verizon transformeert in hoog tempo naar een cloud-gebaseerd ‘everything-as-a-service’-model dat organisaties van alle omvang toegang biedt tot krachtige ‘enterprise-class’ oplossingen. Raadpleeg voor meer informatie www.verizonbusiness.com.

Over Springer
Springer Science+Business Media (www.springer.com) is een van 's werelds grootste wetenschappelijke uitgevers. Het concern levert hoogwaardige content in de vorm van innovatieve informatieproducten en -diensten. Springer is daarnaast een vertrouwde leverancier van Europese vakpublicaties in de lokale taal, met Duitsland en Nederland als belangrijkste markten. In de sector science, technology & medicine (STM) geeft Springer circa 2.000 wetenschappelijke tijdschriften uit en publiceert het jaarlijks meer dan 6.500 nieuwe boeken. De uitgever is eigenaar van 's werelds grootste collectie ebooks op het gebied van STM. Springer is actief in een twintigtal landen in Europa, de Verenigde Staten en Azië en heeft meer dan 5.000 werknemers in dienst. In 2010 behaalde het concern een jaaromzet van circa 866 miljoen euro.

Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere draadloze en draadgebaseerde communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen door het land. Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een divers personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en behaalde in 2010 als Dow 30 aangeschreven een geconsolideerde omzet van 106,6 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek www.verizon.com.


####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: http://www.verizon.com/news / news. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.
Note voor de pers: dit betreft een niet officiële vertaling.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | t: +31 (0)20 754 6986 | m: +31 (0)6 30 045 484 | f: +31 (0)20 754 46988 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten