dinsdag 23 maart 2010

Quest Software brengt The Experts Conference naar Europa

Sprekers en sessie zijn bekend, Düsseldorf maakt zich op voor hoogwaardige Microsoft Directory & Identity-, Exchange Server- en SharePoint-trainingen

Quest Software, Inc. (Nasdaq: QSFT) kondigt aan dat The Experts Conference (TEC) Europe 2010, van 4 tot en met 6 oktober Düsseldorf, Duitsland opnieuw groter is van opzet. De registratie voor TEC is gestart. Het is één van de grotere opleidingsevenementen gericht op het aanscherpen van de vaardigheden van de meest ervaren Microsoft® Directory & Identity, Exchange Server en SharePoint® -gebruikers.

“De behoefte aan diepgaande trainingen voor bedrijfskritische Microsoft-technologieën is erg groot in Europa”, aldus Quest chief architect en grondlegger van de conferentie, Gil Kirkpatrick. “OM hierop in te spelen, komen we opnieuw met TEC naar Europa met het beste van TEC U.S. 2010 conference én met nieuwe sessies van internationale topsprekers. We hebben dit jaar voor het eerst TEC voor SharePoint aan het Europese evenement toegevoegd om een nog waardevoller programma te bieden aan alle Microsoft-experts die naar Düsseldorf komen in oktober.”

TEC Europe 2010 voor Directory & Identity biedt dit jaar uitgebreide training voor bedrijfskritische identity and access management (IAM) technologieën, inclusief Active Directory®, Forefront™ Identity Manager (formerly Identity Lifecycle Manager) en Active Directory Federation Services (ADFS). Erkende experts als Brian Puhl van Microsoft, Guido Grillenmeier van HP, Jeremy Palenchar van Avanade, en Hugh Simpson-Wells van de Oxford Computer Group zijn te zien op TEC Europe 2010.

TEC Europe 2010 voor Exchange biedt intensieve, hoogstaande trainingen voor Exchange 2010. Daarnaast zijn er sessies over zeer uiteenlopende thema’s van Exchange Server 2007 ontwikkeling en scripting tot en met archiving, recovery en dataopslag. Onder de sprekers zijn Ross Smith IV, Brett Shirley en Ilse Van Criekinge, allen van Microsoft.

De debuterende TEC Europe 2010 voor SharePoint biedt best practices voor de implementatie van SharePoint 2010, verzorgd door een ervaren groep Microsoft praktijkdeskundigen alsmede leden van het corporate theam, SharePoint MVP’s, en externe experts. Onder de sprekers over dit thema bevinden zich Richard Taylor van Summit 7 Systems, Michael Noel van Convergent Computing, Zlatan Dzinic van SMC Enterprise, en Paul Swider van OnClick Solutions.

Volledige informatie over sprekers en sessies is te vinden op www.TheExpertsConference.com/Europe. Volg ook @TECconf op Twitter. Om continu Onderwijs te faciliteren heeft Quest The Experts Community gelanceerd, waar IT professionals vragen kunnen stellen en antwoord krijgen, en hun kennis kunnen delen.

Over Quest Software, Inc.
Bedrijven moeten nu meer dan ooit slim en zo efficient mogelijk werken. Quest Software levert en ondersteunt slimme producten voor systeemmanagement en helpt zo haar klanten om alledaagse IT-uitdagingen sneller en eenvoudiger op te lossen. Bezoek www.quest.com voor meer informatie.

# # #

Quest, Quest Software and the Quest logo are trademarks or registered trademarks of Quest Software in the United States and certain other countries. Microsoft, SharePoint, Active Directory, and Forefront are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks and registered trademarks are property of their respective owners.

Weblinks in dit persbericht:
Quest Software, Inc.: www.quest.com
The Experts Conference (TEC) 2010 Europe: www.TheExpertsConference.com/Europe
Registratie: www.TheExpertsConference.com/Europe
Identity and access management: www.gettoone.com
Active Directory: www.quest.com/active-directory
Exchange 2010: www.quest.com/exchange-2010
SharePoint 2010: www.quest.com/sharepoint
The Experts Community: www.theexpertscommunity.com
TECconf: twitter.com/TECconf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten