dinsdag 9 maart 2010

Dell viert ondernemersgeest met nieuwe Vostro-lapttops

Vostro 3000-reeks biedt beveiliging, diensten en betrouwbaarheid om kleine bedrijven op weg naar succes te helpen

Amsterdam, 9 maart 2010 – Dell introduceert de nieuwe, stijlvolle reeks van dunne, lichtgewicht en solide Vostro 3000-laptops. Hiermee voegt het bedrijf een nieuw hoofdstuk aan het succesverhaal, dat met de introductie van de ultradunne en lichtgewicht Vostro V13-laptop begon. De Vostro 3000-laptops zijn uitgerust met krachtige processors, een hoogwaardige grafische kaart en ingebouwde beveiliging voor kleine bedrijven die om robuste oplossingen voor mobiele automatisering vragen. In Nederland zijn de nieuwe Vostro 3300 (13 inch), Vostro 3500 (15 inch) en Vostro 3700 (17 inch) per direct verkrijgbaar. De prijzen beginnen bij € 419,- (exclusief transportkosten en BTW).


Kleine en middelgrote bedrijven en ondernemers zijn op zoek naar krachtig presterende en aantrekkelijk vormgegeven notebooks. De nieuwe Vostro 3000-reeks voorziet ruimschoots in deze behoeften. Ter ondersteuning van de meest veeleisende werkzaamheden is de Vostro 3000-reeks uitgerust met de nieuwste, uiterst krachtige Intel® Core™-processortechnologie. De Vostro 3700 kan optioneel met een Core i7 Quad Core-processor worden geleverd. Gebruikers die behoefte hebben aan draagbaarheid en productiviteit kunnen een beroep doen op de Vostro 3300, een van de dunste zakelijke 13 inch-laptops met een ingebouwde optische schijf.

“Kleine bedrijven hebben eenvoudige, betrouwbare en betaalbare technologische oplossingen nodig om succesvol te kunnen zijn”, aldus Alex Gruzen, de senior vice president Consumer, Small and Medium Business van Dell. “Deze ondernemers hebben behoefte aan technologie die hun productiviteit en concurrentievermogen vergroot. De Vostro 3000 biedt dit alles in de vorm van een laptop waarmee ze trots voor de dag kunnen komen op luchthavens en in bestuurskamers.”

“Met de Vostro 3000-reeks biedt Dell nu nog klantgerichtere oplossingen voor het MKB”, aldus Ray Boggs, de vice president SMB Research van IDC. “Na een jaar in het moeras van de recessie te hebben verkeerd, begeven kleine en middelgrote bedrijven zich weer op de PC-markt. Ze zoeken daarbij naar nieuwe functionaliteit waarmee ze hun productiviteit naar een hoger niveau kunnen tillen, zoals Microsoft Windows 7.”

“De Vostro is het eerste computermerk dat exclusief voor kleine bedrijven is ontwikkeld. Dell heeft verschillende nieuwe Vostro-laptops en –desktopcomputers geïntroduceerd die in de specifieke behoeften van deze bedrijven voorzien. De Vosto-producten variëren van de recent geïntroduceerde en uiterst betrouwbare Vostro 230 tot de toekomstgerichte en krachtige Vostro 430-desktopcomputer en de ultradunne Vostro V13-laptop. Deze computers zijn speciaal ontwikkeld om kleine bedrijven optimale waarde voor hun geld te bieden en hun bedrijfsgegevens te beschermen. De Vostro-computers worden geleverd in combinatie met speciale zakelijke diensten en ondersteuning die de bedrijfscontinuïteit van kleine bedrijven waarborgen”, voert Gruzen uit.

Probleemloze bedrijfsautomatisering
Alle Vostro 3000-laptops zijn uitgerust met een ingebouwde webcam en microfoon, zodat klanten kunnen samenwerken op basis van videoconferencing. Ook zijn zij leverbaar met een WLED-beeldscherm met hoge definitie. De Vostro 3700 kan optioneel worden uitgerust met een grafische NVIDIA® GeForce®-kaart met maximaal 1GB aan discrete graphics om gebruikers een optimale visuele ervaring te bieden. Dankzij de ingebouwde HDMI-poort kunnen gebruikers op elke gewenste locatie presentaties met hoge definitie verzorgen.

De nieuwe Vostro-notebooks worden ondersteund door een toegewijd team van professionele verkopers en technici die speciaal voor dienstverlening aan kleine bedrijven zijn opgeleid. Hiermee maakt Dell een einde aan een belangrijk pijnpunt voor kleine bedrijven, die doorgaans over weinig of geen IT-personeel beschikken. Dankzij de opname van de Vostro 3000-reeks in het FastTrack-programma van Dell kunnen de computers in selecte configuraties binnen 48 uur na bestelling worden verzonden. Dit neemt klanten een hoop zorgen uit handen bij de aanschaf van een nieuwe laptop.

Robuustheid is een andere kwaliteit die klanten van een laptop verwachten. De laptops uit de Vostro 3000-reeks zijn uitgerust met stevige scharnieren en voorzien van een aluminium behuizing die extra bescherming biedt terwijl de gebruiker onderweg is. De Vostro 3000 kan worden geleverd met een breed scala aan diensten- en ondersteuningsoplossingen op maat die tegen een aantrekkelijke prijs bedrijfsgegevens beveiligen en bedrijfscontinuïteit waarborgen.

De Vostro 3000-reeks in één oogopslag
• Altijd in contact: Met de ingebouwde webcam en microfoon kunnen gebruikers via internet gesprekken voeren, videovergaderingen houden en bestanden op afstand uitwisselen om hun productiviteit te verbeteren.
• Permanent online: Gebruikers kunnen draadloos werken met een breed scala aan verbindingsmogelijkheden, zoals 802.11g/n WLAN-verbindingen, Bluetooth-verbindingen en mobiele WWAN-breedbandverbindingen .
• Volop geheugencapaciteit: Gebruikers kunnen ongestoord hun dagelijkse werkzaamheden uitvoeren in Windows® 7 dankzij ondersteuning voor maximaal 6GB aan DDR3 SDRAM-geheugen .
• Bescherming van bedrijfsgegevens: Bedrijfskritische gegevens blijven onder slot en grendel dankzij de optionele vingerafdruklezer en harde schijven met volledige gegevensencryptie.
• ‘Set & Forget’ online gegevensbescherming: Dell Datasafe, een gebruiksvriendelijke, veilige oplossing voor geautomatiseerde online back-ups, biedt gegevensbescherming en helpt gebruikers met het herstellen van hun bedrijfskritische gegevens.
• Garantie voor nu en later: Gebruikers kunnen hun beperkte hardwaregarantie uitbreiden van 1 jaar tot 3 jaar om ook in de toekomst een optimaal functioneren van hun computer te waarborgen.
• Ondersteuning op afstand: Kleine bedrijven krijgen de beschikking over de technische hulp die ze nodig hebben via DellConnect , een oplossing die medewerkers van de technische ondersteuning van Dell in staat stelt om op afstand problemen te identificeren en systeemproblemen te verhelpen.
• ProSupport voor vereenvoudigde IT: Met de optionele Dell ProSupport™ -diensten kunnen bedrijven voor hun eigen niveau van 24x7 IT-ondersteuning kiezen.

Meer informatie over de nieuwe Vostro vind u op www.dell.nl/vostro .

Over Dell
Dell (NASDAQ: DELL) is het resultaat van de visie van een visionaire ondernemer, en helpt kleine en middelgrote bedrijven om een oplossing voor hun technische problemen te vinden, zakelijke pijnpunten te verlichten en meer rendement op hun IT-investeringen te realiseren. Met Optiplex-desktopcomputers, Latitude-laptops, de voor kleine bedrijven ontworpen Vostro-reeks, energiezuinige PowerEdge-servers en het Small and Medium Business Solutions Center staat Dell klaar om ondernemers op elk gewenst moment van ondersteuning te voorzien.


Dell, Vostro, Datasafe, DellConnect en ProSupport zijn merken van Dell Inc.
Dell Inc. claimt op geen enkele wijze enig eigendomsrecht ten aanzien van andere merken of handelsnamen dan haar eigen merken en handelsnamen.
Prijzen onder voorbehoud.

1 Beperkte hoeveelheden. Deze levertijd is alleen van toepassing op bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 17:59 worden geplaatst. Systemen worden de dag na bestelling verzonden en de volgende werkdag geleverd. Dell behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren.
2 Niet in alle regio’s beschikbaar. Dell Video Chat werkt mogelijk niet in alle landen als gevolg van landspecifieke beperkingen ten aanzien van de regelgeving en/of beperkingen van de netwerkarchitectuur van internetproviders.
3 Afhankelijk van het breedbandabonnement en dekkingsgebied van uw draadloze provider; mogelijk zijn er aanvullende tarieven van toepassing.
De toegang tot bedrijfsnetwerken kan worden beïnvloed door firewalls en andere privacymaatregelen.
4 Voor de ondersteuning van een systeemgeheugen van 4GB of meer is een 64-bits besturingssysteem vereist.
5 Afhankelijk van de capaciteit van het systeemgeheugen en andere factoren kan ter ondersteuning van het grafische systeem gebruik worden gemaakt van het systeemgeheugen.
6 Beperkte hardwaregarantie: u kunt schriftelijk een exemplaar van de beperkte garantievoorwaarden aanvragen via Dell USA LP, Attention Warranties, One Dell Way, Round Rock, TX 78682. De garantievoorwaarden kunt u tevens raadplegen op www.dell.nl/garantie.
7 DellConnect wordt niet voor alle incidenten gebruikt. Voor het gebruik van DellConnect is een internetverbinding vereist. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl/dellconnect.
8 De beschikbaarheid en algemene voorwaarden van Dell Services verschillen per regio. Raadpleeg voor meer informatie http://www.dell.nl/service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten