woensdag 3 maart 2010

Computication luistert lustrumeditie Kaseya Revolution Sessions op

IT-dienstverlener baseert sterke groei op managed services-model

Kaseya, wereldwijd leidende leverancier van IT-automatiseringssoftware voor IT-dienstverleners en zakelijke IT-afdelingen, heeft Computication uitgenodigd om op de vijfde editie van de Revolution Sessions uit de doeken te doen wat de ingrediënten zijn van haar succesformule. De IT-dienstverlener uit Zeist groeide de afgelopen jaren dankzij een uitgekiende strategie, waarbij automatisering op vrijwel alle niveaus een sleutelrol speelt. Het bedrijf werd vorig jaar 24e in de Deloitte Fast50 met een omzetgroei van 934 procent in enkele jaren.

Jan Martijn Broekhof, Commercieel Directeur van Computication, stelt dat het managed services-model, de route is die IT-dienstverleners moeten nemen. “Wij hebben ons vanaf de oprichting sterk gemaakt om te werken via dit model en onze hele organisatie erop ingericht. We hebben aan de hand van Kaseya en ons eigen pakket Computicate veel facetten van onze bedrijfsvoering geautomatiseerd. Dat stelt ons in staat om beter schaalbaar te zijn en goed onze eigen bedrijfsvoering in de gaten te kunnen houden.”

Naast Computication maakt ook Laurens Bontenbal, directeur van Cross Impact, zijn opwachting tijdens deze speciale editie van de Revolution Sessions. Hij zal tijdens de evenementen op dinsdag 9 maart in het Crowne Plaza Hoofddorp en op woensdag 10 maart in het Postillion Hotel in Amersfoort vertellen welke trends de komende jaren gaan leiden tot succes in het MKB. Cross Impact is als advies- en interim managementbureau gespecialiseerd in informatietechnologie en mag zich beroepen op tevreden klanten als Getronics, Hewlett Packard, VMware en Microsoft.

Vanuit Kaseya zelf komt de bijdrage aan deze bijzondere editie van de Revolutie in de vorm van 100 testlicenties met daarbij vier consultancysessies. Hiermee wil de leverancier van het managed IT services-platform opnieuw een drempel wegnemen om te starten met het aanbieden van IT-diensten per werkplek/server tegen een vast bedrag per maand. Matthijs Draijer, Marketing Director bij Kaseya, vertelt: “Nu onze nieuwe versie beschikbaar is met een scala aan nieuwe functies, willen we deze graag aanbieden ter evaluatie in combinatie met een aantal consulting-sessies. Dat helpt IT-dienstverleners optimaal te profiteren van het Kaseya 2-platform.” Na het succes van de vier voorgaande Revoluties verwacht Kaseya wederom meer dan 150 IT-dienstverleners te verwelkomen op de lustrumsessies. Dit is ondermeer ingegeven door de positieve reacties op de voorgaande edities en op het feit dat IT-dienstverleners geïnteresseerd zijn om te horen hoe ze hun bedrijfsvoering kunnen ombuigen.

Meer informatie over Revolution Session 5 vindt u op www.revolutionsessions.eu.

Over Kaseya
Kaseya is wereldwijd leverancier van IT Automation-software voor IT-dienstverleners en IT-afdelingen bij grote organisaties, die veel voordelen behalen dankzij de inzet van Kaseya’s mogelijkheden voor systeembeheer. Kaseya stelt organisaties in staat om een gedistribueerde IT-infrastructuur eenvoudig en efficiënt te beheren met één geïntegreerd webgebaseerd platform. De technologie van Kaseya wordt wereldwijd op meer dan drie miljoen IT-apparaten gebruikt. Om gratis 30 dagen de proefversie van Kaseya te gebruiken, kan het product gedownload worden via http://www.kaseya.com/forms/download.php

Geen opmerkingen:

Een reactie posten