vrijdag 31 augustus 2012

IFA 2012: Dell kondigt nieuwe XPS-modellen aan


Dell kondigt nieuwe XPS-modellen aan


·         Nieuwe modellen uit de XPS-reeks bieden een veelzijdig ontwerp en aanraaktechnologie voor optimale mobiliteit, creativiteit, entertainment en zakelijke productiviteit
·         De XPS 10 is geschikt als zakelijke tablet dankzij de optimale zakelijke productiviteit en veelzijdige functionaliteit
·         De XPS Duo 12 Convertible Ultrabook kenmerkt zich door een Full HD-beeldscherm met 97 procent meer pixels dan standaard HD-displays
·         De XPS One 27 heeft een Wide Quad HD-beeldscherm met 78 procent meer pixels dan Full HD-displays

 
Amsterdam, 31 augustus 2012 – Tijdens de Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) onthulde Dell drie krachtige nieuwe producten uit de XPS reeks. De nieuwe XPS-modellen vormen een aanvulling op de XPS 13 Ultrabook en de XPS 14 en XPS 15 laptops. De nieuwe XPS computers zijn zowel voor consument als zakelijke gebruikers geschikt. De technologie stelt de gebruiker in staat meer te doen, of het nu gaat om multimedia, entertainment, creatieve toepassingen of optimale zakelijke productiviteit thuis of op kantoor.

De nieuwe modellen zijn de XPS 10, een 10 inch tablet voorzien van WindowsRT ,de convertible XPS Duo 12, een combinatie van twee producten in één model: een krachtige Ultrabook en een volledige uitgeruste tablet. Ten slotte de all-in-one XPS One 27 met een Wide Quad HD-beeldscherm die binnenkort ook beschikbaar zal zijn met touchscreen-technologie. Elk product binnen de XPS-reeks is ontworpen aan de hand van specifieke klantbehoeften. De nieuwe modellen die tijdens IFA zijn onthuld, maken gebruik van de allerlaatste software en technologie en bieden alle kwaliteiten die klanten van Dell verwachten.

In onze huidige 24/7 connected world zoeken gebruikers naar één apparaat waarmee ze hun werk en privéleven optimaal kunnen combineren. Als gevolg hiervan is er een nieuwe belangrijke trend in opkomst in IT: Bring Your Own Device (BYOD). Of het nu gaat om tablets, notebooks of PC’s, Dell is in staat om in deze behoefte te voorzien. De nieuwe toevoegingen aan de XPS-reeks stellen eindgebruikers en bedrijven in staat deze trend te beantwoorden. Ze bieden het prestatievermogen en het design waar consumenten om vragen, gecombineerd met beveiligings- en beheerfuncties die de werkdruk van de IT-organisatie verlichten.

“De XPS 10, XPS Duo 12 en XPS One 27 zijn het resultaat van ons diepgaande inzicht in de trend van ‘Bring Your Own Device’ en feedback van zowel consumenten als zakelijke klanten”, zegt Sam Burd, global vicepresident van de PC Product Group van Dell. “De nieuwe producten die Dell tijdens IFA onthult, vertegenwoordigen een mijlpaal op het gebied van design en gebruikservaring. Onze visie voor de XPS-reeks is niet louter gebaseerd op apparatuur of technologie. We willen een perfect evenwicht bieden tussen oogstrelend design, optimale gebruikersproductiviteit en ondersteunende ICT-technologie”.

Dell XPS 10: productiviteit, mobiliteit en een lange batterijwerkduur


De Dell XPS 10 biedt de perfecte combinatie van werken en ontspanning. Met de slimme touchscreen-technologie, lange batterijduur en mobiele toetsenbord-dock biedt de tablet optimale ondersteuning voor content creatie en zakelijke productiviteit.

Dankzij het gebruik van integrale technologische oplossingen, de ARM-processorarchitectuur en het WindowsRT besturingssysteem kunnen bedrijven verzekerd zijn dat zij de XPS 10 kunnen beheren en beveiligen op hun netwerk als elke andere pc.XPS Duo 12: twee apparaten in één — een krachtige Ultrabook en een complete tabletVoor de ontwikkeling van de XPS Duo 12 deed Dell een beroep op zijn ervaring met de ontwikkeling van unieke en innovatieve oplossingen. De computer is voorzien van een kantelbare touchscreen, speciaal ontworpen om het maximale te halen uit touch-interactie van het binnenkort beschikbare Windows RT besturingssysteem. Het resultaat is twee producten in één met de volledige functionaliteit van een laptop  plus het gemak van een tablet.

Deze innovatieve kantelbare ontwerp kan op eenvoudige wijze van een laptop tot een tablet worden omgevormd en vice versa. De XPS Duo 12 is voorzien van een Full HD-beeldscherm dat 97 procent meer pixels biedt dan een standaard HD-display. Dit garandeert kristalheldere beelden tijdens het lezen, het bekijken van foto’s en films. De XPS Duo 12 kenmerkt zich door het slimme ontwerp en is vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals gefreesd aluminium, koolstofvezel en extra stevig Corning Gorilla Glass.

XPS One 27: biedt bijna twee keer grotere pixeldichtheid  dan elke andere 27 inch AIO

De All-In-One (AIO) modellen maken een opmars in de pc-markt dankzij hun grote scherm en strakke ontwerp. Ook Dell blijft de All-In-One modellen ontwikkelen om ze te optimaliseren voor nieuwe software-ontwikkelingen.

De bekroonde XPS One 27 AIO is ontwikkeld voor creatieve professionals die behoefte hebben aan geavanceerde technologie. De computer heeft een kristalhelder, hoge resolutie HD-beeldscherm en biedt krachtige grafische prestaties voor multimediatoepassingen en entertainment. De computer onderscheidt zich door slimme ontwerp en 27 inch Wide Quad HD-beeldscherm — één van de meest hoogwaardige beeldschermen die momenteel voor dit soort computers verkrijgbaar zijn. De XPS One 27 is geschikt voor werk en entertainment dankzij de Infinity Premium-luidsprekers en Waves MaxxAudio 4 audiotechnologie, die voor een diep en rijk geluid en een uitgebreid stereoveld zorgt.


De juiste aanpak van een actueel ICT-vraagstuk

Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze hun werknemers de vrijheid kunnen bieden om te werken met de apparatuur en technologie van hun voorkeur en tegelijkertijd de veiligheid van hun bedrijfskritische informatie kunnen waarborgen. Uit het recente Evolving Workforce-onderzoek, waarvoor wereldwijd meer dan 8.000 respondenten werden ondervraagd, blijkt dat 60 procent van alle werknemers meer van hun werk zouden genieten als ze zelf konden bepalen welke technologie ze op de werkplek gebruiken. Om klanten de juiste oplossingen te bieden, combineren de computers uit de Dell XPS-reeks ontwerpvoorkeuren van consumenten met krachtig presterende tools en bedrijfsvriendelijke functies die optimaal aansluiten op de behoeften van de ICT-organisatie.

“Als gevolg van de sterke opmars van BYOD worden traditionele beleidsregels voor het gebruik van computers, toepassingen en informatiebeveiliging veranderd. Klanten zijn op zoek naar alternatieve ICT-oplossingen die de productiviteit van hun personeel vergroten”, zegt Aongus Hegarty, president van Dell EMEA. “Dell wil het flexibele werken ondersteunen door bedrijven de juiste tools aan te reiken. Hiertoe biedt het naadloze, veilige en beheerbare apparatuur die ervoor zorgt dat gebruikers altijd en overal verbonden blijven en toegang hebben tot hun werk- en privéomgeving.”

Beschikbaarheid:
De Dell XPS 10, XPS Duo 12 en XPS One 27 zijn eind oktober na de lancering van Windows 8 beschikbaar. De prijzen worden dan bekend gemaakt.

Beeldverslag:
Bekijk de foto’s van Dell Technology Camp tijdens de IFA 2012 via deze link.
High-res beeldmateriaal van de producten is op aanvraag beschikbaar.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen optimale waarde bieden. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell World
Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com of volg #DellWorld op Twitter.

Dell en XPS zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano
   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten