donderdag 30 augustus 2012

British American Tobacco kiest IntraLinks


IntraLinks (NYSE: IL), heeft een deal gesloten met British American Tobacco (BAT), ’s werelds meest bekende tabaksgroep. BAT zet IntraLinks Connect℠ in voor het beheer en de uitwisseling van data tussen verschillende organisaties en locaties, ten behoeve van een wereldwijd engineering project.

Een van de zakelijke doelstellingen van BAT is om zijn productinnovaties sneller naar de markt te brengen. Daarvoor is een 'single source of the truth' een eerste vereiste. Geconfronteerd met de uitdaging om een dergelijke dienst aan partners te leveren, deed de ICT-organisatie van BAT een beroep op IntraLinks.

IntraLinks Connect is een zakelijke oplossing die werknemers in staat stelt om gegevens veilig uit te wisselen en samen te werken met collega’s en partners buiten de firewall. De oplossing zorgt daarbij dat aan alle eisen wordt voldaan met betrekking tot de interne controle, beveiliging en compliance. Dankzij deze integrale en schaalbare oplossing is BAT in staat om gegevens efficiënter te beheren. Hierdoor kunnen alle betrokkenen sneller hun werk doen zonder dat er wordt afgedaan aan de beveiliging.

“IntraLinks’ cloud-gebaseerde platform voor documentbeheer is schaalbaar, biedt diverse mogelijkheden en kan snel worden geïmplementeerd”, aldus Gary Fallon, hoofd Innovatietechnologie van de Marketing Futures-divisie van British American Tobacco. “Dankzij het projectmanagement en de ondersteuning van IntraLinks waren we in staat om de oplossing binnen vier weken tijd wereldwijd in gebruik te nemen voor ons eerste project.”

“We zijn verheugd over het feit dat BAT een beroep op IntraLinks doet om zijn productinnovaties naar de markt te brengen”, aldus Derek Flynn, operationeel directeur en senior vicepresident Sales EMEA bij IntraLinks. “Daarnaast zijn we er trots op om partijen die zich in verschillende geografische regio’s en tijdzones bevinden bijeen te brengen en tegelijkertijd het vereiste niveau van beveiliging en controle te bieden.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten