maandag 27 augustus 2012

Itella Information is nu een ABBYY Europe FlexiCapture Gold Certified Partner


Itella Information is nu een ABBYY Europe FlexiCapture Gold Certified Partner
Zakelijke dienstverlener versterkt portfolio met krachtige oplossing gegevensvastlegging


Amsterdam, 27 augustus 2012 -- Itella Information en ABBYY Europe kondigen aan dat Itella de status van Gold Certified Partner in het ABBYY Europe Solution Partner Programme heeft bereikt. De toetreding bevestigt de relatie tussen Itella, een toonaangevende aanbieder van uitbestedingen van financiële en zakelijke processen in Europa en ABBYY, een toonaangevende aanbieder van technologieën voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstiek.

Itella heeft aangetoond deskundig om te kunnen gaan met de technologieën voor documentherkenning van ABBYY te kunnen voldoen aan de wensen van klanten en heeft op basis daarvan de status van Gold Certified Partner bereikt. ABBYY Europe Gold Certified Partners kunnen rekenen op vele voordelen, zoals toegang tot ABBYY’s partner services, inclusief producttraining en technische ondersteuning, die het bedrijf een concurrerende positie op de markt opleveren.

"Zowel grote als kleine bedrijven proberen constant specifieke bedrijfsprocessen te optimaliseren en de kwaliteit van de gegevensverwerking te verbeteren," zegt Christian Scherf, Director of Product Strategy bij Itella. "Itella levert sterk geautomatiseerde processen van topkwaliteit voor inkomende documenten door gebruik te maken van FlexiCapture, het platform van ABBYY voor het vastleggen van bedrijfsinformatie. Met deze dienst, die op aanvraag wordt geleverd, kunnen de klanten van Itella de efficiency van bedrijfsprocessen verbeteren zonder hoge investeringen vooraf."

Met ABBYY FlexiCapture kan Itella intelligente oplossingen aanbieden bij het digitaliseren en verwerken van inkomende documenten met betrekking tot vrijwel elk bedrijfsproces.  Door gebruik te maken van de technologie van ABBYY kan Itella het aanbod in de Digitizing Services-afdeling verbeteren en het klantenbestand verder uitbouwen. Itella kon de capaciteit om document te verwerken uitbreiden en daarmee hun concurrende positie op de markt. Jaarlijks kan het bedrijf nu meer dan 100 miljoen papieren, fax- of e-maildocumenten in meer dan 20 landen verwerken.

“We hechten grote waarde aan onze relatie met partners die samen met ons oplossingen en applicaties bieden aan klanten. Itella beschikt over een uitstekende staat van dienst op het gebied van vakkundige en hoogstaande klantenservice met behulp van de ABBYY FlexiCapture-technologie," zegt Bodo Wagener, Vice President of European Sales van ABBYY Europe. "De klanten moeten kunnen rekenen op betrouwbare adviseurs die hen begeleiden bij de keuze uit de beschikbare opties voor bedrijfstechnologieën. Itella Information is zo'n adviseur, en daarom geven we het bedrijf met plezier de Gold Certified-status in ons European Solution Partner Programme.”

De diensten zijn beschikbaar in alle landen waarin Itella of haar partners werkzaam zijn. Ga voor meer informatie naar: www.itella.com/information
Als u meer wilt weten over hoe u een ABBYY Europe Certified Solution Partner kunt worden in uw land, gaat u naar: www.abbyy.com/partners/trainings/

Over Itella Information
Itella Information levert diensten voor financiële processen en oplossingen voor automatisering van cashflows die de winstgevendheid en flexibiliteit van de klant vergroten. Onze diensten beslaan alle aspecten van financieel management: van inkooporder tot betaling en van verkooporder tot beheer van inkomende cashflow, en daarnaast een volledig dienstenaanbod op het gebied van boekhouding en loonadministratie. Door schaalgrootte, geautomatiseerde processen en de juiste werkmethodes garanderen we dat de financiële processen van onze klanten op een efficiënte, professionele en flexibele wijze worden beheerd.

Itella Information is werkzaam in 11 Europese landen en heeft meer dan 2000 professionele medewerkers in dienst. In 2011 had het bedrijf een omzet van 273,7 miljoen euro. De Itella Information-divisie is onderdeel van de Itella Group. Ga voor meer informatie naar www.itella.com.

Perscontact:
Christian Scherf, Director of Product Strategy, Itella Information
Tel.:+49 162 4212188


Over ABBYY Europe

ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguistiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie.

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, ADRT, Lingvo, FlexiCapture, Recognition Server en PDF Transformer zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Andere genoemde productnamen kunnen handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren zijn en worden hierbij erkend.


Neem voor meer informatie contact op met:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten