dinsdag 7 augustus 2012

Dell kondigt Dell World 2012 aan, met Bill Clinton als gastspreker


Dell kondigt Dell World 2012 aan, met Bill Clinton als gastspreker

·         Bill Clinton, oprichter van de William J. Clinton Foundation en 42e president van de Verenigde Staten, verzorgt verschillende keynotes tijdens het evenement
·         Michael Dell, voorzitter en CEO van Dell, opent het evenement met keynote speech
·         De tweede editie van het jaarlijkse Dell World-evenement vindt plaats van 11 tot en met 13 december 2012 in Austin, Texas en brengt ICT-beslissers van kleine bedrijven tot Fortune 500 bijeen om kennis op te doen en technologische expertise uit te wisselen, om succesvolle resultaten te boeken
·         Het evenement omvat onder meer interactieve sessies, demonstraties en presentaties door visionaire leiders

Tweet-suggestie: Dell World 2012: Gastspreker @clintontweets. DellWorld.com #DellWorld

Dell maakt bekend dat Bill Clinton en Michael Dell zullen optreden als gastsprekers tijdens Dell World 2012, de tweede editie van het jaarlijkse klanten- en partnerevenement. Deelnemers die hun introductielezingen bijwonen, zullen te weten komen hoe technologie wereldwijd kan worden ingezet om zakelijk en privésucces te boeken.

“Technologie legt vandaag de dag vaak de basis voor economische groei, privésucces en positieve veranderingen in de wereld”, zegt Michael Dell. “Dell World 2012 staat in het teken van oplossingen die het mogelijk maken om meer te doen door meer uit de technologie te halen.”

Tijdens Dell World 2012 zullen ICT-professionals hun vermogen ontdekken om meer te doen door van elkaar te leren en kansen te identificeren die gepaard gaan met de belangrijkste transformatieve ontwikkelingen van dit moment. Dell World 2012 heeft ten doel om bedrijven te helpen om de juiste technologische keuzes te maken. Het bedrijf biedt oplossingen aan voor een breed scala aan sectoren.

“In het huidige uitdagende economische klimaat zijn klanten op zoek naar manieren om meer business waarde te behalen en snellere resultaten te boeken. Organisaties die in staat zijn om op effectieve wijze gebruik te maken van nieuwe technologieën om deze problemen het hoofd te bieden, zullen als winnaars uit de strijd komen”, zegt Steve Felice, president en chief commercial officer van Dell. “ICT-professionals hebben vandaag de dag de kans om een motor van verandering te zijn. Tijdens Dell World 2012 zullen we deze leiders met genoegen helpen om nieuwe kansen te identificeren.”

Dell World 2012 vindt van 11 tot en met 13 december 2012 plaats in het Austin Convention Center. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op www.DellWorld.com.

Aanvullende informatie:

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com of volg #DellWorld op Twitter.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten