donderdag 30 juni 2011

Verizon versterkt informatiebeveiliging van Epsilon met innovatieve beveiligingstechnologieën

PERSBERICHT

VOOR DIRECTE PUBLICATIE Mediacontact:
30 juni 2011 Janet Brumfield
614-582-9636
janet.brumfield@verizon.com


Verizon versterkt informatiebeveiliging van Epsilon met innovatieve beveiligingstechnologieën

Amsterdam – Toen Epsilon, gerenommeerde aanbieder van marketingdiensten, de beveiliging van zijn wereldwijde e-mailplatform wilde versterken, werd er beroep gedaan op Verizon voor een cloud-gebaseerde beveiligingsoplossing waarmee Epsilon cybercriminelen de baas blijft.

Epsilon is één van de eerste bedrijven die gebruikmaakt van Verizon’s reeks nieuwe beveiligingstechnologieën die aanzienlijk betere resultaten bieden dan conventionele methoden voor aanvalsdetectie. Dankzij Verizon’s nieuwe mogelijkheden is Epsilon in staat om vormen van cybercriminaliteit direct te detecteren en in de kiem te smoren, zoals voorheen nooit mogelijk was.

Epsilon deed beroep op de expertise van Verizon, die vervolgens een baseline creëerde van normaal netwerkgedrag. In geval van afwijkende activiteiten wordt Epsilon direct door Verizon op de hoogte gesteld. Daarnaast ontvangt het marketingbedrijf een sein indien andere tekenen van aanvalsgedrag worden gedetecteerd. Dankzij de hulp van Verizon hoeft Epsilon niet langer duizenden regels in logbestanden te analyseren. Dat is uiteraard een uiterst tijdrovende en vervelende bezigheid, die veel wegheeft van het zoeken naar een speld in een hooiberg.

Verizon combineert informatie die via het omvangrijke wereldwijde IP-netwerk wordt verzameld, de database met statistieken over beveiligingsincidenten –één van de grootste ter wereld — en ervaringen uit de eerste hand in de strijd met 's werelds meest geavanceerde hackers om klanten een op maat toegesneden cloud oplossing te bieden.

“Dankzij onze samenwerking met Verizon beschikken we over beveiligingstools, technologieën en expertise van wereldformaat en blijven wij cybercriminelen de baas,” aldus Bryan Kennedy, president en CEO van Epsilon. “Epsilon heeft inmiddels belangrijke vooruitgang geboekt met het aanscherpen van de security. Wij verbeteren de beveiliging van onze omgeving voortdurend met behulp van de meest geavanceerde oplossingen om klanten en eindklanten te beschermen tegen cyberaanvallen. Beveiligingsincidenten zijn helaas een niet meer weg te denken realiteit. Voor ons is het daarom van groot belang om met de beste beveiligingspartners samen te werken.”
De oplossing van Verizon stelt Epsilon niet alleen in staat om aanvallen af te slaan. Omdat alles via de cloud verloopt, is het marketingbedrijf niet langer genoodzaakt om hardware of software te kopen, onderhouden en te configureren en de druk op de netwerkprestatie wordt geminimaliseerd.

Op basis van het werk dat Verizon tot dusver voor Epsilon heeft verricht, zullen er krachtige vervolgmaatregelen worden getroffen. De toegang tot het e-mailplatform van Epsilon zal sterker worden bewaakt en beveiligd op basis van two factor-authenticatie. Dit houdt in dat gebruikers pas toegang tot bedrijfssystemen kunnen krijgen nadat hun identiteit is geverifieerd op basis van twee identificatiemethoden. In combinatie met het gebruik van sterke wachtwoorden zorgt het voor aanzienlijk verbeterde security.

Verizon is wereldwijd leider in oplossingen die de operationele prestatie van middelgrote bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen verbeteren. Verizon biedt een combinatie van geïntegreerde ICT-oplossingen, professionele dienstverlening en uiterst intelligente mobiele en IP-netwerken die wereldwijde dekking bieden en organisaties in staat stellen om op veilige wijze informatie op te vragen, content te delen en te communiceren. Verizon transformeert snel naar een cloud-gebaseerd ‘everything-as-a-service’delivery-model dat alle organisaties toegang biedt tot krachtige enterprise-class oplossingen. Raadpleeg voor meer informatie www.verizonbusiness.com.

Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere vaste en draadloze netwerk- en communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless beheert het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen . Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf geïntegreerde zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een gevarieerd personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en had in 2010 positie 30 in de Dow-index met een geconsolideerde omzet van 106,6 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek www.verizon.com.

####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: www.verizon.com / news. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | t: +31 (0)20 626 4167 | m: +31 (0)6 30 045 484 | f: +31 (0)20 626 4131 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten