vrijdag 24 juni 2011

Nieuwe printers van Dell bieden snelheid, krachtige functionaliteit en meerwaarde

Nieuwe printers van Dell bieden snelheid, krachtige functionaliteit en meerwaarde


Amsterdam, 24 juni 2011 – Dell Printers introduceert vandaag drie nieuwe zwart-witprinters. Het printeraanbod van Dell omvat uitgebreide oplossingen op het gebied van documentbeheer en print voor groeiende ondernemingen. De krachtige nieuwe mono- en multifunctionele printers bieden een hoge afdruksnelheid en kwaliteit tegen zeer lage kosten.

"Deze nieuwe multifunctionele printers brengen klanten een stap dichter bij de realisatie van een papierloos kantoor en zetten de nieuwe standaard in op het gebied van digitale samenwerking," aldus Dave McNally, hoofd Imaging Sales EMEA bij Dell. "Dell helpt bedrijven om efficiënter te werken en hun automatiseringscapaciteit optimaal te benutten. Ze kunnen op deze manier hun dagelijkse werkprocessen vereenvoudigen, de productiviteit verhogen en tijd vrijmaken voor innovatie."

Dell biedt betrouwbare technologie die groeiende ondernemingen in staat stelt om zich te concentreren op projecten die hen van de concurrentie onderscheiden en de klantenloyaliteit bevorderen. Alle printers worden geleverd met een uitstekende garantie en ondersteuningsmogelijkheden, bijvoorbeeld een reparatie op de eerstvolgende werkdag. De ProSupport-garantie biedt partners bovendien volledige controle over het reparatie- en onderhoudsproces.

Multifunctionele printers voor middelgrote bedrijven
De nieuwe 3335dn is bestemd voor middelgrote organisaties in de publieke of private sector die op zoek zijn naar aantrekkelijk geprijsde, productieve en functierijke printers die voldoen aan hun wensen op het gebied van afdrukken, scannen en kopiëren. De printer biedt ook faxmogelijkheden zoals faxen in kleur (alleen bij het verzenden), faxmailings en doorverzending van faxen. Het 17,8 cm LCD-touchscreen in kleurenuitvoering staat garant voor een eenvoudige bediening.

Kostenefficiënte afdruksnelheid
De monofunctionele printers van Dell zijn ideaal voor bedrijven die dagelijks een groot aantal documenten afdrukken en behoefte hebben aan een hoge afdrukkwaliteit en -snelheid. De printerbenodigdheden zijn bovendien verkrijgbaar tegen de voordeligste prijzen op de markt.
• 5230dn - Deze printer kan tot 43 A4-pagina's per minuut afdrukken (de werkelijke snelheid varieert al naar gelang de gebruiksomstandigheden), met een maximale bedrijfscyclus van 200.000 pagina's per maand.
• 5350dn – Deze gebruiksvriendelijke laserprinter is geschikt voor bedrijven van alle omvang en biedt een krachtige bedrijfscyclus tot 225.000 pagina's per maand, in combinatie met kwalitatief hoogwaardige en kostenefficiënte zwart-witafdrukken. De printer kan tot 48 A4-pagina's per minuut afdrukken (de werkelijke snelheid varieert al naar gelang de gebruiksomstandigheden).

De nieuwe en gevanceerde zwart-witprinters van Dell hebben een compact formaat, zijn eenvoudig te bestellen en kenmerken zich door snelheid, gebruiksvriendelijkheid en een uitmuntende betrouwbaarheid. Ze zijn ideaal geschikt voor middelgrote tot grote werkgroepen die op zoek zijn naar betrouwbare technologie met een fraai uiterlijk.

Op alle 3 modellen rust een garantie van 1 jaar die voorziet in reparatie op locatie op de eerstvolgende werkdag na diagnose op afstand. Deze garantie kan worden uitgebreid tot een periode van 2 tot 5 jaar of worden vervangen door een Dell ProSupport™-garantie van 1 tot 5 jaar. Klanten kunnen de duur van hun beperkte hardwaregarantie uitbreiden tot maximaal 5 jaar. Dell biedt tevens diensten op het gebied van installatie, het beheer van asset tags en Dell Support-services. Alle printers van Dell zijn rechtstreeks verkrijgbaar via Dell en erkende lokale resellers.

Een compleet overzicht van technische functies is beschikbaar op www.dell.com/printers.


einde

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en services die hen optimale waarde bieden. De printers van Dell zijn rechtstreeks verkrijgbaar via Dell en zijn wereldwijde netwerk van meer dan 50.000 partners. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.com.


Mediacontact:
AxiCom namens Dell
Kerry Davis
44 (0)20 8392 4071
Kerry.Davis@axicom.com

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marcianoglobal technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten