donderdag 23 juni 2011

OutSystems versterkt team Benelux

Maarssen- 21 juni 2011

Nieuws


OutSystems heeft het Benelux team uitgebreid om aan de toenemende vraag naar het Agile Platform te kunnen voldoen. Hiervoor heeft het bedrijf Mark Slooff aangetrokken als Customer Executive. Ook Ruud Hochstenbach, die eerder als Technical Partner Manager OutSystems vertegenwoordigde zal vanaf heden deze functie vervullen.

Mark Slooff (37) werkte eerder 5,5 jaar bij KSD software, waar hij KSD-sales en de partnerstrategie opzette. In totaal heeft hij ruim 12,5 jaar werkervaring in de it-sector, opgedaan in diverse functies, waardoor hij veel kennis meebrengt naar OutSystems. In zijn nieuwe rol richt hij zich op business development en op de uitbreiding van het partnernetwerk van OutSystems.

Ruud Hochstenbach (50) is sinds 1988 werkzaam in de it en voegde zich in 2007 bij OutSystems als Engagement Manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor klantprojecten in Noord-Europa. Omdat hij zich sinds 1988 al concentreert op de ontwikkeling van webapplicaties, mag hij zichzelf nu zeker specialist mag noemen op het gebied van Agile ontwikkeling.
In zijn nieuwe rol als Customer Executive richt Ruud zich op energiebedrijven en de gezondheidszorg. “Het is voor iedere klant belangrijk om met leveranciers te werken die hen begrijpen en die dezelfde vaktaal spreken. Vooral in de energiesector, waar ik veel ervaring heb opgedaan”, aldus Ruud. “Ik ben erg enthousiast over het Agile Platform omdat het een buitengewoon goed product is, maar wat ik het leukste vind aan mijn werk is het leggen tussen business en it. Dat is alles wat telt voor de klant.”

Mark Slooff is recent bij OutSystems begonnen en is erg enthousiast over de mentaliteit van zijn collega’s. “Het zijn mensen die echt gepassioneerd zijn over het bedrijf, de producten en hun werk. De kwaliteit van het product en de successen van de klant staan op de eerste plaats en worden door iedere medewerker van OutSystems omarmd. Dat vind ik erg bijzonder.”

Mark en Ruud vertegenwoordigen OutSystems gezamenlijk in de Benelux en steken hun enthousiasme voor het Agile Platform en de Agile manier van werken niet onder stoelen of banken. Zo zijn zij bijvoorbeeld regelmatig actief als bloggers voor het Computable exertpanel.

Over OutSystems
OutSystems is de aanbieder van het Agile Platform, een complete oplossing voor het snel ontwikkelen en beheren van flexibele webapplicaties die net zo snel kunnen veranderen als het werk.

Wereldwijd gebruiken IT-afdelingen het Agile Platform om webapplicaties en bedrijfsprocessen te integreren, te ontwikkelen, in te zetten, te managen en aan te passen. Deze applicaties zijn robuust, schaalbaar en gebaseerd op standaard technologieën waardoor bedrijven niet vastzitten aan één leverancier. Uit onderzoeken blijkt dat bedrijven die het Agile Platform gebruiken 10.9 keer sneller webapplicaties ontwikkelen dan bedrijven die andere in de markt beschikbare technologieën gebruiken.

Het Agile Platform van OutSystems werd in 2001 geïntroduceerd en is sindsdien 20.925 keer geïnstalleerd door bedrijven in 22 verschillende sectoren. Het is bekroond met onderscheidingen van onder meer CODiE, CRN en JOLT. OutSystems kan terugvallen op een actieve community van meer dan 6033 actieve leden, 1549 gecertificeerde gebruikers en 56 implementatiepartners. De gratis Community Edition is beschikbaar op http://www.outsystems.com/download. Meer informatie kunt u vinden op www.outsystems.com of door het sturen van een e-mail naar info@outsystems.com.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten