maandag 27 juni 2011

Tips voor gebruikers van de AVM FRITZ!Box. Zorgeloos genieten van de zomer met FRITZ!

Tips voor gebruikers van de AVM FRITZ!Box
Zorgeloos genieten van de zomer met FRITZ!

•Gespreksfilter voor ongestoord vakantieplezier
•Doorsturen van belangrijke gesprekken en berichten, bijvoorbeeld naar het nummer van een mobiele telefoon of hotelkamer
•Altijd toegang tot bestanden en instellingen, ook onderweg
•Internetten vanaf het balkon en in de tuin met de FRITZ!Fon, FRITZ!App en FRITZ!WLAN Repeater

Berlijn. De AVM FRITZ!Box biedt een groot palet aan functies die van pas komen bij vakantiegangers en zonaanbidders. Afhankelijk van het model kunnen gebruikers op uiterst eenvoudige wijze gespreksfilters activeren, gesprekken en faxen laten doorsturen en veilig toegang op afstand instellen. Op deze manier kunnen zij thuis of op een vakantiebestemming ongestoord van de zomer genieten zonder belangrijke berichten mis te lopen. AVM biedt daarnaast oplossingen aan zoals de FRITZ!Fon MT-F en FRITZ!WLAN Repeater, met functies die de vakantiepret nog verder vergroten.

Gespreksfilters en niet storen-functie
Of je nu op vakantie of zakenreis bent of de avond in de tuin of op het balkon doorbrengt, je kunt de gespreksfilters van de FRITZ!Box zo instellen dat je alleen gesprekken ontvangt van door jou geselecteerde nummers. Alle andere inkomende gesprekken kun je laten doorsturen naar het ingebouwde antwoordapparaat of simpelweg blokkeren. Als je even de stekker eruit wilt trekken om ongestoord te ontspannen, kun je daarnaast een speciale rustperiode instellen.

Gesprekken laten doorsturen voor een zorgenloze vakantie
Je kunt gesprekken die op je vaste nummer worden ontvangen, laten doorsturen naar een ander nummer, zoals dat van je mobiele telefoon of hotelkamer. Belangrijke zakelijke contactpersonen en vrienden kunnen je zo ook bereiken als je onderweg of op vakantie bent. Dit kun je op uiterst eenvoudige wijze instellen via het telefoonmenu van de FRITZ!Box op http://fritz.box. Op deze manier loop je nooit belangrijke gesprekken mis.

Altijd voorzien van informatie en entertainment met de FRITZ!Fon
De FRITZ!Fon MT-F vormt een perfecte aanvulling op FRITZ!Box-modellen met een geïntegreerd DECT-basisstation. Met deze draadloze telefoon kun je zelfs e-mailberichten ontvangen en raadplegen zonder de computer aan te hoeven zetten. Daarnaast kun je de telefoon gebruiken om audiobestanden af te spelen, zoals je favoriete muziek of podcasts. De volgende keer dat je een barbecue in je tuin organiseert, hoef je dus geen enkel gesprek of e-mailbericht meer te missen. Bovendien ben je altijd voorzien van entertainment.

Gesprekken en faxen ontvangen via e-mail
FRITZ!Box-modellen met een ingebouwd antwoordapparaat kunnen worden ingesteld om telefoongesprekken door te zenden als WAV-bestand via e-mail. Deze audiobestanden kun je vervolgens afspelen op een laptop of smartphone. Zo weet je terwijl je onderweg bent direct dat iemand je heeft gebeld, en kun je zelf bepalen of je naar het bericht wilt luisteren. Je FRITZ!Box kan ook inkomende faxen naar je mailen in de vorm van een PDF-bestand.

Altijd toegang tot je bestanden en instellingen
Wanneer je onderweg bent, kun je op afstand een verbinding maken met je FRITZ!Box om toegang te krijgen tot de instellingen en verbonden netwerkapparaten. Op deze manier kun je alle filters en instellingen voor het doorverzenden van gesprekken en berichten op elk gewenst wijzigen. Daarnaast kun je documenten en bestanden opvragen, zoals je reisverzekering, foto's en muziekcollectie. Eerst moet je de verbinding op afstand met de FRITZ!Box activeren en beveiligen met een wachtwoord. Vervolgens kun je vanaf elke locatie je thuiscomputer inschakelen met de Wake on LAN-functie. Raadpleeg voor meer informatie de gebruikshandleiding of www.avm.de/en/vpn.

Van internet genieten in de tuin en op het balkon
Met de gratis FRITZ!App Fon van AVM kun je op uiterst eenvoudige en veilige wijze een verbinding met je thuisnetwerk maken vanaf je smartphone. Op deze manier kun je met je mobiele telefoon toegang krijgen tot centraal opgeslagen bestanden. Ook kun je via internet telefoneren in HD-kwaliteit vanaf je balkon of vanuit je tuin. Als het WLAN-signaal daar te zwak is, kun je het bereik van je WLAN-netwerk in een paar seconden uitbreiden met de FRITZ!WLAN Repeaters van AVM. Met de muziek- en radiofuncties van de FRITZ!WLAN Repeater N/G kun je bovendien altijd genieten van je favoriete zomerhits.

Over AVM

Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box, die in Duitsland wordt ontwikkeld en geproduceerd. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en realiseerde in het boekjaar 2010 een omzet van meer dan 200 miljoen euro.

AVM GmbH
Communication
Alt-Moabit 95, 10559 Berlin, Germany
www.avm.de, presse@avm.de

Press Office
Samira Jordan
Tel. +49-30-3997-6645
s.jordan@avm.de


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten