maandag 20 juni 2011

FRITZ! Lab nu beschikbaar voor internationale FRITZ!Box-modellen

AVM FRITZ! Lab
FRITZ! Lab nu beschikbaar voor internationale FRITZ!Box-modellen

•Nieuwe dienst biedt voorproefje van officiële firmware
•Nieuwe functies uitproberen voor de officiële firmware-update wordt uitgebracht
•FRITZ! Lab nu beschikbaar voor FRITZ!Box-modellen 7390 en 7340
•Rechtstreeks feedback en suggesties mailen aan de ontwikkelaars van AVM

Berlijn. Eindelijk is het zover: eigenaars van internationale modellen van de FRITZ!Box kunnen nu nieuwe functies uitproberen voordat ze in de officiële firmware-updates worden opgenomen. Gebruikers kunnen daarnaast rechtstreeks feedback en suggesties leveren om een actieve bijdragen te leveren aan de functionaliteit van toekomstige firmwareversies. In het kader van de internationale introductie van FRITZ! Lab zijn er downloads beschikbaar voor FRITZ!Box-modellen 7390 en 7340 op www.avm.de.

Snel profiteren van nieuwe softwareverbeteringen met FRITZ! Lab
In Duitsland, de thuismarkt van AVM, kent FRITZ! Lab al enige jaren een grote schare gebruikers. Eigenaars van internationale modellen van de FRITZ!Box kunnen nu sneller profiteren van nieuwe softwareverbeteringen. In FRITZ! Lab kunnen ze nieuwe functies voor huidige AVM-producten uitproberen voordat deze in reguliere updates worden opgenomen. Alle versies kunnen gratis worden gedownload via het serviceportaal van AVM op www.avm.de/en/lab.

Downloads voor FRITZ!Box-modellen 7390 en 7340 direct beschikbaar
In het kader van de introductie van de internationale versie van FRITZ! Lab heeft AVM gratis downloads beschikbaar gemaakt voor FRITZ!Box-modellen 7390 en 7340. Binnenkort zullen er downloads voor meer modellen volgen. Belangrijke functies van de nieuwe versie van Lab zijn een DECT-repeater en verbeterde software voor ouderlijk toezicht. Via de functie voor rechtstreekse feedback kunnen gebruikers op snelle en eenvoudige wijze contact opnemen met het ontwikkelingsteam. AVM ziet ernaar uit om feedback over de nieuwe functies en suggesties voor toekomstige functies te ontvangen.

Over AVM

Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box, die in Duitsland wordt ontwikkeld en geproduceerd. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en realiseerde in het boekjaar 2010 een omzet van meer dan 200 miljoen euro.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | herengracht 138-140 | 1015 BW Amsterdam | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom-benelux.com |www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten