woensdag 12 september 2012

Verizon treedt toe tot Microsoft's Security Development Lifecycle Pro NetworkVerizon treedt toe tot Microsoft's Security Development Lifecycle Pro Network 


Amsterdam – Verizon EMEA is toegetreden tot het Security Development Lifecycle (SDL) Pro Network van Microsoft. Dit is een groep van ervaren leveranciers van beveiligingsdiensten die zich specialiseren in applicatiebeveiliging. Verizon zal SDL-mogelijkheden toevoegen aan de krachtige beveiligingsdiensten via dochteronderneming Terremark. Het doel hiervan is om grootzakelijke klanten te helpen om op kostenefficiënte wijze veilige en robuuste ontwikkelingslevenscycli te realiseren als onderdeel van een geïntegreerde beveiligingsaanpak.
De Security Development Lifecycle is een baanbrekend proces dat een optimale beveiliging van softwareapplicaties waarborgt. Hierbij vormen de beveiliging en privacy van meet af aan het middelpunt van het ontwikkelingsproces. De levenscyclus omvat de fasen Training, Specificaties, Ontwerp, Implementatie, Verificatie, Release en Respons. Dit traject stelt bedrijven in staat om de applicatiebeveiliging te verbeteren, de ontwikkelingskosten terug te dringen en beter toe te zien op de beveiliging van verwante applicaties. Het Microsoft SDL Pro Network erkent beveiligingsconsultants en -trainers die een beroep doen op hun krachtige expertise op het gebied van de SDL-methodiek en –technologie om de software veiliger en betrouwbaarder te maken.
Dirk Beynaerts, EMEA head of Global Consulting & Integration Services bij Verizon Enterprise Solutions: “Bedrijven die de beveiliging centraal stellen binnen het ontwikkelingsproces, zijn in staat om kwetsbaarheden in software in een vroegtijdig stadium te identificeren. Dit resulteert in een verbeterde applicatiebeveiliging en privacy en een reductie van de zakelijke risico’s. Het SDL-proces van Microsoft wordt binnen de branche als maatgevend beschouwd. Door toe te treden tot het SDL Pro Network kan Verizon deze op best practises gebaseerde aanpak combineren met de brede consulting-expertise om klanten te helpen meer voordelen te realiseren in de vorm van technische verbeteringen, kostenbesparingen en een betere afstemming van de ICT op de business.”
De beveiligingsdiensten van Verizon omvatten oplossingen op het gebied van governance, risicobeheer en compliance, identiteits- en toegangsbeheer, forensisch onderzoek, gegevensbeveiliging en het beheer van bedreigingen en kwetsbaarheden.

Over Verizon Enterprise Solutions
Verizon Enterprise Solutions biedt wereldwijde verbindingen die de bedrijfsgroei bevorderen, ondersteuning bieden voor zakelijke innovatie en de samenleving verder helpen. Het bedrijf levert branchespecifieke oplossingen en een complete reeks van wereldwijde producten en diensten via veilige mobiele, cloud- en strategische netwerken en geavanceerde communicatieplatforms. Verizon Enterprise Solutions helpt organisaties om overal ter wereld in te springen op nieuwe kansen voor innovatie, investeringen en zakelijke transformatie. Raadpleeg voor meer informatie verizon.com/enterprise.


Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere draadloze en draadgebaseerde communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 94 miljoen retail-klanten door het land. Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een divers personeelsbestand van meer dan 188.000 mensen en behaalde in 2010 als Dow 30 aangeschreven een geconsolideerde omzet van 111 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek  www.verizon.com.


####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: http://www.verizon.com/news /. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.

Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten