donderdag 6 september 2012

StartReady reduceert wereldwijd levertijd unified communications applicaties dankzij samenwerking met Dell OEM


StartReady reduceert wereldwijd levertijd unified communications applicaties dankzij samenwerking met Dell OEM

·         Unified communications leverancier StartReady start samenwerking met Dell OEM  om applicaties te leveren op basis van Dell PowerEdge servers.
·         De samenwerking leidt tot partnerships met toonaangevende telecom providers en zorgt er voor dat bestellingen 50 procent sneller worden afgeleverd.

Dell kondigt aan dat het Nederlandse bedrijf StartReady gebruik gaat maken van zijn OEM (original equipment manufacturer) oplossingen om unified communications (UC) producten sneller te kunnen leveren. Het portfolio van StartReady bestaat uit een aantal kant-en-klare-oplossingen op basis van Microsoft Lync technologie. Hiermee kunnen klanten op een snelle en gemakkelijke manier overschakelen naar Voice-over-IP (VoIP).
Aangezien StartReady UC-oplossingen ontwikkelt voor twee toonaangevende Europese telecommunicatiebedrijven (waaronder KPN) en recent twee grote klanten in de Verenigde Staten heeft opgetekend, ontstond de behoefte aan een internationaal netwerk. Om overal dezelfde hoogwaardige ondersteuning te kunnen bieden ging het bedrijf op zoek naar een partner.    Uiteindelijk kwam StartReady uit bij het Dell OEM Solutions team. Dell OEM-ready PowerEdge R610 server biedt een snelle en eenvoudige oplossing door bestellingen rechtstreeks naar de klant te verzenden, waardoor StartReady veel tijd bespaart.

Ook buiten Europa
Met  behulp van het Dell OEM Solutions-team kan StartReady zijn klanten ook buiten Europa ondersteunen. Bedrijven kopen vandaag de dag applicaties in de wetenschap dat er ter plaatse ondersteuning aanwezig is. De klanten van StartReady krijgen dankzij het partnership met Dell ProSupport met Mission Critical vier uur on-site ondersteuning en 24/7 telefonisch support voor het oplossen van problemen en het maximaliseren van de uptime.

Quotes
“We willen internationaal groeien maar wel met hetzelfde serviceniveau dat onze klanten van ons gewend zijn en zijn. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een wereldwijde OEM-partner die ons hierbij kan helpen", aldus Lucas Wensing, oprichter en CEO van StartReady. "Door onze levertijd met 50 procent te verminderen kunnen we mensen en middelen vrijmaken om ons te concentreren op waar we het beste in zijn, het bouwen van unified communications-oplossingen."
"Dell OEM vergroot voortdurend zijn mogelijkheden in de telecommunicatie sector en onze Dell  carrier-grade NEBS Level 3 en ETSI-compatibele servers zijn gebaseerd op directe feedback van telco klanten", zegt Sam Forsbom, General Manager van Dell OEM Solutions EMEA. “StartReady is een voorbeeld waar de levering van wereldwijde OEM-producten, diensten en mondiale schaal echte voordelen opleveren voor onze klanten. "


Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.
Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com of volg #DellWorld op Twitter.

Over StartReady
StartReady ontwikkelt en levert Unified Communications producten, gebaseerd op Microsoft Lync. Deze variëren van cloud oplossingen voor mkb-ondernemingen tot on-premise oplossingen voor Enterprises . De totaaloplossingen van StartReady helpt ondernemingen bij het optimaliseren en inrichten van hun communicatie- en telefoonnetwerk naar moderne en toekomstige standaarden. StartReady brengt alle vormen van in- en uitgaande communicatie samen in een tijd- en kostenbesparend product door hardware, software en beheer te combineren. StartReady is gecertificeerd Microsoft Gold Partner en Premier Support Partner voor Lync, met vestigingen in Nederland, Amerika en Duitsland en verkoopt uitsluitend via Partners. Kijk voor meer informatie op www.startready.com 


Contact Informatie
Media Contacts:
Simone Versteeg
Dell
+31 20 674 4737
simone_versteeg@dell.comSimone_Versteeg@dell.com

Saskia Kuin
StartReady
+ 31 88 894 68 53

Geen opmerkingen:

Een reactie posten