donderdag 13 september 2012

ABBYY introduceert nieuwe versie van Recognition Server


ABBYY introduceert nieuwe versie van Recognition Server
Versie 3.5 biedt een nieuw scanstation, OCR voor Arabische talen en verbeterde documentanalyse

Amsterdam 13 september 2012 — ABBYY® Europe, een toonaangevend aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische technologieën, introduceert ABBYY Recognition Server 3.5. Deze intelligente, servergebaseerde softwareoplossing biedt klanten de mogelijkheid om processen voor documentconversie en –indexatie bedrijfsbreed te automatiseren. De nieuwe versie bevat de laatste technologische innovaties van ABBYY op het gebied van optical character recognition (OCR). ABBYY Recognition Server 3.5 herkent meer talen dankzij krachtige OCR voor het Arabisch en combineert verbeterde scanfunctionaliteit met nog nauwkeuriger documentanalyse.
ABBYY Recognition Server converteert grote volumes papieren documenten of afbeeldingen tot volledig doorzoekbare elektronische bestanden in PDF-formaat, PDF/A-formaat en andere formaten die geschikt zijn voor documentarchivering, e-discovery, enterprise search en andere belangrijke bedrijfsprocessen. De oplossing heeft ten doel om de documentverwerking binnen de hele organisatie te stroomlijnen. Hiertoe biedt de software ondersteuning voor alle belangrijke aspecten van het vastleggen van documenten: scannen, herkennen, scheiden van documenten, classificeren, indexeren en aanleveren. ABBYY Recognition Server biedt mogelijkheden voor geautomatiseerde, onbemande documentverwerking die vanuit meerdere locaties binnen de organisatie toegankelijk zijn. Dit proces kan centraal worden beheerd. De software kan bovendien worden gekoppeld aan diverse back-endsystemen zoals Document Management Systems en toepassingen van externe leveranciers. Hiertoe kan gebruik worden gemaakt van scripts, XML-tickets, een webservice-API of een COM-gebaseerde API.
Eén van de belangrijkste technologische innovaties van Recognition Server 3.5 is de OCR voor Arabische talen. Deze functionaliteit is het resultaat van jarenlang onderzoek en optimalisatie. Ondanks alle technische problemen die traditioneel gepaard gaan met het Arabische schriftsysteem, is de software nu in staat om Arabische teksten te verwerken en daarbij voor uiterst nauwkeurige herkenningsresultaten te zorgen. De Arabische taalondersteuning vormt een aanvulling op de reeds substantiële reeks van meer dan 190 herkende talen. ABBYY maakt daarmee documentverwerking toegankelijk voor een geheel nieuwe groep van zakelijke klanten en overheidsinstellingen.

ABBYY Recognition Server 3.5 biedt daarnaast verbeterde aanpassingsmogelijkheden. Het nieuwe Scanning Station met ondersteuning voor scripting stelt beheerders in staat om scanprocessen aan te passen en te automatiseren door gebruiksspecifieke verwerkingsscenario’s te ontwikkelen, zoals het in de juiste volgorde plaatsen van gescande pagina’s bij dubbelzijdig scannen, het automatisch opdelen van pagina’s met een groot formaat en het gelijktijdig opslaan van pagina´s op verschillende locaties. Dankzij verbeterde automatische verwerking van documenten die via e-mail naar het systeem worden verzonden kunnen gebruikers ervoor kiezen om de onderwerpregel van het e-mailbericht te behouden of een aangepaste onderwerpregel op te geven. Dit is een onmisbare functie voor bedrijfsprocessen waarbij de onderwerpregels van e-mailberichten bepalend zijn voor de vervolgstappen in het verwerkingsproces.

Om klanten in verschillende landen beter van ondersteuning te voorzien is de gebruikersinterface nu eveneens beschikbaar in het Braziliaans Portugees en Tsjechisch. Het totale aantal beschikbare interfacetalen komt daarmee uit op negen.

ABBYY Recognition Server 3.5 is wereldwijd verkrijgbaar via de uiteenlopende verkoopkanalen van ABBYY. Voor nadere productinformatie of een productdemonstratie kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van ABBYY of een bezoek brengen aan http://www.abbyy.com/recognition_server.
* Volgens interne tests van ABBYY.

Over ABBYY

ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguistiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne, door het bestuur van Montgomery County, USA en de regering van Canada. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie.

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, Lingvo, FlexiCapture zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Andere genoemde productnamen kunnen handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren zijn en worden hierbij erkend.


Neem voor meer informatie contact op met:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

cid:image001.jpg@01CC03F8.A7EB4C10
   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten