woensdag 19 september 2012

Nieuwkomer GOED sluit in één jaar 24.000 werknemers aan


Arbodienst nieuwe stijl bewijst succes van haar aanpak

Precies één jaar na haar intrede in de arbomarkt is het jonge, innovatieve GOED al winstgevend. In 2012 is de inzetbaarheidsspecialist fors gegroeid qua organisatie en mag zij diverse grote ondernemingen met in totaal 24.000 werknemers tot haar clientèle rekenen. Ook werd de ISO-9001 certificering behaald.

Op 1 september 2011 startte GOED met oprichter Emile van der Linde en operationeel manager Eline van Stijgeren,  bekende gezichten in de HR-wereld met samen ruim vijfentwintig jaar ervaring. Inmiddels telt het bedrijf zevenentwintig werknemers, waaronder acht gerenommeerde bedrijfsartsen. De komende tijd wordt doorgegaan met het aanwerven van talent om aan de toenemende vraag naar de diensten en de aanpak van GOED te kunnen voldoen.

Naast de eigen werknemers heeft de onderneming een state of the art-netwerk van zorgverleners uit de eerste lijn aan zich weten te binden. Deze zorgverleners bieden niet alleen de meest effectieve zorg die beschikbaar is. Ze worden veelal vergoed vanuit de zorgverzekering waardoor de werkgever veelal niets voor de zorg hoeft bij te dragen. Dit blijkt in de huidige economie in goede aarde te vallen bij de opdrachtgevers.

Onder de aangesloten werkgevers vallen diverse beursgenoteerde organisaties en grote zorginstellingen. In totaal zijn er ruim 24.000 werknemers aangesloten bij GOED. Het afgelopen jaar heeft GOED bij haar klanten een gemiddelde verzuimreductie van 42% bewerkstelligd. Dit percentage is berekend door op de startdatum van GOED het verzuimpercentage te meten en dit af te zetten tegen het verzuimpercentage na zes maanden.

Emile van der Linde van GOED ziet dat de aanpak aansluit op wat bedrijven van een arbodienst verwachten. “Werkgevers willen duidelijkheid en resultaten. Wij durven garanties te geven aan onze opdrachtgevers. Het uitgangspunt is daarbij een duurzaam verbeterde inzetbaarheid. Daarvan zijn ze gecharmeerd, zeker als duidelijk wordt dat we woord houden.”

Het streven van de inzetbaarheidsverbeteraar is om in 2015 200.000 werknemers op weg te helpen naar een gezonde toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten