woensdag 19 september 2012

Dell introduceert nieuwe zakelijke pc’s voor de moderne werknemers


Dell introduceert nieuwe zakelijke pc’s voor de moderne werknemers

·         De allereerste zakelijke Ultrabook, een 10” tablet en een All-in-One PC

·         De nieuwe Latitude notebook is 33 procent dunner en 16 procent lichter dan de huidige notebooks, de ideale keuze voor mobiele werknemers

·         Nieuw zakelijke pc’s worden ondersteund door Dell’s jarenlange ervaring op het gebied van hardwarebeheer en de beveiliging van bedrijfsgegevens

Amsterdam, 19 september 2012 – Dell introduceert een uitbreiding op het aanbod van zakelijke computers. Bedrijven kunnen zo hun werknemers voorzien van de door hen gewenste apparatuur en tegelijkertijd de IT-beveiliging en beheermogelijkheden bieden die onmisbaar zijn voor zakelijk gebruik. De drie nieuwe producten zijn de Latitude 10” tablet , de Latitude 6430u Ultrabook en een OptiPlex 9010 All-in-One desktop met geïntegreerde touch-screen.

“Het vinden van het juiste evenwicht tussen een aantrekkelijk ontwerp, gegevensbeveiliging en optimale beheerbaarheid is belangrijker dan ooit. Steeds meer werknemers vragen om ondersteuning voor hun prachtig uitziende apparaten, terwijl de IT-organisatie voor de opgave staat om optimale beveiliging en controle te waarborgen. Dell voorziet in deze behoeften met deze nieuwe Latitude- en OptiPlex-producten die werknemers inspireren en in de behoeften van de ICT-organisatie voorzien,” zegt Sam Burd, global vicepresident van de Personal Computing Product Group. “De aanpak van Dell is gebaseerd op onze diepgaande inzicht in de behoeften van IT-professionals en onze nieuwe reeks van zakelijke producten van wereldformaat die perfect op de behoeften van eindgebruikers aansluiten.” De Latitude 10-tablet: ontworpen voor veelzijdigheid
De Latitude 10 is een 10”-tablet die de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van touch applicaties benut. Deze tablet is zeer geschikt voor zakelijk gebruik en kan naadloos binnen ICT-omgevingen worden geïntegreerd.  Dankzij de ondersteuning voor de productiviteitstoepassingen van Microsoft en een eenvoudige koppeling met de bestaande beheerconsoles. Net als alle andere producten uit de Latitude-reeks is de Latitude 10 ontwikkeld met het oog op zakelijke productiviteit. Hiertoe biedt de tablet eenvoudige mogelijkheden voor ondersteuning en onderhoud. Bijvoorbeeld een vervangbare batterij en krachtige beveiligingsopties zoals Dell Data Protection | Encryption, een oplossing die alle gegevens versleutelt, van de harde schijf tot de USB-poort.

Dell begrijpt dat bepaalde IT-omgevingen binnen specifieke sectoren zoals de overheid, gezondheidszorg en het onderwijs vragen om specifieke software integratie en strengere mate van beveiliging. De Latitude 10 is ook verkrijgbaar met uiterst geavanceerde beveiliging instellingen. Om in deze behoeften de voorzien heeft dit product een geïntegreerde vingerafdruklezer en een smart card-lezer voor two-factor authenticatie.De Latitude 6430u: ontworpen voor ultieme zakelijke mobiliteit
De Latitude 6430u is een 14 inch Ultrabook die een perfect evenwicht biedt tussen een slim ontwerp en zakelijke behoeften. Het combineert beveiliging, beheerbaarheid en duurzaamheid met een dun, zeer draagbaar en opvallend design. Ontworpen met het oog op de MIL-STD-810 test, een test standaard van het Amerikaanse leger waarbij apparaten worden getest onder de zwaarst mogelijke omstandigeden, brengt de 14” Latitude duurzaamheid tot een hoger niveau.  Het nieuwe ontwerp is 33 procent dunner en 16 procent lichter dan de huidige 14 inch Latitude-notebook. Hiermee is het een aantrekkelijke optie voor mobiele werknemers.
Vooraf uitgevoerde testen tonen aan dat de batterij  één werkdag mee kan zonder tussentijds opgeladen te worden[1],  wat een groot voordeel is voor werknemers altijd onderweg zijn en.


De zeer mobiele Latitude 6430u bouwt voort op het succes van de Dell XPS 13. De slanke notebook biedt alle mogelijkheden op het gebied van beheer en beveiliging die bedrijven nodig hebben met gegevensbescherming dankzij Dell Data Protection|Encryption en Intel® vPro™ Technologie en unieke Dell uitbreidingen.De Dell OptiPlex 9010 All-in-One: ontworpen voor samenwerking
De vernieuwde OptiPlex 9010 23-inch All-in-One biedt optimale ondersteuning voor de productiviteit van de gebruiker, maar neemt minimale bureauruimte in beslag. Veel bedrijven introduceren momenteel  touch interfaces op de werkplek om de samenwerking en productiviteit te bevorderen. De zakelijke All-in-One PC biedt opties voor een mulitipoint touchscreen, een vaste of roterende camera en een instelbare standaard waarmee gebruikers hun werkervaring kunnen optimaliseren.

Citaten
“De zakelijke klanten van Dell zijn op zoek naar innovatieve, en draagbare oplossingen voor de zakelijke pc’s”, zegt Bob O’Donnel, VP Clients and Displays-programma bij IDC. “Leveranciers zoals Dell zijn in staat aan deze wensen te voldoen met zulke apparaten. Ze bieden de veiligheids- en beheer mogelijkheden die binnen het bedrijfsleven gewenst zijn. Bedrijven zoals Dell zullen dan ook goed in staat zijn om de consumerization trends in IT de baas te blijven.”


Beschikbaarheid:
De Latitude 10, Latitude 6430u en OptiPlex 9010 AIO zullen met de introductie van Windows 8 verkrijgbaar zijn. Meer informatie over de prijzen en introductiedata zal bekend worden gemaakt zodra deze beschikbaar is.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatie technologie en diensten die hen de kracht geven om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell World
Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com en volg #DellWorld op Twitter.

[1] Op basis van voorlopige testen met gebruik van de Mobile Mark 2007 Productiviteit batterijduur benchmark test. Voor meer informatie over deze benchmarktest, bezoek www.bapco.com. De testresultaten mogen alleen worden gebruikt om een product te vergelijken met een ander en zijn geen garanties dat u dezelfde levensduur van de batterij zal ervaren. De levensduur van de batterij kan beduidend lager zijn dan de testresultaten en varieert afhankelijk van de configuratie van uw product, software, het gebruik, de gebruiksomstandigheden, de instellingen voor energiebeheer en andere factoren. Maximale levensduur van de batterij neemt af met de tijd en gebruik. GB betekend 1 miljard bytes en TB een biljoen bytes: belangrijke systeemgeheugen kan worden gebruikt om afbeeldingen te ondersteunen, afhankelijk van de grootte van het systeemgeheugen en andere factoren.

Mediacontact:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 754 6986Dell, Latitude en OptiPlex zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten