vrijdag 7 september 2012

IntraLinks breidt klantenserviceactiviteiten uit in Noord-Europa


IntraLinks opent kantoor in Amsterdam ter ondersteuning van groeiende M&A afdeling

IntraLinks® (NYSE: IL), de wereldwijde leverancier van zakelijke oplossingen voor contentbeheer en samenwerkingsoplossingen, breidt de Europese klantenserviceactiviteiten uit met de opening van een nieuw kantoor in Amsterdam. De uitbreiding is bedoeld om optimale ondersteuning te kunnen blijven garanderen nu de vraag naar de Dealspace℠ oplossing steeds meer toeneemt.

Wereldwijd nam in de eerste helft van 2012 het aantal fusies en overnames, ondersteund door het IntraLinks platform, aanmerkelijk toe in vergelijking met dezelfde periode in 2011. In het nieuwe kantoor, gevestigd in toren A van het kantorencomplex De Entree in Amsterdam Zuid-Oost, wordt een zestalig serviceteam ondergebracht. Dit centrale team ondersteunt alle partijen die Dealspace gebruiken voor het due diligence-proces tijdens fusie- en overnametransacties. IntraLinks ondersteunt hierbij ook de partijen waarmee hun directe klanten samenwerken om de volledigheid van de actuele activiteiten op het platform te garanderen .

“IntraLinks heeft zich gevestigd in de markt van virtuele datarooms. De uitbreiding van onze Europese serviceorganisatie onderstreept zowel het groeiende succes van IntraLinks Dealspace als het belang van onze oplossing”aldus Derek Flynn, operationeel directeur en senior vicepresident Sales EMEA. “Onze klanten kunnen een beroep doen op een toegewijd ondersteunend netwerk. Het nieuwe kantoor in Amsterdam  helpt ons om binnen alle regio’s een positieve gebruikerservaring garanderen. Als marktleider in diensten om samenwerking tussen verschillende organisaties mogelijk te maken blijven wij zakelijke klanten een optimaal niveau van dienstverlening en informatievoorziening bieden. We combineren dit nu met ondersteuning voor onze Europese M&A klanten vanuit de diverse kantoren en professionals in het veld.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten