woensdag 26 september 2012

FRITZ!Box 3370 biedt 450 Mbit/sec WLAN met groter bereik voor meer data


• FRITZ!Box 3370 met VDSL/ADSL en 450 Mbit/sec WLAN nu verkrijgbaar  


• Nieuwe WLAN-functies met groter bereik voor meer data

• Ideaal voor veeleisende toepassingen zoals HD-video en HD IPTV

• Gebruikers profiteren van FRITZ!OS met MyFRITZ!



Berlijn. WLAN met groter bereik voor meer data: De nieuwe FRITZ!Box 3370 combineert de mogelijkheden van de WLAN N-technologie met de rijke functionaliteit die gebruikers van de FRITZ!Box kennen. Dankzij verbeterd WLAN-bereik en doorvoersnelheden tot 450 Mbit per seconde wordt het draadloos thuiswerk groter en sneller. Verschillende technische innovaties zorgen bovendien voor een aanzienlijk stabielere gegevensoverdracht. Met zijn geïntegreerde VDSL-/ADSL-modem en vier gigabit Ethernet-poorten vormt de nieuwe FRITZ!Box het ideale platform voor veeleisende toepassingen zoals IPTV, video on demand en media-streaming. De FRITZ!Box 3370 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van €179.



Verbeterde WLAN-dekking en hogere doorvoersnelheden

De FRITZ!Box 3370 is de eerste internationale FRITZ!Box die een theoretische datatransfer van 450 Mbit per seconde biedt. AVM heeft de nieuwste generatie WLAN N-technologie in het model geïntegreerd om zowel de doorvoersnelheid als het bereik van het WLAN-netwerk te verbeteren. Hierdoor kunnen gebruikers het netwerkbereik uitbreiden naar plekken in huis of op kantoor waar voorheen geen ontvang mogelijk was. Gebruikers kunnen kiezen tussen de bandbreedte van 2,4 GHz of de minder vaak gebruikte bandbreedte van 5 GHz (dual band-technologie). De WLAN-verbinding is kant en klaar beveiligd met vooraf geconfigureerde WPA2-encryptie. De WLAN N-standaard met 450 Mbit per seconde is terugwaarts compatibel met de vorige N-standaard (300 Mbit per seconde) en WLAN 802.11b, g en a.



Alles in één apparaat: VDSL, ADSL, mediaserver, gigabit Ethernet, USB-poorten

Met de FRITZ!Box 3370 brengt AVM een tal aan functionaliteiten samen binnen één apparaat. De uitrusting omvat onder meer een VDSL- en ADSL-modem, een geïntegreerde mediaserver, vier gigabit Ethernet-poorten en twee USB-poorten voor het verbinden van netwerkapparatuur zoals printers of externe schijven. Alle films, muziekbestanden en afbeeldingen die op de mediaserver worden opgeslagen zijn binnen een paar seconden in handbereik vanuit elke locatie binnen het netwerk, zelfs wanneer de computer is uitgeschakeld. Dit maakt de FRITZ!Box 3370 tot het ideale platform voor netwerktoepassingen zoals IPTV, video on demand en media-streaming. iPhones en Android-smartphones kunnen eveneens via het WLAN met de FRITZ!Box worden verbonden om telefoongesprekken via internet te voeren.



FRITZ!OS ook verkrijgbaar voor de FRITZ!Box 3370

Het uitgebreide softwarepakket voor de FRITZ!Box 3370 omvat een breed scala aan nuttige functies, waaronder een firewall, mogelijkheden voor ouderlijk toezicht, een WLAN-nachtservice en WLAN-toegang voor gasten. Met gratis firmware-updates zoals FRITZ!OS zorgt AVM ervoor dat alle modellen van de FRITZ!Box voldoen aan de laatste standaarden, ook bij eerder aangeschafte toestellen. De nieuwe FRITZ!OS-firmware vormt eveneens een vast onderdeel van de FRITZ!Box 3370. De nieuwe MyFRITZ!-service is daar een sprekend voorbeeld van. Deze service biedt gebruikers veilige en eenvoudige toegang tot hun FRITZ!Box wanneer ze onderweg zijn. Andere functies van FRITZ!OS zijn onder meer LAN-toegang voor gasten en de FRITZ!App Fon. Deze app zorgt voor een verbetering van de kwaliteit van gesprekken die met smartphones via de FRITZ!Box worden gevoerd. Tevens biedt het gebruikers de mogelijkheid om de internetverbinding van andere routers te gebruiken als zij niet over een eigen internetverbinding beschikken.



FRITZ!Box 3370: nu verkrijgbaar

De FRITZ!Box 3370 is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van €179 inclusief BTW. Net zoals bij alle andere modellen van de FRITZ!Box biedt AVM een garantie van vijf jaar. Naast uitgebreide ondersteuning biedt AVM regelmatige gratis updates. Meer informatie is beschikbaar op www.fritzbox.eu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten