vrijdag 15 juni 2012

Uitnodiging: Gemeente Amsterdam slaat handen ineen voor de tiende Koala Games in het Olympisch Stadion


UITNODIGING

Gemeente Amsterdam slaat handen ineen voor de tiende Koala Games in het Olympisch Stadion


Dit jaar zullen op 22 juni voor de 10e keer de Koala Games plaatsvinden. Tijdens deze dag gaan 250 zeer moeilijk lerende kinderen (ZMLK) in het Olypmisch Stadion kennis maken met verschillende sporten.  Samen met Dell, SportService Gemeente Amsterdam en tientallen vrijwilligers zal het Olympisch Stadion de sportdag organiseren en begeleiden. Sportwethouder Eric van der Burg verricht de officiële opening om 10 uur.

Omdat de Koala Games het 10-jarige jubileum viert zal het evenement dit jaar grootser zijn dan voorgaande jaren. Zo zullen er naast scholen in Amsterdam ook scholen uit de provincie een kans krijgen om mee te doen aan deze sportdag. Er zijn zo’n dertig vrijwilligers van Dell aanwezig. Dell zet zich al jaren in om van de Koala Games een onvergetelijke dag te maken voor de deelnemende kinderen en vindt het belangrijk dat werknemers 50% van de tijd besteden aan vrijwilligerswerk. De Koala Games zijn natuurlijk vooral bedoeld om de kinderen een leuke dag te bezorgen, maar ook om ze kennis te laten maken met verschillende sporten en hun het vertrouwen te geven dat het sporten ook voor hen is weggelegd.

“Maatschappelijke betrokkenheid maakt deel uit van de ondernemerscultuur van Dell en activiteiten zoals de Koala Games worden met plezier gedragen door onze medewerkers”, zegt Jeannine Peek, Algemeen Directeur van Dell. “Dell is vaak betrokken bij dit soort activiteiten en de Koala Games ondersteunen wij als sinds een aantal jaren. Bij Dell zijn wij gewend om de behoeften van onze klanten centraal te stellen. Gebaseerd op deze filosofie slaat onze maatschappelijke betrokkenheid als bedrijf bij de Koala Games over op onze collega’s die bereid zijn dit soort activiteiten persoonlijk te ondersteunen.”


Graag nodigen wij je uit om vrijdag 22 juni een kijkje te nemen en te spreken met de vertegenwoordigers van het Olympisch Stadion, de kinderen en de Dell-vrijwilligers die zich inzetten voor deze bijzondere dag. Simone Versteeg van Dell zal hierin een centrale rol spelen en staat je graag te woord. Wil je filmen of een radio-opname maken, laat het mij tijdig weten zodat wij ervoor kunnen zorgen. Lukt het je niet om erbij te zijn en wil je er toch aandacht aan besteden, dan zorg ik dat het mogelijk wordt.

Pers en genodigden worden vanaf 9.30 uur ontvangen op de Koninklijke Loge van het Olympisch Stadion.


Vragen? Aarzel niet om even contact te leggen,

Veel dank en tot snel,

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten