woensdag 6 juni 2012

Snelheid in softwareontwikkeling: Provide gaat samenwerking met OutSystems aan


Samenwerking helpt Provide klanttevredenheid te vergroten

Maarssen, 6 juni 2012 – OutSystems, leverancier van het Agile Platform voor applicatieontwikkeling, kondigt vandaag aan dat Provide, een Nederlandse ICT-dienstverlener, deelneemt aan haar partnerprogramma. Het bedrijf is gespecialiseerd in consultancy- en implementatiediensten op het gebied van zakelijke software. Provide neemt deel aan het partnerprogramma van OutSystems om zo haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in de snelle ontwikkeling en implementatie van maatwerk software. OutSystems helpt Provide om de ‘legacy’ van haar klanten op een efficiënte manier te ontsluiten en hen op maat gemaakte webapplicaties en ERP-modules te leveren die naadloos integreren met de huidige systemen.

Provide is een onafhankelijke ICT-dienstverlener met afnemers in de financiële sector (banken en verzekeraars), de industrie en de (semi)overheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in de implementatie en ondersteuning van ERP-oplossingen en maatwerk software, maar ook software voor beheer en onderhoud. De klanten vertrouwen op Provide voor een complete en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten.

Met de deelname aan het partnerprogramma van OutSystems kan Provide profiteren van een compleet trainings- en certificering curriculum en toegang krijgen tot de technische support, project sizing- en implementatiediensten van OutSystems. OutSystems biedt Provide daarnaast ondersteuning op het gebied van pre-sales en marketing.

“Klanten vragen ons steeds vaker om nieuwe, maatwerksoftware te leveren in een zeer kort tijdsbestek”, legt Mike Dawud, directeur van Provide, uit. “Het Agile Platform van OutSystems is het beste platform om ons te helpen hierop in te spelen. Het is een zeer flexibel systeem dat goede resultaten levert over verschillende besturingssystemen en omgevingen. Met ons nieuwe partnerschap met OutSystems kunnen we het Agile Platform optimaal gebruiken en zijn we in staat onze klanten nog efficiënter van dienst te zijn en zo de klanttevredenheid te verhogen.

“We zijn erg blij met de deelname van Provide aan ons partnerprogramma”, reageert Carlos Alves, VP International Operations bij OutSystems. “Het zijn bedrijven zoals Provide met hun innovatieve aanpak op het gebied van consultancy en softwareontwikkeling, die de voordelen van ons Agile Platform het meest waarderen. Het helpt hen om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn. Provide heeft een geweldig team met enorm veel expertise in de enterprise softwaremarkt. We verwachten dat er veel moois zal voortkomen uit deze samenwerking.”

Over OutSystems

OutSystems is de aanbieder van het Agile Platform, een complete oplossing voor het snel ontwikkelen en beheren van flexibele webapplicaties die net zo snel kunnen veranderen als de business.

Wereldwijd gebruiken IT-afdelingen het Agile Platform om webapplicaties en bedrijfsprocessen te integreren, te ontwikkelen, in te zetten, te managen en aan te passen. Deze applicaties zijn robuust, schaalbaar en gebaseerd op standaard technologieën waardoor bedrijven niet vastzitten aan één leverancier. Uit onderzoeken blijkt dat bedrijven die het Agile Platform gebruiken 10.9 keer sneller webapplicaties ontwikkelen dan bedrijven die andere in de markt beschikbare technologieën gebruiken.

Het Agile Platform van OutSystems werd in 2001 geïntroduceerd en is sindsdien 20.925 keer geïnstalleerd door bedrijven in 22 verschillende sectoren. Het is bekroond met onderscheidingen van onder meer CODiE, CRN en JOLT. OutSystems kan terugvallen op een actieve community van meer dan 6033 actieve leden, 1549 gecertificeerde gebruikers en 59 implementatiepartners. De gratis Community Edition is beschikbaar op http://www.outsystems.com/download. Meer informatie kunt u vinden op www.outsystems.com of door het sturen van een e-mail naar info@outsystems.com.

Over Provide Groep bv


Provide Groep is een onafhankelijke ICT dienstverlener die onder andere bedrijfskritische innovatietrajecten uitvoert als projectsourcer van (senior) ICT consultants en ontwikkelaars. Provide Groep is thuis in de wereld van internet, systeemintegratie en –ontwikkeling, informatiesysteembeheer en webservices. Provide Groep levert diensten aan tal van in Nederland actieve bedrijven, waaronder meerdere multinationals. Meer informatie: www.provide.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten