woensdag 6 juni 2012

AVM FRITZ!Box 7360 en FRITZ!Box 7330: nieuwe instapmodellen voor thuisnetwerken
FRITZ!Box 7360 en FRITZ!Box 7330: nieuwe instapmodellen voor thuisnetwerken

·                     FRITZ!Box 7360 en FRITZ!Box 7330 met directe ingang verkrijgbaar
·                     Oplossingen voor nieuwkomers op het gebied van VDSL/ADSL thuisnetwerken
·                     WLAN-snelheden tot 300 Mbps en een breed scala aan netwerkfuncties
·                     Voor elk type gebruiker het juiste model FRITZ!Box verkrijgbaar

Berlijn. Het Duitse AVM brengt twee nieuwe FRITZ!Box–modellen uit: de FRITZ!Box 7360 en FRITZ!Box 7330. De FRITZ!Box 7360 is bij uitstek geschikt voor gebruikers die voor het eerst een VDSL-netwerk opzetten. De FRITZ!Box 7330 is een ideale oplossing voor zowel thuisnetwerken als kantoornetwerken. Dankzij de toevoeging van deze twee modellen aan zijn productreeks kan AVM elke gebruiker de juiste FRITZ!Box aanbieden. De FRITZ!Box 7360 en FRITZ!Box 7330 zijn direct verkrijgbaar tegen een prijs van respectievelijk €198 en €149.


De FRITZ!Box 7360 – de perfecte springplank naar supersnelle VDSL-verbindingen

De FRITZ!Box 7360 is met zijn geïntegreerde VDSL/ADSL-modem en WLAN-overdrachtssnelheden tot 300 Mbps de ideale oplossing voor gebruikers die voor het eerst een snel VDSL/ADSL-thuiswerk opzetten. Afhankelijk van de configuratie zijn internetverbindingen met een snelheid tot 100 Mbps (VDSL) of 24 Mbps (ADSL) mogelijk. Het model biedt een geïntegreerd DECT-basisstation met ondersteuning voor totaal zes draadloze telefoons en een groot aantal functies voor vaste en internettelefonie. Dit maakt de FRITZ!Box 7360 tot een perfect zenuwcentrum voor alle communicatie. Het model biedt daarnaast een mediaserver, NAS-functies, twee gigabit Ethernet-poorten, twee Fast Ethernet-poorten en twee USB-poorten voor het aansluiten van printers, externe opslagmedia of andere netwerkapparatuur.

FRITZ!Box 7330 – de ideale oplossing voor thuis- en kantoornetwerken

De FRITZ!Box 7330 is een perfecte oplossing voor gebruikers die hun ADSL-verbinding optimaal willen benutten. Als WLAN N-router met een geïntegreerde DSL-modem en overdrachtssnelheden tot 300 Mbps leent het model zich voor een brede reeks van toepassingen. De FRITZ!Box 7330 biedt WLAN N-ondersteuning op een frequentie van 2,4 GHz en biedt met twee USB 2.0-poorten. Een gigabit Ethernet-poort en een Fast Ethernet-poort staan garant voor een snelle, simpele en veilige integratie van alle netwerkapparatuur.

Twee oplossingen met tal van extra’s voor thuisnetwerken en smartphones

Beide modellen zijn voorzien van een geïntegreerde mediaserver. Dit betekent dat gebruikers vanuit elke locatie binnen het netwerk toegang krijgen tot muziek, foto’s en films, zelfs wanneer hun computer niet is ingeschakeld. De vooraf geïnstalleerde software biedt verschillende praktische mogelijkheden zoals firewalls, instellingen voor ouderlijk toezicht, een nachtstand voor het WLAN, WLAN-toegang voor gasten en wachtwoordbeveiligde functies voor onderhoud op afstand. De WLAN-verbinding is kant-en-klaar beveiligd dankzij vooraf geconfigureerde WPA2-encryptie. Android-smartphones en iPhones kunnen eveneens met het thuisnetwerk worden geïntegreerd via het WLAN. Hierdoor kunnen gebruikers van een smartphone niet alleen toegang tot het netwerk krijgen, maar ook telefoongesprekken voeren via internet.

 

De FRITZ!Box 7360 en FRITZ!Box 7330 direct verkrijgbaar in de winkel

De FRITZ!Box 7360 en FRITZ!Box 7330 zijn met directe ingang verkrijgbaar tegen een prijs van respectievelijk €198 inclusief BTW en €149 inclusief BTW. AVM biedt voor beide modellen een garantie van vijf jaar, uitgebreide ondersteuning en regelmatige gratis updates. Raadpleeg voor meer informatie www.fritzbox.eu.


Ook vindt vandaag de wereldwijde IPv6-launch. Vorig jaar won AVM de IPv6 Taskforce awards voor de bevlogen inzet op het gebied van IPv6. Meer informatie via http://ipv6launch.nl/.

 

De twee nieuwe FRITZ!Box-modellen in vogelvlucht


FRITZ!Box 7330

·         Geïntegreerde ADSL/ADSL2+ modem
(24 Mbps)
·         WLAN N-verbindingen van 300 Mps, 2.4 GHz
·         1 gigabit Ethernet-poort, 2 USB-poorten
·         DECT-basisstation met ondersteuning voor 6 draadloze telefoons
·         Telefoonsysteem voor vaste analoge gesprekken/internetgesprekken
·         1 poort voor telefoon/fax (a/b-poort)
·         IPv6-ondersteuning
·         Geïntegreerde media- en printerserver
·         NAS-functionaliteit
·         Perfecte integratie van smartphones/tablets
FRITZ!Box 7360

·         Geïntegreerde ADSL/VDSL modem
(100 Mbps)
·         WLAN N-verbindingen van 300 Mps, 2.4 GHz
·         2 gigabit Ethernet-poorten 2 Fast Ethernet-poorten, 2 USB-poorten
·         DECT-basisstation met ondersteuning voor 6 draadloze telefoons
·         Telefoonsysteem voor vaste analoge gesprekken/internetgesprekken
·         1 poort voor telefoon (a/b-poort)
·         IPv6-ondersteuning
·         Geïntegreerde media- en printerserver
·         NAS-functionaliteit
·         Perfecte integratie van smartphones/tablets

Over AVM

Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en behaalde in het boekjaar 2011 een omzet van 220 miljoen euro. Meer persinformatie en beeldmateriaal is te vinden in het persgedeelte van AVM: www.avm.de/en/press. Bezoek ook de Facebookpagina.


AVM GmbH
Kommunikation
Alt-Moabit 95, 10559 Berlin, Germany
Press representative
Samira Jordan
Tel.: +49-30-3997-6645


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten