maandag 18 juni 2012

ABBYY introduceert Business Card Reader 2.0 for WindowsABBYY introduceert Business Card Reader 2.0 for Windows

Software biedt uitmuntende nauwkeurigheid en maximale automatisering bij het digitaliseren van visitekaartjes

München, 18 juni 2012 — ABBYY, een toonaangevende leverancier van technologieën voor documentherkenning, vastlegging van gegevens en taalkundige oplossingen, introduceert Business Card Reader 2.0 for Windows. Met deze slimme software kunnen gebruikers papieren visitekaartjes omzetten in eenvoudig beheerbare elektronische contactgegevens. ABBYY Business Card Reader scant meerdere visitekaartjes tegelijk en identificeert nauwkeurig alle contactgegevens op basis van hun type. De software legt deze gegevens vast voor export naar een systeem voor het beheer van contactpersonen, zoals Microsoft® Outlook® en Salesforce®, of voor opslag in elektronisch formaat. Met deze gebruiksvriendelijke oplossing kunnen professionals snel en efficiënt informatie opvragen die normaliter verborgen blijft in stapels visitekaartjes en daarmee optimale zakelijke waarde uit hun contactgegevens halen.

Business Card Reader maakt gebruik van ABBYY´s geavanceerde technologie voor optical character recognition (OCR) en het vastleggen van gegevens. De software biedt voor tekstherkenning een nauwkeurigheidspercentage tot maar liefst 99,8 procent*. “Betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn topprioriteiten voor het beheer van contactgegevens” , zegt Sergey Popov, directeur FineReader Products Department bij ABBYY. “Business Card Reader maakt een einde aan de noodzaak om contactgegevens handmatig over te typen. Dit zorgt voor tijdbesparingen en voorkomt de kans op fouten en informatieverlies. Gebruikers behouden bovendien de volledige controle over de verwerkingsresultaten.”

ABBYY Business Card Reader is in staat om alle type contactgegevens op een visitekaartje nauwkeurig  te identificeren, zoals namen (voornaam, tweede naam en achternaam), telefoonnummers, adressen, e-mailadressen, functietitels en bedrijfsgegevens. De gedetecteerde gegevens worden klaargemaakt voor automatische toewijzing aan de juiste velden in een database of voor opslag als elektronisch bestand. Exportopties zijn onder meer:
·         Direct exporteren naar een bestaande of nieuwe map in Microsoft Outlook (nieuwe mappen kunnen vanuit de software worden aangemaakt)
·         Direct exporteren naar Salesforce (contactpersonen en leads)
·         Opslaan als CSV-bestand voor import in Microsoft Excel® of elk ander systeem voor het beheer van contactpersonen
·         Opslaan als vCard-bestand voor eenvoudige uitwisseling met Google® Contactpersonen en Google AgendaTM, een Apple® iPad® of Mac®

Business Card Reader 2.0 for Windows zet de vastgelegde contactgegevens automatisch af tegen de bestaande Outlook- of Salesforce-database van de gebruiker en biedt vervangingsmogelijkheden wanneer er dubbele entries worden aangetroffen. Hierdoor wordt het eenvoudiger om de gegevens van contactpersonen up-to-date te houden, iets wat van kritisch belang kan zijn voor de bedrijfsvoering.

ABBYY Business Card Reader kan in combinatie met een flatbad-scanner tot tien visitekaartjes tegelijk scannen. De software brengt automatisch een scheiding aan tussen de gegevens van de individuele visitekaartjes en bepaalt automatisch de juiste afdrukstand. Om de productiviteit verder te vergroten biedt de toepassing een slimme scanfunctie die gebruikers in staat stelt om tijdens de verwerking van een taak alvast met de volgende scan te beginnen. De software werkt in combinatie met elke TWAIN- of WIA-scanner en met andere apparatuur voor het vastleggen van gegevens, zoals digitale of mobiele camera’s. ABBYY Business Card Reader  is in staat om visitekaartjes in 25 talen te lezen — inclusief meertalige visitekaartjes — en detecteert automatisch elke ondersteunde taal.

Beschikbaarheid
ABBYY Business Card Reader 2.0 for Windows is direct verkrijgbaar via webwinkels en resellers in alle delen van de wereld. Meer productinformatie en een gratis proefversie zijn te vinden op www.abbyy.com/bcr_windows.

*Volgens interne tests van ABBYY.

Over ABBYY Europe
ABBYY Europe GmbH is onderdeel van de ABBYY Group die sales en marketingactiviteiten in Western Europa ondersteund. ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguistiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne en door het bestuur van Montgomery County, USA. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie. 

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, ADRT, Lingvo, FlexiCapture, Recognition Server en PDF Transformer zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Google en Google Calendar zijn trademarks of geregistreerde trademarks van Google Inc. Apple, Mac en iPad zijn trademarks van Apple Inc., in de U.S. en andere landen geregistreerd. Andere vermelde productnamen zijn mogelijk handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaren en worden erkend.

Contacten:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986

Geen opmerkingen:

Een reactie posten