donderdag 14 juni 2012

Dell Vostro-laptops en toegewijde supportdiensten brengen groeiende bedrijven tot bloei

PERSBERICHT  

Dell Vostro-laptops en toegewijde supportdiensten brengen groeiende bedrijven tot bloei 

·         Nieuwe Vostro-laptops van Dell bieden draagbaarheid, meerwaarde en prestaties voor professionals die graag in stijl werken
·         Services en ondersteuning van Dell helpen bedrijven met weinig of geen ICT-personeel om te gedijen binnen een concurrerende omgevingAmsterdam, 14 juni 2012 – Dell introduceert de Vostro 3360, 3460 en 3560. Deze laptops bieden krachtige prestaties en beveiliging in combinatie met ondersteuningsdiensten die speciaal op de behoeften van groeiende bedrijven zijn afgestemd. De nieuwe Vostro-laptops kenmerken zich door eenvoudige configuratie en onderhoud. Zij staan garant voor optimale productiviteit. De computers bieden de allerlaatste technologie, bedrijfskritische beveiliging en ondersteuning tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

“Voor de groei van een onderneming is meer vereist dan alleen hardware. Bedrijven hebben behoefte aan krachtige ICT-ondersteuning die voor schaalbaarheid en zakelijk succes zorgt,” zegt Sam Burd, vicepresident van de Dell Personal Computing Product Group. “De laptops uit de Vostro-reeks geven beginnende bedrijven vleugels en stellen hen in staat om binnen de meest concurrerende omgevingen te gedijen. Onze integrale oplossingen zijn de reden waarom zoveel van onze Vostro-klanten deze laptops aanbevelen bij hun vrienden, familie en collega’s.”

Ontwerp en prestatievermogen die synoniem staan aan succes
De nieuwe Vostro-laptops zijn bestemd voor professionals die op zoek zijn naar rekenkracht, draagbaarheid en toegevoegde waarde. De laptops zijn beschikbaar in drie elegante formaten —13 inch, 14 inch en 15 inch — en in drie verschillende kleuren: Aberdeen Silver, Brisbane Bronze en Lucerne Red. Ze zijn leverbaar met opties zoals derde generatie Intel-processors zodat professionals de meest intensieve dagelijkse taken met de grootste eenvoud kunnen vervullen. De langere batterijwerkduur staat garant voor urenlange mobiele productiviteit. Dankzij de uitgebreide oplossingen voor draadloze connectiviteit en samenwerking, zoals een HD-webcam en microfoon, Waves MaxxVoice Pro, Bluetooth 4.0 en optionele mobiele 4G LTE-verbindingen[i] (voor de Vostro 3360 en 3460) blijven klanten altijd en overal verbonden.

De 13 inch Vostro 3360-laptop is uiterst draagbaar vanwege het dunne ontwerp van 0,76 inch en biedt prima prestaties voor professionals die voortdurend onderweg zijn. De 14 en 15 inch Vostro 3460- en 3560-laptops maken het eenvoudiger om content te creëren dankzij een superieur prestatievermogen ter ondersteuning van de meest veeleisende zakelijke toepassingen. De drie laptops kunnen worden geconfigureerd met een optionele 32 GB mSATA SSD-kaart, zodat klanten gebruik kunnen maken van de Intel Rapid Start-[ii] en Smart Response[iii]-technologie. Rapid Start zorgt ervoor dat de laptop uiterst snel opstart en uit de slaapstand kan worden gewekt. Smart Response herkent de meest gebruikte bestanden en toepassingen en slaat deze in het cachegeheugen op, zodat gebruikers op snelle en eenvoudige wijze toegang kunnen krijgen tot bedrijfskritische informatie.

Beveiliging en diensten
Werknemers worden steeds mobieler. Groeiende bedrijven zijn daarmee afhankelijk van stabiele, veilige en gebruiksvriendelijke technologie die weinig of geen onderhoud vereist. De Vostro-reeks biedt betrouwbare zakelijke beveiliging en ondersteunende diensten, zodat klanten zich kunnen concentreren op het succes van hun onderneming in plaats van tijd kwijt te zijn aan de ICT.

De standaard vingerafdruklezer, digitalPersona File Protection-software voor de encryptie van bestanden en mappen en de beveiligingssoftware van Trend Micro staan garant voor een krachtige beveiliging van alle waardevolle gegevens. Dell DataSafe Online Backup biedt aanvullende bescherming door back-ups van gegevens te maken en op te slaan in een veilige externe opslaglocatie. Klanten die voor de uitgebreide ProSupport-services kiezen, kunnen 24/7 een beroep doen op experts die als geen ander de behoeften van groeiende ondernemingen kennen. De optionele Accidental Damage Service[iv] van Dell voegt hier een extra niveau van bescherming aan toe door laptops te beschermen tegen vallen, het morsen van vloeistof, stroompieken en andere incidenten op het werk.

Prijzen en beschikbaarheid:
De Vostro 3560-laptop is per direct verkrijgbaar via Dell.nl en via geregistreerde partners van Dell vanaf een prijs van € 499. De Vostro 3360 en Vostro 3460 zullen vanaf 21 juni verkrijgbaar zijn via Dell.nl, vanaf een prijs van respectievelijk € 599 en en € 579. De prijzen zijn ex. BTW en transportkosten.

Gedetailleerde informatie:

Vostro 3000-serie
·         Keuze uit tweede en derde generatie Intel-processors
o    Derde generatie Intel Core i5- en i7-processors (optioneel)
o    Tweede generatie Intel Core i3-processors (standaard)
·         Keuze uit grafische kaarten van het type Intel HD en krachtige discrete grafische kaarten van AMD en NVIDIA
o    Intel HD Graphics 3000[v] (standaard voor configuraties met tweede generatie Intel-processors)
o    Intel HD Graphics 4000iv (standaard voor configuraties met derde generatie Intel-processors)
o    AMD Radeon HD 7670Miv DDR3 1GB (optioneel voor de Vostro 3560)
o    NVIDIA GeForce GT 630Miv DDR3 1GB (optioneel voor de Vostro 3460)
·         13,3 inch, 14,0 inch en 15,6 inch HD (1366x768) WLED-beeldschermen met antischitteringscoating; optioneel Full HD (1920x1080)-beeldscherm beschikbaar voor de Vostro 3560
·         Configureerbaar tot 8 GB DDR3-geheugen (standaard 4 GB)iv; 2 DIMM-slots
·         Keuze uit tal van een groot aantal schijfconfiguraties met Free Fall Sensor:
o    Vostro 3360: 320GB 7200 RPM HDD (standaard); optioneel 500 GB 5400 RPM HDD, optioneel 32 GB mSATA SSD[vi] met Intel Rapid Start- en Smart Response-technologie
o    Vostro 3460 en 3560: 320 GB 7200 RPM HDD (standaard), optioneel 500 GB en 750 GB 7200 RPM HDD, optioneel 32 GB mSATA SSDv met Intel Rapid Start en Smart Response-technologie
·         DVDRW-drive
·         Standaard morsbestendig toetsenbord in volledig formaat; optioneel toetsenbord met achtergrondverlichting voor de Vostro 3460 en 3560
·         HD-webcam met geïntegreerde dual digital array-microfoon en Waves MaxxVoice Pro
·         Standaard vingerafdruklezer met digitalPersona Software voor extra beveiliging
·         Keuze uit Microsoft Windows 7 Home Premium of Professional
·         Geïntegreerd 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
·         Uitgebreide connectiviteitsopties:
o    Wireless LAN: 802.11a/b/g/n en Bluetooth Combo (BT V4.0+HS)
o    Wireless WAN: HSPA 2.0; EVDO-HSPA minikaart (alleen Vostro 3360 en 3460)
·         Poorten en connectors: VGA, HDMI, LAN RJ-45, koptelefoon/ headset /luidsprekeruitgang, 8-in-1 kaartlezer. 34 mm Express Card-slot aanwezig op de 3460 en 3560.
o    Vostro 3360 - USB 3.0 (2), USB 3.0 met Power Share (1) (drie in totaal)
o    Vostro 3460 en 3560 - USB 3.0 (3), USB 3.0 met Power Share (1) (vier in totaal)


Belangrijke links:

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell en Vostro zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de merken en namen van derden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86

[i] Afhankelijk van het breedbandabonnement bij de provider en het dekkingsgebied; hiervoor gelden aanvullende tarieven.
i De Intel Rapid Start-technologie vereist het gebruik van een solid state disk (SSD) of een op juiste wijze geconfigureerde combinatie van harde schijf en solid state disk.
ii De Intel Smart Response-technologie vereist het gebruik van een op juiste wijze geconfigureerde harde schijf (harde schijf + kleine solid state disk).
iii Deze service biedt geen dekking voor diefstal, verlies en schade als gevolg van brand, overstromingen of andere natuurrampen, dan wel onopzettelijke schade. Klanten kunnen worden gevraagd om hun laptop aan Dell te retourneren. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.com/servicecontracts.
iv Grafisch en systeemgeheugen: 1 GB vertegenwoordigt 1 miljard bytes en 1 TB vertegenwoordigt 1 triljoen bytes. Er kan een aanzienlijke hoeveelheid systeemgeheugen worden gebruikt ter ondersteuning van de grafische kaart. Dit is afhankelijk van het systeemgeheugen en andere factoren.
vHarde schijf: 1 GB vertegenwoordigt 1 miljard bytes en 1 TB vertegenwoordigt 1 triljoen bytes. De werkelijke capaciteit varieert al naar gelang de vooraf geïnstalleerde software en het besturingssysteem en zal in de praktijk lager uitvallen.
Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten