donderdag 21 juni 2012

Marel kiest Ipanema Technologies om de performance van kritische applicaties te garanderen


Marel, wereldwijd marktleider in geavanceerde apparatuur, systemen en diensten voor de vis-, vlees- en pluimvee-industrie, kiest voor Ipanema Technologies, marktleider op het gebied van applicatie performance oplossingen, om hun wereldwijde bedrijfsnetwerk (WAN) in lijn te brengen met hun bedrijfs- en IT-doelstellingen.
Marel is een internationale onderneming met meer dan 4000 werknemers wereldwijd. Marel’s business units bevinden zich onder andere in IJsland, Nederland, Denemarken, de Verenigde Staten, Slowakije en Singapore. Marel biedt haar klanten een ‘single source’ voor apparatuur en systemen voor al hun behoeften en die de kwaliteit en waarde van hun producten verhogen.

Marel’s IT-afdeling zocht een ‘all-in-one’ oplossing om volledig inzicht in en controle te krijgen over het gebruik van het bedrijfsnetwerk (WAN) en de performance van de applicaties, en om de performance van de centrale applicaties over het WAN verbeteren. Hiervoor kwamen zij uit bij de WAN Governance-oplossing van Ipanema Technologies. Initieel levert Ipanema Technologies de oplossing voor 23 locaties. In de tweede fase zal dit verder worden uitgerold naar alle vestigingen van Marel.

Rob Janssen, Manager Global IT Infrastructure & QRC bij Marel, stelt: “Marel’s streven is om de eerste keuze te zijn voor geïntegreerde systemen, producten en diensten voor de gevogelte-, vis- en vleesindustrie. Ipanema helpt Marel om de WAN performance af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen en garandeert voor iedere gebruiker optimale beschikbaarheid en responstijden van bedrijfsapplicaties, ongeacht tijd of locatie.”
Ferran van den Berg, Sales Manager Nederland, Ipanema Technologies, voegt toe: “Ipanema ontwikkelt next-generation oplossingen die grote organisaties volledige controle verschaffen over hun wereldwijde bedrijfsnetwerk. Het belang dat Marel hecht aan innovatie heeft geleid tot voortdurende vooruitgang in de manier waarop voedsel wordt verwerkt. Hiervan profiteren consumenten over de hele wereld. We zijn blij om Marel te verwelkomen in onze groeiende familie van klanten.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten