woensdag 6 juni 2012

Dell wijzigt deelnameniveau voor Premier Partners


PERSBERICHT


Dell wijzigt deelnameniveau voor Premier Partners
In mei 2011 werd de opzet voor Certified Partners aangepast en gesplitst in Preferred en Premier Partners. In totaal heeft Dell drie deelnameniveaus binnen het PartnerDirect-programma, namelijk Registered, Preferred en Premier. De niveaus zijn ontwikkeld naar aanleiding van feedback van partners en bedoeld om partners te onderscheiden die voor één of meer trajecten zijn gecertificeerd en een significante omzetgroei hebben geboekt. Sinds  het PartnerDirect-programma meer volwassen werd, is de business van de Premier Partners en Preferred Partners significant gegroeid.

In lijn met de groei van het PartnerDirect-programma en de relatie met de partners, wijzigt Dell de criteria voor Premier Partners. Hiermee wordt de elitestatus voor partners die grote toewijding, investeringen en omzetgroei aantonen, verzekerd.

Partners die voor 6 juni 2012 de status van Premier Partner hebben behaald, zullen deze status en bijbehorende  voordelen  tot 31 januari 2013 behouden. Met ingang van 4 februari 2013 moeten partners  een nieuwe omzetdrempel halen om de status van Premier Partner gedurende het nieuw boekjaar van Dell te kunnen krijgen of behouden. Vanaf 6 juni 2012 moeten partners die in aanmerking willen komen voor de status van Premier Partner gedurende de afgelopen vier kwartalen een minimale omzet hebben behaald van $1,5 miljoen (omzetdrempel voor Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk) of $750.000 (omzetdrempel voor de overige Europese landen) voor Dell Enterprise-producten*. De criteria voor Preferred Partners en Registered Partners blijven ongewijzigd.

“De nieuwe criteria voor Premier Partners moeten ervoor zorgen dat het hoogste partnerniveau aan een exclusieve groep van partners blijft voorbehouden. Dit geldt voor partners die blijk geven van uitmuntende vaardigheden en sterke toewijding aan de producten van Dell,” zegt Kathy Schneider, Executive Director Channel Marketing & Programs - Europe. “De nieuwe criteria zijn het resultaat van de voortdurende ontwikkeling van ons PartnerDirect-programma en feedback van onze partners. Partners die de status van Premier Partner willen behouden, krijgen zes maanden de tijd om de nieuwe omzetdrempel te halen. We hopen dat zoveel mogelijk van hen hierdoor Premier Partner zullen blijven.”

Opmerkingen:

De toelatingscriteria voor nieuwe Premier Partners vanaf 6 juni 2012 en eisen voor bestaande Premier Partners vanaf 4 februari 2013 kunnen als volgt worden samengevat:
• Dezelfde criteria als voor Dell Registered Partners, plus:
• Twee of meer PartnerDirect-certificeringen
• Een voltooide Dell Solutions-training
• Een minimale omzet van $1.500.000 (in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk) of $750.000 (alle andere Europese landen) voor Dell Enterprise-producten gedurende de afgelopen vier kwartalen
• Vermelding van het PartnerDirect Premier Partner-logo op de website van de partner

Op 12 en 13 juni organiseert Dell het Channel Business Forum in Utrecht voor de Preferred en Premier Partners waar dieper ingegaan zal worden op de aanpassingen. Zie ook de website voor meer informatie.


*Dell Enterprise-producten zijn onder meer Dell EqualLogic™-, PowerVault™-, PowerConnect™-, SonicWall™-, PowerEdge™-, Dell KACE-, Compellent-, Force10- en AppAssure-producten.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en partners en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten