woensdag 6 juni 2012

Dell's nieuwe Inspiron-laptops bieden de beste technologie voor het nieuwe schooljaar


PERSBERICHT
De nieuwe Inspiron-laptops bieden de beste technologie voor het nieuwe schooljaar 
·         Dell breidt het ultrabook-aanbod uit met de Inspiron 14z, een dunne, lichte en veelzijdige laptop voor zeer mobiele gebruikers
·         Nieuwe Inspiron R Special Edition-laptops combineren een hoogwaardig ontwerp met krachtige multimediaprestaties
·         Vernieuwd ontwerp met afgeronde hoeken voorziet Inspiron R-reeks van een frisse, moderne look

Tweet dit: Dell introduceert ultieme technologie voor het nieuwe schooljaar met de nieuwe #Inspiron-laptops. Zie Dell.nl/Inspiron.

AMSTERDAM, 6 juni 2012 – In een periode waarin gezinnen zich voorbereiden op het nieuwe schooljaar voegt Dell nieuwe laptops toe aan de Inspiron-reeks. Omdat ouders hun kinderen een voorsprong willen geven, heeft Dell de Inspiron-laptops afgestemd op de behoeften van gezinnen en scholieren. Ouders en scholieren kunnen op Dell.nl kiezen uit drie types Inspiron-laptops: 

·         Inspiron z-serie: dunne aantrekkelijk geprijste ultrabooks, Inspiron R-serie: betrouwbare basis laptop die je kan de laptopcover kan geven die bij jouw stijl past
·         Inspiron R Special Edition-serie:  Dankzij Full-HD scherm en skull candy speakers optimaal genieten van jouw multimedia en audio

De Inspiron-laptops zijn voorzien van de allerlaatste technologie en zijn daarmee een slimme investering voor het gezin, of ze nu worden ingezet voor huiswerk of online studie, multimedia en entertainment of het plannen van gezinsactiviteiten. Alle Inspiron-laptops die vandaag worden geïntroduceerd, kunnen worden geleverd met de nieuwe derde generatie Intel Core i-processors (Ivy Bridge) en Microsoft Windows 7 Home Premium. De laptops komen in aanmerking voor het Windows 8 upgradeprogramma.

De nieuwe Inspiron-reeks kenmerkt zich door een opvallend ontwerp met afgeronde hoeken. De rand in de kleur Moon Silver voorziet de laptops van een frisse, hedendaagse look. Dell heeft daarnaast met Waves en Skullcandy samengewerkt om klanten een rijke, meeslepende audio-ervaring te bieden. De geoptimaliseerde Waves MaxxAudio-technologie biedt geluid van studiokwaliteit wanneer films worden bekeken of muziek wordt beluisterd. Er zijn geen externe luidsprekers vereist. In de Inspiron 13z en 14z en laptops uit de Inspiron R Special Edition-serie zijn luidsprekers van het merk Skullcandy geïntegreerd.

“Gezinnen die voorbereidingen treffen voor het nieuwe schoolseizoen hebben behoefte aan een laptop die zowel betrouwbaar is als krachtige prestaties levert”, zegt Sam Burd, vicepresident van de Dell Personal Computing Product Group. “De uitbreide en herontworpen Inspiron-reeks biedt ouders de mogelijkheid om zich de allerlaatste technologie eigen te maken en te investeren in het succes van hun kinderen.” 

Ultradunne Inspiron 14z en 13z: optimale connectiviteit voor het nieuwe schooljaar
De Inspiron 14z, eerste ultrabook in de Inspiron-reeks, zal bovenaan het lijstje van elke scholier staan. Dit door het ultradraagbare ontwerp, uitmuntende prestatievermogen en de snelle reactietijd. De 14z is de opvolger van de succesvolle Dell XPS 13 ultrabook en is voorzien van Intel Rapid Start Technology[i], waardoor de laptop uiterst snel kan opstarten en uit de slaapstand kan worden gewekt. De batterij heeft een werkduur tot wel zeven uur [ii]. Met een hoogwaardige afwerking van geborsteld aluminium en een keuze uit twee kleuren (Moon Silver en later deze zomer Fire Red) is de Inspiron 14z een aantrekkelijk vormgegeven ultrabook met slimme specificaties en uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. De laptop weegt vanaf 1,87 kilo [iii] en is op het dikste punt 21 mm dik. Een uiterst lichte laptop die gemakkelijk in een rugzak of draagtas past.

De laatste toevoeging aan de Inspiron z-serie is de Inspiron 13z. Gebruikers kunnen de laptop aan hun persoonlijke smaak aanpassen door te kiezen voor een SWITCH-cover [iv] in de kleur Moon Silver (standaard), Fire Red of Lotus Pink. De batterij biedt een werkduur tot 7,5 uur [v]. Met een gewicht vanaf slechts 1,73 kiloiii en een dikte van 20,7 mm profiteren scholieren van een stijlvolle ultradraagbare laptop en geavanceerde ondersteuning voor huiswerk en entertainment.

Inspiron 15R en 17R: slimme automatisering en entertainment voor het gezin
De Inspiron 15R en Inspiron 17R zijn modieuze laptops die voorzien zijn van alle benodigde functionaliteit en alledaagse computertaken ondersteunen. Met een HD-beeldscherm, geavanceerde audio op basis van Waves MaxxAudio 3-technologie, integrale connectiviteit en een brede selectie van processor-, geheugen- en schijfopties, zijn dit uitstekende allround laptops voor gezinsentertainment. De kleur van de SWITCH-coveriv kan worden aangepast aan de persoonlijkheid van de gebruiker. Of het nu gaat om videochats met verre familie, huiswerk doen, bijhouden van een huishoudboekje en het bekijken van video’s via Intel Wireless Display [viii] naar een 1.080p / 5.1 home theater met geluid van surround-kwaliteit, het zal niet lang duren voordat de Inspiron R een onmisbaar lid binnen het gezin wordt.

Inspiron R Special Edition-laptops: meeslepende entertainment, geoptimaliseerde audio
De nieuwe Inspiron Special Edition-serie combineert een krachtig prestatievermogen met hoogwaardige functionaliteit voor meeslepende entertainment en multimedia. De nieuwe Inspiron 15R Special Edition en 17R Special Edition stellen klanten in staat om optimaal te genieten van multimedia-entertainment dankzij geavanceerde audio en graphics. Ze beschikken over Waves MaxxAudio 4 met audio van studiokwaliteit en Skullcandy-luidsprekers en de keuze uit discrete grafische kaarten van AMD (Inspiron 15R Special Edition) of NVIDIA (Inspiron 17R Special Edition).

De nieuwe Inspiron R Special Edition-laptops kenmerken zich door een fris en duurzaam exterieur van geanodiseerd aluminium in de kleur Stealth Black. Ze zijn voorzien van een Full HD-beeldscherm (1920x1080) dat een adembenemende beeldkwaliteit biedt tijdens het afspelen van films, optioneel vanaf Blu-ray discs. De Inspiron 17R Special Edition is ook leverbaar met een kraakhelder Full HD-beeldscherm van 400 nit of een optioneel Full HD 3D[ix]-beeldscherm. Met een verlicht toetsenbord en optionele mSATA solid state drives met Intel Rapid Start Technologyi waarmee de computer snel kan opstarten en uit de slaapstand kan worden gewekt, zijn de Inspiron R Special Edition-laptops ruim voorzien van functionaliteiten die multimedia-entertainment tot een waar genot maken.

Prijzen en beschikbaarheid:
Inspiron 14z: met directe ingang verkrijgbaar in een select aantal Aziatische landen, vanaf half juli verkrijgbaar in Nederland vanaf €699
Inspiron 15R: vanaf vandaag verkrijgbaar via Dell.nl vanaf €599.
Inspiron 17R: vanaf vandaag verkrijgbaar via Dell.nl vanaf €649.
Inspiron 15R Special Edition: vanaf vandaag verkrijgbaar via Dell.nl vanaf  €849.
Inspiron 17R Special Edition: vanaf vandaag verkrijgbaar via Dell.nl vanaf €949 met full HD.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen in staat stellen om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.
Dell, Inspiron en XPS zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van merken en namen van derden.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here


[i] Intel Rapid Start Technology: vereist een solid state drive of een op juiste wijze geconfigureerde combinatie van een vaste schijf en solid state drive.
[ii] Het geteste systeem was voorzien van een prismatische batterij van 44 wattuur, een Intel Core i7-3517U-processor, een werkgeheugen van 8 GB, een grafische kaart van het type AMD Radeon HD 7570M 1 GB GDDR5, een vaste schijf van 500 GB en een mSATA-kaart van 32 GB. De batterijwerkduur wordt vastgesteld op basis van de Mobile Mark 2007 Productivity-benchmarktest voor de werkduur van batterijen. Meer informatie over deze benchmarktest is beschikbaar op www.bapco.com. De testresultaten zijn louter bedoeld voor het vergelijken van producten en bieden geen garantie dat u dezelfde batterijwerkduur zult ondervinden. De batterijwerkduur kan aanzienlijk lager uitvallen dan de testresultaten. Dit is afhankelijk van de configuratie, software, het gebruik, de werkomstandigheden, de instellingen voor het energiebeheer en andere factoren. De maximale batterijwerkduur zal naar verloop van tijd en met het gebruik afnemen.
[iii] Het gewicht varieert al naar gelang de configuratie en productievariabiliteit.
[iv] De kleuren en ontwerpen van de SWITCH-cover zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.com/SWITCH.
[v] Het geteste systeem was voorzien van een lithium-polymeer batterij van 44 wattuur, een Intel Core i3-2370M-processor, een werkgeheugen van 6 GB, een grafische kaart van het type Intel HD Graphics 3000 en een vaste schijf van 320 GB. De batterijwerkduur wordt vastgesteld op basis van de Mobile Mark 2007 Productivity-benchmarktest voor de werkduur van batterijen. Meer informatie over deze benchmarktest is beschikbaar op www.bapco.com. De testresultaten zijn louter bedoeld voor het vergelijken van producten en bieden geen garantie dat u dezelfde batterijwerkduur zult ondervinden. De batterijwerkduur kan aanzienlijk lager uitvallen dan de testresultaten. Dit is afhankelijk van de configuratie, software, het gebruik, de werkomstandigheden, de instellingen voor het energiebeheer en andere factoren. De maximale batterijwerkduur zal naar verloop van tijd en met het gebruik afnemen.
[vi] Afhankelijk van het abonnement bij de breedbandprovider en het dekkingsgebied. Mogelijk worden er aanvullende verbindingskosten in rekening gebracht.
[vii] De Dell NetReady Services worden verzorgd door Macheen. Het dekkingsgebied kan variëren. Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden (http://www.dellnetready.com/client/tos.htm).
[viii] Intel Wireless Display: vereist een draadloze kaart van het merk Intel, een compatibele Media Adapter (los verkrijgbaar) en een beeldscherm met ondersteuning voor HDMI of composite AV.
[ix] 3D-beeldscherm: 3D-bril vereist (los verkrijgbaar).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten