woensdag 28 juli 2010

Kaseya versterkt team voor verdere groei

Sales en marketing team Kaseya Benelux voorzien van vers bloed

Kaseya, marktleider in automated systems management software voor IT service providers en corporate IT-afdelingen, heeft haar groeidoelstellingen kracht bijgezet met een aanzienlijke uitbreiding van de Benelux-organisatie.

Om de ambities te verwezenlijken heeft Kaseya het team voorzien van vers bloed op de marketing en sales afdelingen. Met de aanstelling van Hans van Leerdam als Regional Sales Manager Private and Public Sector(PPS) en Monique Bongenaar als Marketing Manager Benelux zet Kaseya haar ambitie kracht bij. De nieuwelingen beschikken over veel ervaring en zullen deze inzetten om de groei in de Benelux verder te bevorderen.

Met een achtergrond in business development en alliantie management bij onder andere Verizon Business heeft Hans van Leerdam gedegen kennis en ervaring in de IT-markt om het mandaat van Regional Sales Manager PPS ten uitvoer te brengen. “Met een mooi product als Kaseya kunnen we goed invulling geven aan IT systems management oplossingen voor specifieke uitdagingen hierin voor middelgrote en enterprise klanten. De Public & Private Sector zie ik als een mooie en uitdagende markt, waarin Kaseya zeker een mooie plek gaat innemen”, aldus Van Leerdam. “Het productportfolio, het karakter van de organisatie en mijn pioniersrol in de PPS-markt met veel direct klantcontact waren voor mij doorslaggevend in mijn keuze.”

Monique Bongenaar versterkt het team als Marketing Manager voor de Benelux. Als ervaren Marketing Manager voor onder andere McAfee, waar ze jarenlang de verantwoordelijkheid had voor de Nordics, het Midden Oosten en Afrika werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. “De jonge dynamische club spreekt mij zeer aan, ik verwacht hier dan ook veel nieuwe dingen te kunnen realiseren samen met mijn nieuwe collega’s”, zegt Bongenaar over Kaseya. “Mijn ervaring met beveiligingssoftware heeft mij geleerd dat beheer en de automatisering ervan erg belangrijk zijn, wellicht net zo essentieel als een goed antiviruspakket.”

Van Leerdam en Bongenaar zullen direct rapporteren aan George van Brugge, Senior VP Europe en Country Manager Benelux bij Kaseya. Van Brugge zegt over de uitbreiding: “Wij hebben ervoor gekozen om een aantal ambitieuze en ervaren mensen in huis te halen om onze strategie met de nieuwe Kaseya-producten verder te realiseren. De nieuwe collega’s zijn allemaal goed ingevoerd in de IT en kunnen dus snel instromen om aan onze positie te werken.”

Over Kaseya
Kaseya is wereldwijd leverancier van IT Automation-software voor IT-dienstverleners en IT-afdelingen bij grote organisaties, die veel voordelen behalen dankzij de inzet van Kaseya’s mogelijkheden voor systeembeheer. Kaseya stelt organisaties in staat om een gedistribueerde IT-infrastructuur eenvoudig en efficiënt te beheren met één geïntegreerd webgebaseerd platform. De technologie van Kaseya wordt wereldwijd op meer dan drie miljoen IT-apparaten gebruikt. Om gratis 30 dagen de proefversie van Kaseya te gebruiken, kan het product gedownload worden via http://www.kaseya.com/forms/download.php

Geen opmerkingen:

Een reactie posten