vrijdag 30 juli 2010

Kaseya feliciteert systeembeheerders

Op SysAdminDay 2010

De dag waarop de systeembeheerder wordt bedankt voor zijn werk, de internationale SysAdminDay 2010, grijpt Kaseya graag aan om alle systeembeheerders te feliciteren.

Sinds de start van het initiatief in 2000 door Ted Kekatos om de systeembeheerder te eren voor het uitvoeren van zijn noeste arbeid, heeft de dag nog niet de bekendheid en populariteit van Secretaressedag, Moederdag of Vaderdag. Daarin moet verandering komen, vindt Kaseya.

“Iedereen baalt ervan als ie eruit ligt terwijl hij nog een berg werk te verzetten heeft, weinigen beseffen dan dat aan de achterkant een systeembeheerder hard werkt om alles snel weer draaiende te krijgen. Door de systeembeheerder te eren, wil Kaseya het belang van goed systeembeheer onderstrepen en het belang van deze rol binnen organisaties verduidelijken.” Aldus George van Brugge, Senior Vice President Continental Europe van Kaseya. “Kaseya staat dagelijks in contact met systeembeheerders om haar dienstverlening en producten zo goed mogelijk te laten aansluiten op diens behoeften. Daarmee hopen wij hun het werk gemakkelijker en leuker te maken, zodat zij iedere dag met plezier naar hun werk gaan”

Kaseya is een wereldwijde leverancier van beheersoftware voor IT systemen. Kaseya levert een volledige integratie van beheerfunctionaliteiten binnen één interface en biedt uitgebreide mogelijkheden tot het automatiseren van IT-taken. Hierdoor wordt IT-beheer pas echt proactief en SLA- gedreven. Kaseya wordt o.a. gebruikt binnen financiële instellingen, banken, onderwijs, overheid , gezondheidszorg en de detailhandel. Kaseya heeft 32 kantoren in 18 landen. In Nederland maken circa 250 organisaties gebruik van Kaseya en beheren zij samen duizenden systemen, tot grote tevredenheid van computergebruikers.

Graag feliciteert Kaseya alle systeembeheerders met hun puike prestatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten