woensdag 14 juli 2010

De AVM FRITZ!Box: ook tijdens de vakantie uw communicatiecentrale
Deel uw vakantie-ervaringen in real time met FRITZ!
• Blijf tijdens uw vakantie optimaal verbonden dankzij beveiligde netwerktoegang op afstand, flexibel doorschakelen van gesprekken en een push-service voor voice-mail en faxberichten
• Deel uw vakantiefoto’s in real time met vrienden en familie
• Geniet van uw favoriete MP3-bestanden in de tuin via de radio

Berlijn 14 juli, 2010. Het vakantieseizoen staat voor de deur, maar u hoeft tijdens uw vakantie niet van de aardbol te verdwijnen… tenzij u daar zelf natuurlijk voor kiest! Veel mensen willen tijdens hun welverdiende rustperiode het liefste de stekker er even uittrekken. Maar zeker voor professionals is het steeds moeilijker om alle communicatiekanalen simpelweg dicht te gooien. Misschien is het dan ook een goed idee om deze communicatiekanalen vanaf uw vakantiebestemming te beheren!

Gemoedsrust tijdens uw vakantie dankzij flexibele telefoniefuncties
Om tijd en geld te besparen (bijvoorbeeld met betrekking tot voice-mailgesprekken vanuit het buitenland), stuurt de FRITZ!Box alle voice-mail- en faxberichten in real time naar uw e-mailaccount door in de vorm van een audio (WAV)-bestand of een PDF-document. Dankzij deze push-service, die tevens een dagelijks overzicht van gemiste gesprekken biedt, kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van het thuisfront terwijl u aan de rand van het zwembad van de zon ligt te genieten. Dankzij de geavanceerde ingebouwde PBX-functie waarmee de FRITZ!Box is uitgerust, kunt u inkomende gesprekken laten doorschakelen naar elk vast of mobiel nummer terwijl u van huis bent. U kunt er zelfs voor kiezen om alleen gesprekken van bepaalde bellers op uw vakantielocatie te ontvangen. Met behulp van de nachtdienst kunt u aangeven op welk tijdstip gesprekken rechtstreeks naar u mogen worden doorgeschakeld. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een handige wekdienst.

Veilige toegang op afstand tot uw NAS thuis
Het uitzoeken en delen van vakantiefoto’s met vrienden en familie is niet langer een tijdrovende bezigheid die u na de vakantie te wachten staat. Als u vanuit een internetcafé een verbinding wilt maken met uw thuisnetwerk of bedrijfsnetwerk, kunt u dankzij de ingebouwde VPN-functionaliteit van de FRITZ!Box op veilige wijze toegang krijgen tot uw gegevens. Ook kunt u uw vakantiefoto’s uploaden en in real time delen met vrienden via de ingebouwde FTP-server, die u op uiterst eenvoudige wijze kunt configureren met behulp van een dynamische DNS-service zoals dyndns.org. U kunt de FRITZ!Box ook gebruiken in combinatie met media-apparatuur thuis om uw vakantiefoto’s vanaf uw vakantielocatie te uploaden, bijvoorbeeld met uw smartphone. Dankzij de streaming-mogelijkheden van de FRITZ!Box Fon WLAN 7270 zal uw familie uw vakantiebeelden rechtstreeks op hun televisie kunnen bekijken.

Stroom besparen en draadloze signalen uitschakelen tijdens uw afwezigheid
De FRITZ!Box combineert verschillende apparaten in één toestel. Dit zorgt voor een drastische reductie van het totale stroomverbruik, ook als u het apparaat tijdens uw afwezigheid laat aanstaan. Als extra bijdrage aan een schoner milieu is de FRITZ!Box van AVM uitgerust met een functie die u de mogelijkheid biedt om het draadloze signaal tijdens uw afwezigheid volledig uit te schakelen. Op deze manier kunt u het stroomverbruik verder reduceren terwijl u van huis bent.
Barbecue in de tuin
Als u een deel van uw vakantie thuis doorbrengt, kunt u profiteren van de streaming media-diensten van de FRITZ!Box via Universal Plug & Play (UPnP), die u vanaf elke locatie thuis toegang tot uw multimediabestanden bieden. Als u deze diensten gebruikt in combinatie met de kersverse FRITZ!WLAN Repeater N/G kunt u uw favoriete MP3-bestanden streamen naar de radio op het terras of in de tuin, bijvoorbeeld tijdens een barbecue met vrienden. De Repeater zal zelf voor een uitbreiding van het draadloze bereik zorgen, zodat u zorgeloos kunt internnetten terwijl u buiten van de zon geniet. Het is zelfs mogelijk om vaste gesprekken op uw smartphone te ontvangen. Door een verbinding te maken met de Repeater heeft u toegang tot alle telefoniefuncties die in de FRITZ!Box zijn ingebouwd.
Raadpleeg voor meer informatie over de FRITZ!Box de website www.fritzbox.eu.

Over AVM
AVM werd in 1986 in Berlijn opgericht. Het bedrijf is één van de twee leidende producenten van DSL-toestellen in Europa. In Duitsland, de grootste Europese markt, is AVM met meer dan 50 procent de marktleider. Met 425 medewerkers haalde AVM in het boekjaar 2009 een omzet van 200 miljoen Euro. Voor haar FRITZ!Box-familie, die in Duitsland word ontwikkeld en geproduceerd, heeft de Berlijnse communicatiespecialist een groot aantal onderscheidingen ontvangen. FRITZ!Box maakt zowel een gebruiksvriendelijke, snelle DSL-toegang mogelijk als ook eenvoudig netwerken, goedkoop bellen over het internet een uitgebreide multimedia-toepassingen.

Contact voor pers
AxiCom
Gijs Toxopeus
+31 20 626 3991
gijs.toxopeus@axicom-benelux.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten