donderdag 1 juli 2010

Dell 1135n verlicht pijnpunten op het gebied van beeldverwerkingNIEUWS

Amsterdam, 1 juli 2010 - In een steeds sterker gedigitaliseerde wereld zijn beeldverwerkingsapparaten niet meer weg te denken uit huishoudens en bedrijven. Digitale camera’s, mobiele telefoons, printers, scanners en faxen: het aantal en de diversiteit van apparaten is vrijwel niet meer bij te houden. Om een aantal van deze digitale pijnpunten te verlichten, introduceert Dell vandaag met trots de uiterst betaalbare multifunctionele 4-in-1 zwart/wit laserprinter 1135n.

De 1135n is verkrijgbaar tegen een prijs van 189 euro en biedt daarmee een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding voor thuiskantoren en kleine bedrijven. Gebruikers krijgen hiermee de beschikking over een reeks van handige functies voor afdrukken, scannen, kopiëren en faxen binnen één compacte oplossing.

De betrouwbare en gebruiksvriendelijke 1135n biedt zowel direct als op de lange termijn krachtige toegevoegde waarde en een uitgebreide reeks van functies die in alle mogelijke behoeften op het gebied van beeldverwerking kan voorzien:

Indrukwekkende snelheid, kwaliteit en productiviteit – De 4-in-1-printer biedt een afdruksnelheid tot 22 A4-pagina’s per minuut (ppm) en een hoge maandelijkse bedrijfscyclus van maximaal 12.000 pagina’s. Het systeem biedt daarnaast scanmogelijkheden, een verbeterde resolutie van 4800 x 4800 dpi, een tonercartridge met een capaciteit van 2.500 pagina’s en een invoerlade met een capaciteit van 250 pagina’s.

Een printer waar je van op aan kunt – Dell biedt bij de printer een standaardgarantie van 1 jaar aan inclusief reparatie op locatie op de volgende werkdag na het uitvoeren van diagnose op afstand. Hierdoor kan men er zeker van zijn dat de Dell 1135n in geval van problemen snel weer aan de praat is. Ook kan men een beroep doen op de optionele installatiediensten van Dell om de printer voor u te laten installeren en instellen.

Milieuvriendelijk ontwerp— Dell heeft verschillende programma’s in het leven geroepen voor het verwerken van gebruikte hardware, waaronder een recyclingprogramma voor printers en tonercartridges. Zowel uw portemonnee als het milieu profiteren van deze programma’s. Gebruikers van Dell-printers in Noord-Amerika en West-Europese landen kunnen hun tonercartridges gratis aan Dell retourneren voor recycling.

In combinatie met de uitmuntende betrouwbaarheid en ondersteuning maakt dit de Dell 1135n-printer tot een uitstekende keuze voor bedrijven die hun ICT-budget optimaal willen benutten. Meer informatie over de 1135n is te vinden op www.dell.nl. Foto’s van de nieuwe printer zijn beschikbaar via de Beeldenbank van Dell. En vergeet natuurlijk niet om deze pagina te raadplegen voor meer interessant nieuws over het printeraanbod van Dell!


Tags: technologie, MKB, afdrukken, printers en beeldverwerking

* Exclusief BTW, verzendkosten en eventuele lokale belastingen

Over Dell
Dell (NASDAQ: DELL) is een toonaangevende leverancier van technologische oplossingen voor het wereldwijde bedrijfsleven.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg Dell +31 (0)20-6744737 simone_versteeg@dell.com

Gijs Toxopeus AxiCom +31 (0)20 626 3991 gijs.toxopeus@axicom-benelux.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten