maandag 15 oktober 2012

Dell ontvangt klanten en partners voor de tweede Europese editie van Dell Storage Forum in ParijsDell onthult tijdens Dell Storage Forum Parijs (13 – 16 november 2012) nieuwe storage-oplossingen die bedrijven in staat stellen om sneller resultaten te boeken die op eenvoudige wijze kunnen worden aangepast aan toekomstige ontwikkelingen

·         Tweede editie van Europees evenement bouwt verder op het succes van het Dell Storage Forum in London en laat deelnemers vooruitblikken op het toekomstige productaanbod van Dell Storage
·         Vertegenwoordigers van Dell Storage tonen het succes van de storage-strategie en onthullen nieuwe oplossingen die de gegevensgroei en opslagcomplexiteit het hoofd bieden
·         Praktijksessies, productdemonstraties, klassikale training en roadmap-sessies bieden deelnemers een leerervaring met maximale waarde

Amsterdam – 15 oktober 2012 – Dell organiseert van 13 tot en met 16 november 2012 de tweede Europese editie van het Dell Storage Forum in het Marriott Rive Gauche Hotel in Parijs. Het Dell Storage Forum Paris biedt channel-partners en klanten van Dell exclusieve inzichten via lezingen, gedetailleerde technische informatie, roadmap-sessies, demonstraties van nieuwe producten en klassikale training. Deze zijn bedoeld om de complexiteit van het gegevensbeheer te reduceren en (eind)gebruikers in staat te stellen om hun investeringen in storage-technologie optimaal te benutten. Deelnemers krijgen de gelegenheid om de storage-oplossingen van Dell zelf uit te proberen, waaronder de allerlaatste Dell Compellent-, EqualLogic-, PowerVault- en DX Object Storage-producten.

Het Dell Storage Forum Paris staat in het teken van “Fluid Forward”. Het evenement biedt een kijkje op nieuwe innovaties binnen de Dell Fluid Data-architectuur, zoals nieuwe mogelijkheden die de efficiëntie, prestaties en gegevensbescherming verbeteren. Deze innovaties brengen klanten een stap dichterbij de realisatie van een integrale storage-architectuur die gegevens tijdens de gehele levenscyclus optimaliseert en klanten daarmee in staat stelt om sneller succesvolle resultaten te boeken.

In een tijd waarin ondernemingen wereldwijd worstelen om het tempo van de niet aflatende gegevensgroei bij te houden en ondersteuning te bieden voor nieuwe automatiseringsmodellen zoals geconvergeerde IT-diensten, cloud computing en desktopvirtualisatie, blijft Dell garant staan voor innovatieve oplossingen die tijd en geld besparen en risico’s minimaliseren. Dell Storage Forum biedt klanten nader inzicht in de toekomstvisie, architectuur en productplannen van Dell, maar ook in de manier waarop zij de bestaande Dell-oplossingen in hun datacenters optimaal kunnen benutten.

Aanwezigen kunnen praktische inzichten opdoen op basis van technische groepsdiscussies, praktijklaboratoria, lezingen door managers van Dell, roadmap-sessies en demonstraties van nieuwe producten. In tegenstelling tot andere branche-evenementen krijgen bezoekers de gelegenheid om persoonlijk van gedachten te wisselen met de experts en managers van Dell binnen een omgeving speciaal ingericht voor het sneller behalen van succesvolle resultaten.

Dell Storage Forum Paris biedt klanten, partners en Dell- een open platform voor discussies over zakelijke vraagstukken, belangrijke IT-trends en best practices, waarbij in detail zal worden ingegaan op de mogelijkheden en functionaliteit die Dell te bieden heeft. De speciale agenda’s voor channel-partners en klanten bouwen voort op de uitmuntende feedback die Dell ontving naar aanleiding van het Dell Storage Forum London. Honderd procent van de ondervraagden gaf toen aan dat het evenement aan hun verwachtingen voldeed of die zelfs oversteeg. Op basis van feedback van deze deelnemers heeft Dell meer geavanceerde technische sessies toegevoegd en een uitgebreide lezing over architectuur op de agenda voor Parijs gezet.

“Dell Storage blijft investeren om vooruit te kunnen lopen op trends en mogelijkheden te bieden waar klanten daadwerkelijk behoefte aan hebben”, zegt Darren Thomas, vicepresident en  general manager van Dell Storage. “We willen veel gebruikte gegevens dichterbij de IT-bronnen brengen om de prestaties te optimaliseren, of het nu gaat om voorspelbare workloads of pieken in workloads. We blijven investeren in onze Fluid Data-architectuur om de totale eigendomskosten te minimaliseren met de best mogelijke geautomatiseerde data-tiering, gegevensbescherming en back-up en recovery op basis van brancheleidende functies die eenvoudig in het gebruik en beheer zijn.”

Dell Storage Forum wordt mede mogelijk gemaakt door de technologiepartners van Dell: Brocade, CommVault, DataCore Software, F5, Microsoft, Quest en Silver Peak op petabyteniveau, Broadcom en Emulex op gigabyteniveau en Ippany en Mezeo op megabyteniveau.

Aanvullende informatie:
·         Dell Storage
·         Dell Storage Forum
·         Dell Storage Forum op Twitter
·         Dell Storage Forum op Facebook
·         Foto´s en video´s van het Dell Storage Forum London en Dell Storage Forum Boston


Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen optimale waarde bieden. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell World
Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com of volg #DellWorld op Twitter.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

cid:image001.jpg@01CC03F8.A7EB4C10
   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten