maandag 22 oktober 2012

ABBYY introduceert FlexiCapture Engine 10 Developer Toolkit


 Nieuwe versie van SDK voor gegevensvastlegging biedt gebruiksvriendelijke technologieën voor automatisch leren en classificeren

Amsterdam, 22 oktober 2012 - ABBYY®, een toonaangevend leverancier van technologieën voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische oplossingen, introduceert ABBYY FlexiCapture Engine 10, een nieuwe versie van zijn software development kit (SDK) voor gegevensvastlegging en documentclassificatie. De nieuwe toolkit combineert de beste technologieën voor optical character recognition (OCR), beeldverwerking en gegevensvastlegging in hun soort met uitmuntende gebruikseenvoud. Dit is mogelijk dankzij de integratie van innovatieve technologie voor automatisch leren, waarmee ontwikkelaars volgens het simpele principe van klikken en aanwijzen toepassingen voor gegevensvastlegging en –classificatie kunnen bouwen en ‘trainen’.

FlexiCapture Engine 10 biedt ontwikkelaars, bedrijven en dienstverleners de mogelijkheid om bekroonde technologieën voor gegevensvastlegging te integreren in toepassingen voor het verwerken van documenten en het ophalen van gegevens uit onder meer facturen, contracten en formulieren. De nieuwe versie van de SDK biedt daarnaast nauwkeurige documentclassificatie, mobiele gegevensvastlegging en de mogelijkheid om gegevens te exporteren voor verwerking door de back office.

FlexiCapture Engine 10 stelt ontwikkelaars in staat om toepassingen te creëren die bedrijfsprocessen optimaliseren door:
  • een oplossing te bieden voor het ophalen van informatie die besloten ligt in papieren documenten en het invoeren daarvan in het zakelijke content management system. Hiertoe worden automatisch metagegevens opgehaald uit gescande documenten, zodat gebruikers deze documenten beter kunnen classificeren en van een naam voorzien in hun content management- of documentbeheersysteem.
  • het verbeteren van bedrijfsoplossingen met eenvoudig trainbare functies voor documentclassificatie en gegevensvastlegging die de efficiëntie en gebruikseenvoud vergroten.
·         het ondersteunen van het zakelijk documentbeheer met mogelijkheden voor het mobiel vastleggen van gegevens. De uitzonderlijke ABBYY FlexiLayout-technologie voor gegevensvastlegging is uitgebreid met voorverwerking van foto’s die met mobiele apparatuur zijn gemaakt, schaalbare multi-core verwerking, een kant-en-klare webservice voor mobiele gegevensvastlegging en programmeervoorbeelden die een snelle en eenvoudige integratie bevorderen.

“Onze FlexiCapture Engine-SDK is sterk verbeterd. De nieuwe versie maakt een einde aan de hindernissen die zijn gebruik in de weg stonden en vereenvoudigt de aanmaak van documentdefinities”, zegt Andrey Isaev, directeur van de SDK Products Department bij ABBYY.De nieuwe functionaliteit voor automatisch leren resulteert niet alleen in een verbeterde documentverwerking, maar verkort bovendien de leercurve en de time-to-market voor nieuwe toepassingen.”


·         Technologie voor automatisch leren en classificeren
Dankzij de nieuwe zelflerende technologie zijn de toepassingen van ontwikkelaars na aanvankelijke interactie in staat om automatisch nieuwe documenttypen aan te leren en classificeren en om zelfstandig velden in documenten identificeren die relevant zijn voor het ophalen van gegevens.

·         Verbeterde voorverwerking van beelden
Dankzij de verbeterde Camera OCR-technologie van ABBYY zorgt FlexiCapture Engine 10 voor betere resultaten bij het ophalen van gegevens uit foto’s. Hiertoe maakt de oplossing een einde aan bewegingsonscherpte, ruis in kleurenfoto’s en geometrische beeldvervorming. FlexiCapture Engine 10 is daarnaast uitgerust met nieuwe technologieën voor beeldverwerking die informatieverlies voorkomen en de kwaliteit van het tekstbehoud naar een hoger peil uittillen. Zo verwijdert de SDK de geguillocheerde ondergrond van waardepapieren, onderdrukt het kleurobjecten in officiële documenten en biedt deze ondersteuning voor de aanmaak van aangepaste beeldfilters. Op deze manier kunnen gebruikers zoveel mogelijk informatie ophalen uit vrijwel onleesbare documenten.

·         Nauwkeuriger OCR voor Aziatische talen
De nieuwe zoekmodus staat garant voor een betere herkenningsnauwkeurigheid van tekstregels in het Chinees, Japans en Koreaans. De SDK biedt daarnaast ondersteuning voor de herkenning van tweedimensionale streepjescodes, waaronder QR-codes, Aztec en Data Matrix.

·         Meer aanpassingsmogelijkheden voor verbeterde herkenningsresultaten
ABBYY FlexiCapture Engine 10 biedt via een speciale API toegang tot nieuwe verificatiemogelijkheden. Hiermee kunnen verschillende hypotheses op het gebied van teken- en woordherkenning worden op een document of beeld worden losgelaten, waarna het systeem de automatisch de overeenkomstige waarden voor het vertrouwensniveau retourneert. De API kan worden ingezet voor het controleren van de herkenningsresultaten aan de hand van databases en algoritmen. Eindgebruikers zijn op deze manier minder tijd kwijt aan handmatige controles en het verbeteren van de kwaliteit van de opgehaalde gegevens.

FlexiCapture Engine 10 biedt twee nieuwe codevoorbeelden, waaronder een demotool voor automatisch leren en een voorbeeld van de voorverwerking van beeldmateriaal. Het eerste codevoorbeeld laat ontwikkelaars zien hoe ze classificeerders en documentdefinities kunnen creëren. Het tweede voorbeeld omvat een reeks van tools voor de voorverwerking van beeldmateriaal, die ontwikkelaars in staat stellen om na te gaan welke gevolgen hun programmeerkeuzes hebben voor de herkenningskwaliteit. Op basis van de resultaten kunnen ze de juiste technieken voor het voorverwerken van beelden voor het desbetreffende documenttype uitkiezen.

Beschikbaarheid
ABBYY FlexiCapture Engine 10 is per direct wereldwijd verkrijgbaar op basis van een flexibel en modulair licentiemodel. Ontwikkelaars kunnen daarbij de beste combinatie van tools en prijsopties voor hun project uitkiezen. Meer informatie over de licentiemodellen en prijzen is beschikbaar via de dichtstbijzijnde vestiging van ABBYY. Meer productinformatie is beschikbaar op www.abbyy.com.


Over ABBYY

ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging, services en technologie in linguïstiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne, door het bestuur van Montgomery County, USA en de regering van Canada. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie.

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, ADRT, Lingvo, FlexiCapture, Recognition Server, PDF Transformer zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Andere genoemde productnamen kunnen handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren zijn en worden hierbij erkend.


Neem voor meer informatie contact op met:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten