woensdag 24 oktober 2012

Dell introduceert nieuwe tablets en pc’s geschikt voor Windows 8


  Dell introduceert nieuwe tablets en pc’s geschikt voor Windows 8

·         Nieuwe Dell Latitude- en XPS-tablets zijn leverbaar met Windows 8 en ondersteunen gebruikers van contentcreatie tot aan multimedia-activiteiten
·         Tablets, notebooks, convertibles en andere mobiele apparaten zijn vanaf nu verkrijgbaar
·         XPS systemen slaan een brug tussen werk en privé
·         Nieuwe tablet en notebook uit de Latitude-reeks bieden verdergaande beheer- en beveiligingsmogelijkheden

Dell luidt een nieuw technologisch tijdperk in met nieuwe computers voor bedrijven en consumenten. De computers laten gebruikers profiteren van de meest innovatieve functies van de laatste besturingssystemen. De devices zijn geoptimaliseerd voor Windows 8, zijn gebruiksvriendelijk en maken touch-technologie toegankelijk voor meer klanten. Dell kondigt de XPS 10 tablet, Latitude 10 tablet en Latitude 6430u notebook aan. De OptiPlex 9010 All-in-one met touch-functionaliteiten en de Inspiron 15z kunnen vanaf nu worden besteld, evenals de XPS12 convertible, XPS One 27 met touch en de Inspiron One 23 AIO eveneens met touch-technologie.

De nieuwe modellen stellen gebruikers eenvoudig in staat om meer te doen met minder. Gebruikers kunnen één en dezelfde computer gaan gebruiken voor werk en privé. Zo hoeven zij geen afzonderlijke apparaten bij zich te dragen en zijn ze minder tijd kwijt aan het beheer van de apparatuur. De nieuwe modellen uit de XPS- en Latitude-reeks combineren een schitterend en robuust ontwerp met een brede reeks mogelijkheden op het gebied van beveiliging en beheer.

“Wij spreken over een inflection point in IT. De combinatie van Dell’s nieuwe hardware en Microsoft’s nieuwe besturingssysteem stelt klanten in staat om content te creëren en van multimedia te genieten op een manier die tot op heden nog niet mogelijk was,” zegt Sam Burd, Vice President and General Manager Personal Computer Product Group. “Dell maakt dit mogelijk via de meest complete pc reeks uit zijn geschiedenis. De stijlvolle nieuwe systemen ondersteunen touch-technologie en zijn ontwikkeld met de typische gebruikersbehoeften in gedachten. Ze bieden een overzichtelijke en intuïtieve touch-ervaring, beveiligings- en beheermogelijkheden waar menig IT-afdelingen om vragen en toegang tot alle benodigde bestanden en toepassingen, op elk moment en vanaf welke locatie dan ook.” 


De nieuwe tablets van Dell: Voor werk en privé
De XPS 10 biedt mobiele professionals de ervaring van een tablet die de zakelijke productiviteit vergroot en garant staat voor een lange levensduur. Het eenvoudige ontwerp van de XPS 10 biedt gebruikers optimale mogelijkheden om content te genereren en van multimedia te genieten, terwijl ze onderweg zijn. De tablet staat garant voor dezelfde productiviteit als de laptop, zodat gebruikers probleemloos kunnen overschakelen van werkgerelateerde projecten naar hun persoonlijke bezigheden. De XPS 10 combineert een multi-touch HD-beeldscherm met splitscreen-mogelijkheden dat multitasking goed ondersteunt. Het optionele mobiele dock met toetsenbord in volledig formaat, een touchpad, verschillende poorten en stereoluidsprekers is voorzien van een extra batterij voor maximale productiviteit. De XPS 10 wordt geleverd met Microsoft Windows RT en een dual-core ARM-processorarchitectuur. 


De Latitude 10 is een 10 inch zakelijke tablet die op eenvoudige en veilige wijze binnen bestaande IT-omgevingen kan worden geïntegreerd. De tablet biedt uitgebreide multimediafuncties, bijpassende accessoires en totale compatibiliteit met de huidige Windows-applicaties. Net als alle andere zakelijke producten uit deze reeks kan de Latitude 10 eenvoudig aan bestaande beheerconsoles worden gekoppeld. Het beschikt over een vervangbare batterij en biedt krachtige optionele beveiligingsfuncties, zoals Dell Data Protection | Encryption voor encryptie van de harde schijf tot aan de USB-poort.

De nieuwe tablet is zeer geschikt voor branches zoals de gezondheidszorg of overheidssector en is vanaf begin 2013 leverbaar met een optionele smartcard- en vingerafdruklezer voor 2-factor authenticatie. De batterij van de Latitude 10 heeft een werkduur tot 18 uur en kan worden uitgebreid met een optioneel productiviteits-dock en actieve computerpen.


Vooruitstrevend design voor zakelijke omgevingen
De Latitude 6430u is de eerste zakelijke ultrabook van Dell met een vooruitstrevend design en vergaande zakelijke functionaliteiten. De computer combineert een zeer draagbaar ontwerp met de beveiliging, beheermogelijkheden en robuustheid waar bedrijven vandaag de dag om vragen. De Latitude 6430u is niet alleen uiterst eenvoudig te beheren, maar ook een uitzonderlijk robuuste notebook. Bovendien is de Latitude 6430u de eerste notebook die draadloze docking op basis van WiGig-technologie mogelijk maakt. Dit houdt in dat apparaten draadloze spraak-, video- en audioverbindingen kunnen maken op multi-gigabit snelheden. Met een batterijwerkduur van tien uur ondersteunt de Latitude 6430u een volledige en productieve werkdag van mobiele professionals die altijd onderweg zijn. 


De h23 inch OptiPlex 9010 All-in-One pc biedt maximale productiviteit en neemt minimale bureauruimte in beslag. Steeds meer bedrijven integreren touch interfaces in hun werkomgeving zodat werknemers beter en efficiënter met elkaar kunnen samenwerken. Sommige bedrijven kampen echter met ruimtegebrek. Daar brengt de zakelijke All-in-One pc verandering in met opties zoals een multi-point touchscreen, vaste of draaiende camera en verstelbare standaard. Het systeem is geoptimaliseerd voor Microsoft Lync om werken in Windows 8 prettig te maken.


Een nieuwe touchscreen-ervaring
Ook komt Dell met de Inspiron 15z ultrabook. Dit device is leverbaar met een optionele touch screen interface en combineert verdergaande functionaliteiten met een fraai ontwerp. Deze ultrabook is geschikt voor gebruikers die meer willen: een groter beeldscherm, meer entertainmentopties en grotere rekencapaciteit. De Inspiron 15z is minder dan één inch dik,  heeft een krachtig prestatievermogen, lange batterijwerkduur, uitstekend reactievermogen en is afgewerkt in aluminium.


Dell levert niet alleen nieuwe tablets en pc’s voor Windows 8 maar breidt ook het aanbod van randapparatuur uit. Dell introduceert de 23 inch S2340T multi-touch monitor en TP713 wireless touchpad waarmee gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van alle Windows 8-functionaliteiten. De S2340T is Dell’s eerste multi-touch monitor en voor uitstekende multimedia-ervaringen en goede prestaties. De standaard van de monitor kan in een hoek van 90 graden worden gedraaid en in verschillende standen worden gezet. In tegenstelling tot de meeste andere touchpads biedt de TP713 een werkoppervlak dat volledig door middel van touch kan worden bestuurd. Het touch screen van robuust glas kan met meerdere vingers tegelijk worden bediend. De multitouch-functionaliteit breidt de mogelijkheden van nieuwe Windows 8-toepassingen verder uit. Beide producten staan garant voor een naadloze en intuïtieve gebruikerservaring en brengen Windows 8 volledig tot leven. De devices kunnen worden gecombineerd met alle zakelijke systemen van Dell, zodat gebruikers hun werktaken met de grootst mogelijke efficiëntie en productiviteit kunnen uitvoeren.Beschikbaarheid en prijzen inclusief BTW:
Deze producten zijn leverbaar vanaf eind oktober:
·         XPS One 27 met touch-functionaliteiten – vanaf €1499
·         Inspiron 15z zonder touch-functionaliteiten – vanaf €649
·         XPS13 – vanaf €1149
·         S2340T multitouch-monitor – vanaf 659
·         TP713 wireless touchpad – vanaf €59,99

Deze producten zijn leverbaar in de aankomende weken en maanden:
·         XPS 12– vanaf €1299
·         Inspiron 15z met touch-functionaliteiten – vanaf €999
·         Latitude 10 tablet – vanaf €955
·         Latitude 6430u is vanaf november beschikbaar – vanaf €1415
·         OptiPlex 9010 All-in-One PC met touch-functionaliteiten – vanaf €1210
·         XPS 10 tablet – vanaf half januari leverbaar in Nederland 

Raadpleeg voor meer informatie en productafbeeldingen onze virtuele perskit. De huidig leverbare pc’s en Precision-werkstations van Dell kunnen bij voorinschrijving met Windows 8 worden besteld via www.dell.nl.

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen de kracht geven om meer te doen. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell World
Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com en volg #DellWorld op Twitter.

Dell, XPS, Inspiron, Latitude en OptiPlex zijn merken van Dell Inc. Dell maakt geen aanspraak op het eigendom van de namen en merken van derden.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86
 

Dina-Perla Marciano
   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten