maandag 8 oktober 2012

ABBYY FlexiCapture 10 biedt ondersteuning voor SaaS-gebaseerde gegevensvastleggingNieuwe versie biedt web-based stations voor decentrale gegevensvastlegging
ABBYY FlexiCapture 10 biedt ondersteuning voor SaaS-gebaseerde gegevensvastlegging

Amsterdam 8 oktober 2012 - ABBYY®, een toonaangevend leverancier van technologieën voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische oplossingen, introduceert een nieuwe versie van het FlexiCapture-platform voor het vastleggen van gegevens en documenten. Versie 10 biedt via web-interfaces toegang tot alle functies voor het scannen en controleren van documenten. Dit betekent dat FlexiCapture nu ook binnen SaaS- en cloud-omgevingen kan worden ingezet. ABBYY FlexiCapture stelt ondernemingen in staat om cloud-gebaseerde bedrijfsoplossingen voor hun klanten te ontwikkelen, bijvoorbeeld voor het verwerken van facturen. Het platform biedt hen daarnaast de mogelijkheid om op snelle wijze gedistribueerde processen voor gegevensvastlegging te implementeren, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan de installatie en het onderhoud van lokale software. ABBYY FlexiCapture 10 biedt een integrale reeks van web-based bedieningsstations, waaronder een kersvers Web Capture Station dat scanfuncties en controlefuncties binnen één interface onderbrengt. De nieuwe versie biedt daarnaast verschillende verbeteringen, zoals op content gebaseerde zelfleertechnologie voor documentclassificatie en uitgebreide controlefuncties.

ABBYY FlexiCapture 10 biedt intelligente technologieën voor het automatiseren van de gegevensextractie uit een verscheidenheid aan documenten, zoals machineleesbare formulieren, semigestructureerde documenten en ongestructureerde documenten. Het platform is in staat om verschillende typen documenten in één stroom te verwerken en kan van een standalone toepassing worden opgeschaald tot een oplossing voor bedrijfsbrede gedistribueerde data- en documentverwerking. Versie 10 biedt daarnaast intuïtieve tools voor het configureren van de gegevensvastlegging, waaronder de mogelijkheid om het systeem door simpel aanwijzen en klikken te trainen. ABBYY FlexiCapture 10 is een krachtige en integrale oplossing voor het scannen van documenten, classificatie, indexering en gegevensextractie. Het platform biedt klanten onder meer de mogelijkheid om een digitale postkamer te realiseren.

Nieuwe web-based stations: een ideale oplossing voor gedecentraliseerde sites
ABBYY FlexiCapture 10 biedt een dedicated Web Scanning Station, een Web Verification Station en een kersvers Web Capture Station, dat beide functionaliteiten binnen één interface combineert. Web-based stations vormen een ideale oplossing voor organisaties met een geografisch verspreid netwerk van kantoren of servicepunten, zoals verzekeraars, banken, zorginstellingen, enzovoorts. Zonder tijd kwijt te zijn aan de installatie kunnen gebruikers van ABBYY FlexiCapture op vrijwel elke locatie snel een vastleggingsysteem voor hun front office implementeren om hun bedrijfsprocessen sterk te optimaliseren. Mobiele en telewerkers kunnen documenten scannen, die snel opsturen voor gegevensextractie, waar nodig een controle uitvoeren en de resultaten direct aanleveren aan het bedrijfsinformatiesysteem. Het verbeterde Web Verification Station van ABBYY FlexiCapture biedt organisaties daarnaast de mogelijkheid om controlewerkzaamheden uit te besteden.

Gedistribueerde controle
FlexiCapture 10 biedt nu ondersteuning voor ‘veilige’ verificatie, dat ook wel gedistribueerde verificatie wordt genoemd. De oplossing is speciaal ontwikkeld om gevoelige informatie in documenten beter te beschermen. De nieuwe versie is in staat om alle gegevens in een document in verschillende groepen onder te verdelen en deze groepen afzonderlijk ter controle naar verschillende medewerkers door te verzenden. Een medewerker kan bijvoorbeeld de totalen in de documenten controleren, terwijl een andere medewerker alle namen controleert. Ondanks het feit dat ze met dezelfde documenten werken, is het niet mogelijk dat de gegevens door elkaar raken.

Nieuwe contentgebaseerde zelfleertechnologie
FlexiCapture kan worden getraind om automatisch verschillende documenttypen te onderscheiden aan de hand van een reeks van voorbeeldafbeeldingen. Deze zelfleertechnologie is in versie 10 verbeterd met ondersteuning voor zowel op afbeeldingen als op content gebaseerde documentclassificatie.
In de op afbeeldingen gebaseerde classificatiemodus kan het systeem op snelle wijze vergelijkbaar uitziende documenten verwerken, zoals formulieren of facturen van dezelfde leverancier. Daarnaast kunnen gebruikers sneller gegevens uit de documenten ophalen. In de nieuwe, op content gebaseerde modus kunnen ongestructureerde documenten van hetzelfde type, maar met sterk uiteenlopende lay-outs (zoals contracten en brieven) worden geclassificeerd en verwerkt. Hiertoe wordt de volledige tekst van het document geanalyseerd en zoekt het systeem naar woorden en zinsneden die kenmerkend zijn voor een bepaald type document.
Voor een verdere verbetering van de gebruikerservaring biedt ABBYY FlexiCapture 10 nu ondersteuning voor 13 interfacetalen, waaronder Duits, Engels, Frans, Hongaars, Vereenvoudigd Chinees, Tsjechisch, Italiaans, Koreaans, Pools, Braziliaans Portugees, Russisch, Servisch en Spaans.

Over ABBYY

ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging, services en technologie in linguïstiek. Tot de producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen. ABBYY biedt professionele diensten aan om klanten te helpen bij hun business oplossing, gebaseerd op ABBYY’s producten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne, door het bestuur van Montgomery County, USA en de regering van Canada. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden verscheept met de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.abbyy.com voor meer informatie.

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, Lingvo, FlexiCapture zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Andere genoemde productnamen kunnen handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren zijn en worden hierbij erkend.


Neem voor meer informatie contact op met:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten