woensdag 17 oktober 2012

Dell introduceert nieuwe tools voor partners tijdens jaarlijkse PartnerDirect Solutions Conference


Partners van Dell EMEA komen in Spanje bijeen om nieuwe kansen ter bevordering van hun business te bespreken

Amsterdam, 17 oktober 2012 – Dell introduceert een nieuwe tool voor partners als onderdeel van het voortdurend verder uitbreidende PartnerDirect-programma. De Automated Price List-tool helpt partners om hun verkoopprocessen te stroomlijnen door prijsinformatie te verzamelen voor server-, network- en storage-oplossingen en diensten in de EMEA-regio.

De introductie van de Automated Price List-tool valt samen met de start van Dell’s jaarlijkse EMEA PartnerDirect Solutions Conference, die dit jaar in Madrid plaatsvindt. Voortbordurend op het succes van vorig jaar zullen de meer dan 180 deelnemende partners de gelegenheid krijgen om van gedachten te wisselen over de groei van hun business en een hechtere samenwerking met Dell.

Tijdens het evenement komen partners meer te weten over de zakelijke visie en strategie van Dell en de IT-oplossingen voor eindgebruikers. Verder zijn er lezingen van vertegenwoordigers van Dell, Intel en Gartner. Tijdens het evenement worden 13 landspecifieke sessies georganiseerd die partners handvaten bieden om de oplossingen van Dell in hun lokale markt aan de man te brengen.

Dell heeft onophoudelijk blijk gegeven van het streven om partners te helpen hun omzet te verbeteren. Dell heeft in de EMEA regio nu meer dan 62.000 deelnemers binnen het PartnerDirect-programma en meer dan 900 partners met een Premier- of Preferred-status. Het aantal dealregistraties is in het twee kwartaal met 38% gegroeid. Verder heeft Dell een aantal brancheleidende initiatieven en campagnes geïntroduceerd ter ondersteuning van de channel-partners. Het gaat onder meer om:

·         - nieuwe trainings- certificeringstrajecten onder meer voor cloud computing en desktopvirtualisatie die partners in staat stellen om belangrijke groeikansen te benutten
·        -  speciale partnertrainingen met betrekking tot storage-oplossingen
·        -  uitgebreide en geactualiseerde online tools die het verkoopproces van partners versnellen.

Het programma van de Solutions Conference wordt jaarlijks uitgebreid door het groeiende succes van het evenement. Partners kunnen tijdens de beurs netwerken, best practices uitwisselen en meer te weten komen over de laatste ontwikkelingen en wijzigingen binnen het PartnerDirect-programma.

Citaten:

“Onze channel-partners spelen een belangrijke rol bij de transformatie van Dell naar leverancier van integrale oplossingen. De afgelopen 12 maanden hebben we het PartnerDirect-programma verder uitgebouwd om beter te kunnen voorzien in de behoeften van partners. Daarnaast hebben we belangrijke nieuwe kansen voor hen gecreëerd door de overnames die ons oplossingenaanbod versterken,” zegt Andreas Schuetze, marketing director EMEA Channel Marketing & Programs bij Dell. “De PartnerDirect Solutions Conference biedt ons een gelegenheid om meer input van onze channel-partners te krijgen over de ontwikkelingen die we het afgelopen jaar in gang hebben gezet en om onze toekomststrategie te bekrachtigen.”

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar zijn klanten en levert innovatieve technologie en diensten die hen optimale waarde bieden. Raadpleeg voor meer informatie www.dell.nl.

Dell World
Neem samen met ons deel aan Dell World 2012 – The Power to Do More. Dit evenement biedt ICT-professionals de mogelijkheid om van elkaar te leren en de problemen en kansen te identificeren die verband houden met de belangrijkste technologische ontwikkelingen die voor een transformatie binnen het bedrijfsleven zorgen. Kom meer te weten op www.DellWorld.com of volg #DellWorld op Twitter.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Simone Versteeg
Dell
+31 (0)20-6744737
Dina-Perla Marciano
AxiCom
+31 (0)20 75469 86

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano
   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten