donderdag 26 april 2012

Verizon integreert Private IP- en 4G LTE-netwerken ter ondersteuning van branchetoepassingen


PERSBERICHTCONCEPT                                                                                                          Mediacontact:
26 april 2012                                                                                                    Debbie Lewis
                                                                                                                             215-466-6872
                                                                                                                             debbie.lewis@verizon.com
                                              


Verizon integreert Private IP- en 4G LTE-netwerken ter ondersteuning van branchetoepassingen

 

Combinatie van geavanceerde netwerken stelt Amerikaanse private en publieke sector in staat om innovatietempo te versnellen


AMSTERDAM – Amerikaanse organisaties in uiteenlopende sectoren kunnen nu een beroep doen op de kracht van ‘s werelds grootste draadloze 4G LTE-netwerk dat met complete private netwerken is geïntegreerd. Verizon Enterprise Solutions combineert 4G LTE-toegang met zijn wereldwijde Private IP-netwerk om klanten een uiterst veilig en snel zakelijk platform met een hoge doorvoercapaciteit te bieden.

Private IP Wireless (LTE) is direct verkrijgbaar in de vorm van een beheerde of niet-beheerde oplossing. Via dit netwerk kunnen ondernemingen hun bedrijfstoepassingen beschikbaar stellen aan mobiele werknemers en ondersteuning bieden voor bedrijfsprocessen die gebruikmaken van innovatieve machine-to-machine (M2M)-communicatie. De geavanceerde cloud-, communicatie- en beveiligingsplatforms van Verizon spelen een centrale rol bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen en versterken gemeenschappen, bijvoorbeeld door het moderniseren van systemen voor de gezondheidszorg, energiesector of publieke veiligheid.

“Verizon realiseert de visie van een moderne ‘connected enterprise’ waarin zowel machines als mensen met elkaar kunnen communiceren om bij te dragen aan oplossingen voor branchespecifieke problemen”, aldus Kerry Bailey, senior vicepresident en chief marketing officer bij Verizon Enterprise Solutions. “Dit platform kan op alle mogelijke manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als een betrouwbare back-upoplossing voor pinautomaten of als primaire netwerkoplossing voor mobiele samenwerking op basis van telepresence. Het stelt organisaties in staat om nieuwe omzetkanalen aan te boren en kostenbesparingen te realiseren.” 

Vrij spel voor branchegerichte innovatie
Verizon Private IP Wireless (LTE) zal een katalyserende rol spelen bij de ontwikkeling van machine-to-machine (M2M)-communicatie. Dit zal bijdragen aan de opkomst van ‘het internet van dingen’ binnen uiteenlopende sectoren. In samenwerking met een groeiend aantal strategische partners ontwikkelt Verizon branchespecifieke toepassingen het innovatietempo binnen de private en publieke sector versnellen. Voorbeelden zijn:

·         Transport -- De oplossingen van Verizon voor private netwerken zorgen ervoor dat treinen veilig en op tijd kunnen rijden, met minimale menselijke tussenkomst.
·         Auto-industrie – Verizon werkt samen met bedrijven in de auto-industrie om hen in staat te stellen om innovatieve voertuigen af te leveren die consumenten een unieke rijervaring bieden.
·         Media en entertainment – Verizon helpt media- en entertainmentbedrijven om nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen voor het aanbieden van content en om het aanzicht van digitale visuele communicatie te transformeren. Dit resulteert in een verbeterde interactie tussen adverteerders en hun doelgroepen.
·         Retail – Retailers maken gebruik van Private IP Wireless als praktische back-upoplossing voor geografisch verspreide locaties en voor de ondersteuning van point-of-sale-transacties.
·         Distributie – Verkoopmachines kunnen distributeurs nu op de hoogte stellen wanneer de voorraad van populaire producten dreigt op te raken. De machines kunnen daarnaast waardevolle informatie verzamelen over de smaken en voorkeuren van klanten.

Verizon Enterprise Solutions biedt wereldwijde verbindingen die de groei aanjagen, voor zakelijke innovatie zorgen en de samenleving verder helpen. Met branchespecifieke oplossingen en een complete reeks van wereldwijde wholesale-producten en –diensten die worden aangeboden via veilige mobiliteits-, cloud-, strategische netwerken en geavanceerde communicatieplatforms, helpt Verizon Enterprise Solutions organisaties om overal ter wereld nieuwe kansen aan te boren voor innovatie, investeringen en zakelijke transformatie. Raadpleeg voor meer informatie verizon.com/enterprise.

Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere draadloze en draadgebaseerde communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen door het land. Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een divers personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en behaalde in 2010 als Dow 30 aangeschreven een geconsolideerde omzet van 111 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek  www.verizon.com.


####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: http://www.verizon.com/news /. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.
Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht.

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano
   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten