woensdag 25 april 2012

Gebruikers van Orange Business Services en Verizon Enterprise Solutions kunnen elkaar in de ogen kijken tijdens videovergaderingen

                                                       

VOOR DIRECTE PUBLICATIE                                                                   Mediacontact:
25 april 2012                                                                                                  zie einde persbericht


Gebruikers van Orange Business Services en Verizon Enterprise Solutions kunnen elkaar in de ogen kijken tijdens videovergaderingen

Nieuwe overeenkomst maakt onderlinge verbindingen tussen netwerken mogelijk voor videovergaderingen met Cisco TelePresence

Orange Business Services en Verizon Enterprise Solutions bundelen hun krachten om te voorzien in de toenemende zakelijke vraag naar videocommunicatie. De twee netwerkaanbieders hebben een overeenkomst die het mogelijk maakt dat gebruikers van Verizon Immersive Video Exchange en de Orange Telepresence Community samen kunnen deelnemen aan videovergaderingen. Daarmee ontstaat een groter bereik van zakelijke deelnemers, partners en leveranciers die via Cisco TelePresence-eindpunten met elkaar kunnen videovergaderen.

Telepresence repliceert persoonlijke interactie op zo’n realistische wijze dat het lijkt alsof de deelnemers zich in dezelfde kamer bevinden — zelfs als ze in werkelijkheid door duizenden kilometers van elkaar gescheiden zijn. Dankzij de overeenkomst kunnen zakelijke gebruikers van Cisco TelePresence die klant zijn bij Orange of Verizon op uiterst veilige, consistente en transparante wijze in real time met elkaar communiceren tijdens videovergaderingen.

Telepresence biedt tal van zakelijke voordelen, zoals eenvoudige samenwerking op afstand, snellere besluitvorming en probleemoplossing, een efficiëntere inzet van personeel en betere onderlinge relaties. Dankzij deze uitbreiding van de telepresence-gemeenschap zijn deze voordelen bij interne samenwerking- en besluitvormingsprocessen nu ook voor externe communicatie met alle bedrijfsrelaties van toepassing.

Andrew McFadzen, hoofd International Network Solutions bij Orange Business Services: “Orange streeft ernaar om onderlinge verbindingen tussen centrales van providers te creëren zodat het voor zijn klanten eenvoudiger wordt om te communiceren via telepresence-eindpunten, het netwerk of centrale. Met deze overeenkomst wordt de telepresence-gemeenschap uitgebreid met klanten van beide providers, zodat bestaande gebruikers een nog aantrekkelijker rendement op hun investering worden geboden. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat telepresence net zo grensoverschrijdend wordt als het voeren van een telefoongesprek. We zullen blijven samenwerken met bedrijven zoals Verizon om onze klanten toegang te bieden tot zoveel mogelijk communicatiemogelijkheden, zodat ze optimaal kunnen profiteren van de zakelijke voordelen van real-time virtuele vergaderingen op basis van telepresence.”

Mike Palmer, vicepresident Product Strategy bij Verizon Enterprise Solutions: “Consumerization of IT schept nieuwe verwachtingen en zorgt voor een groeiende vraag naar videocommunicatie op de werkplek. Onze overeenkomst met Orange brengt ons een stap dichterbij ons doel om videocommunicatie mogelijk te maken die net zo eenvoudig is als het gebruik van de telefoon. Hiermee vergroten we het rendement op de investeringen van onze klanten in telepresence. Dankzij videovergaderingen kunnen ze nu buiten de muren van hun kantoor en buiten hun interne bedrijfsnetwerk hun productiviteit verhogen en meerwaarde creëren.

Opmerking voor redacteuren
Orange Business Services heeft interoperabiliteitsovereenkomsten voor telepresence gesloten met AT&T, BT, Cisco, Tata, Telefonica en Verizon.

Verizon heeft interoperabiliteitsovereenkomsten voor telepresence gesloten met BT, Cisco, Orange en Tata. Daarnaast biedt het een Open Video Communications-oplossing die het mogelijk maakt om eerder incompatibele videosystemen met elkaar te verbinden.

Over Orange Business Services
Orange Business Services, de tak van France Telecom-Orange gespecialiseerd in B2B-diensten, is een toonaangevende wereldwijde integrator van communicatieoplossingen voor multinationals. Met ‘s werelds grootste, naadloze netwerk voor spraak en data dekt Orange Business Services 220 landen en gebieden met lokale ondersteuning in 166 landen. Met een uitgebreid pakket van communicatiediensten zoals cloud computing, enterprise mobility, M2M, security, unified communications, videoconferencing en breedband, levert Orange Business Services een best-in-class klantervaring. Duizenden enterprise klanten en 1,4 miljoen mobiele datagebruikers vertrouwen op het internationale platform van Orange Business Services voor hun communicatie en business. Orange Business Services won al vier keer de titel Best Global Operator bij de World Communication Awards. Meer informatie kunt u vinden via www.orange-business.com.

France Telecom-Orange is een van 's werelds toonaangevende telecommunicatie-operators met wereldwijd 172.000 werknemers en een omzet van 45,3 miljard euro in 2011. Orange is het unieke merk van de Groep voor internet, televisie en mobiele diensten in de meeste landen waarin het bedrijf actief is. France Telecom (NYSE:FTE) staat genoteerd aan Euronext Parijs (compartiment A) en aan de New York Stock Exchange.

Orange en alle product- of dienstennamen van Orange die in dit document zijn opgenomen, zijn merken van Orange Brand Services Limited, Orange France of France Telecom.

Over Verizon Enterprise Solutions
Verizon Enterprise Solutions biedt wereldwijde verbindingen die de bedrijfsgroei bevorderen, ondersteuning bieden voor zakelijke innovatie en de samenleving verder helpen. Het bedrijf levert branchespecifieke oplossingen en een complete reeks van wereldwijde producten en diensten via veilige mobiele, cloud- en strategische netwerken en geavanceerde communicatieplatforms. Verizon Enterprise Solutions helpt organisaties om overal ter wereld in te springen op nieuwe kansen voor innovatie, investeringen en zakelijke transformatie. Raadpleeg voor meer informatie verizon.com/enterprise.

Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere draadloze en draadgebaseerde communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen door het land. Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een divers personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en behaalde in 2010 als Dow 30 aangeschreven een geconsolideerde omzet van 111 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek  www.verizon.com.


####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: http://www.verizon.com/news /. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.
Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht.


Perscontact voor Orange
Elizabeth Mayeri, Orange Business Services, elizabeth.mayeri@orange.com, +1 212 251 2086
Héloïse Rothenbühler, Orange, service.presse@orange.com, +33 1 44 44 93 93

Perscontact voor Verizon
Debbie Lewis, Verizon, debbie.lewis@verizon.com, +1 215 466 6872
Clare Ward, Verizon, clare.ward@uk.verizonbusiness.com, +441189053501
Nilesh Pritam, Verizon, nilesh.pritam@verizonbusiness.com, +6592779048

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten