woensdag 4 april 2012

Terremark introduceert Enterprise Cloud Private Edition

Terremark introduceert Enterprise Cloud Private Edition

Private cloud-oplossing is gebaseerd op brancheleidende Enterprise Cloud Architecture van Terremark en voorziet in de behoefte van klanten aan een toegewijde cloud-omgeving

Terremark, een dochteronderneming van Verizon, introduceert Enterprise Cloud Private Edition, een nieuw aanbod binnen de veilige cloud-oplossingen. Deze private cloud is gebaseerd op de brancheleidende, grootzakelijke architectuur van de Enterprise Cloud, het paradepaardje binnen het cloud-aanbod van Terremark. De omgeving is speciaal ingericht voor gebruik door één klant en voldoet aan alle beveiligings- en compliance-eisen waaraan veel grote ondernemingen en overheidsinstellingen moeten voldoen.

Enterprise Cloud Private Edition vormt een verlengstuk van de hybride cloud-strategie van Terremark. De oplossing biedt klanten de mogelijkheid om workloads van bedrijfstoepassingen op soepele en veilige wijze te verplaatsen tussen traditionele omgevingen en cloud-omgevingen – inclusief de bijbehorende infrastructuur, de cloud-platforms van Terremark en de cloud-bronnen die door andere leveranciers worden aangeboden. Ondernemingen en overheidsinstellingen die workloads in deze private cloud onderbrengen, kunnen op uiterst eenvoudige wijze een verbinding maken met het bekroonde publieke cloud-platform van Terremark om piekcapaciteit op te vangen en als onderdeel van de strategie om naar de cloud over te stappen. De Private Edition-oplossing sluit aan op de open cloud-strategie van Terremark, die klanten de vrijheid biedt om gebruik te maken van uiteenlopende besturingssystemen en de mogelijkheid om private netwerken te integreren via Terremarks carrier-neutrale datacenters.

“Onze Private Edition-oplossing voorziet in de sterke vraag van klanten naar de flexibiliteit, kostenbesparingen en veerkracht die cloud computing biedt. Hiertoe bieden wij hen een klantspecifieke cloud-omgeving aan,” aldus Ellen Rubin, vicepresident Cloud Products bij Terremark. “Sinds de introductie van de Enterprise Cloud vier jaar geleden is Terremark een erkende leider in innovatieve cloud computing-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties en aanvullende ICT-infrastructuurdiensten die haar klanten in staat stellen om van hun traditionele ICT-infrastructuur over te stappen naar een hybride model.”

Terremark’s oplossingen zetten de norm op het gebied van grootzakelijke cloud computing met service level agreements, beveiligingsmodellen, professionele diensten en datacenters van wereldklasse die klanten in staat stellen om hun bedrijfskritische productietoepassingen met vertrouwen in de cloud onder te brengen. Met de aanvullende CloudSwitch-software van Terremark kunnen zij hun bestaande ICT-infrastructuur combineren met de cloud computing-oplossingen van Terremark om een aantrekkelijke hybride ICT-omgeving te creëren. Met deze oplossing kunnen klanten probleemloze verbindingen maken met de publieke en private cloud-diensten van Terremark voor een optimale portabiliteit van workloads. De CloudSwitch-software biedt bovendien ondersteuning voor uiteenlopende clouds, zodat klanten hun workloads naar de clouds van andere leveranciers of terug naar hun eigen datacenter kunnen verplaatsen, zonder de noodzaak om hun bedrijfstoepassingen aan te passen.

Enterprise Cloud Private Edition is met directe ingang beschikbaar. De oplossing wordt geleverd via Terremarks wereldwijde netwerk van voor cloud computing geoptimaliseerde datacenters op strategische locaties. Daarnaast kunnen klanten een beroep doen op een speciale private cloud-oplossing die door het ervaren team van cloud-experts van Terremark is ontworpen en gebaseerd is op dezelfde veilige architectuur als de Enterprise Cloud Private Edition-oplossing. Deze aangepaste oplossing kan worden ingezet binnen datacenters van klanten en andere locaties die geen deel uitmaken van het netwerk van Terremark.

Over Terremark
Terremark, een dochteronderneming van Verizon, weet als geen ander grootzakelijke ICT op wereldwijde schaal te transformeren en beveiligen. Als dochteronderneming van Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ:VZ) bepaalt Terremark de norm op het gebied van ICT-implementaties. Hiertoe levert het geavanceerde infrastructuur en managed service-diensten die bedrijven en overheidsinstellingen in alle delen van de wereld helpen te voldoen aan de strikte eisen op het gebied van schaalomvang, beveiliging en betrouwbaarheid. Met een wereldwijd netwerk van datacenters en een uitgebreid aanbod van beveiligingsoplossingen helpt Terremark klanten om het potentieel van cloud computing te realiseren. Raadpleeg voor meer informatie www.terremark.com.

# # #

CONTACT:
Media Relations
Terremark
Xavier Gonzalez
305-961-3134
xgonzalez@terremark.com

Over Verizon
Verizon Communications Inc. (NYSE, NASDAQ: VZ) heeft zijn hoofdkantoor in New York en is marktleider in het leveren van breedband en andere draadloze en draadgebaseerde communicatieoplossingen aan consumenten, bedrijven, de overheid en groothandelaren. Verizon Wireless runt het meest betrouwbare draadloze netwerk in de VS met meer dan 104 miljoen verbindingen door het land. Ook biedt Verizon geconvergeerde communicatie, informatievoorziening en entertainmentdiensten via het meest geavanceerde glasvezelnetwerk van de VS en levert het bedrijf naadloze zakelijke oplossingen aan klanten over de hele wereld. Verizon maakt gebruik van een divers personeelsbestand van meer dan 196.000 mensen en behaalde in 2010 als Dow 30 aangeschreven een geconsolideerde omzet van 106,6 miljard dollar. Voor meer informatie, bezoek www.verizon.com.


####

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon´s persberichten, speeches en biografieën van bestuursleden, mediacontacten, hoge kwaliteit video, beelden en andere informatie zijn beschikbaar op Verizon's News Center: http://www.verizon.com/news / news. Voor het ontvangen van persberichten per e-mail, ga naar de News Center en registreer voor aangepaste automatische aanlevering van nieuwsberichten van Verizon.
Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar ons originele Engelstalige bericht."CONTACT:

Media Relations
Terremark, a Verizon Company
Xavier Gonzalez
305-961-3134
xgonzalez@terremark.com


Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano


global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten