dinsdag 11 januari 2011

Terremark scoort goed in de Gartner Magic Quadrant for Cloud 2010

Terremark Worldwide, Inc. (NASDAQ:TMRK), een toonaangevende, wereldwijde leverancier van beheerde IT-infrastructuurdiensten, wordt in het Gartner Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service and Web Hosting 2010 als één van de leiders op dit gebied genoemd. Ook wordt hun vermogen om de diensten optimaal uit te voeren en de uitvoering van hun visie als goed beoordeeld.

Gartner-analisten Ted Chamberlin en Lydia Leong van Gartner (www.gartner.com)
hebben in Gartner’s Magic Quadrant uiteengezet hoe twintig verschillende cloud hosting providers, zoals Amazon, GoGrid, Rackspace, Savvis en Terremark, scoren op visie en daadkracht.

De Gartner Magic Quadrant for Cloud Infrastructure as a Service and Web Hosting is onderverdeeld in de categorieën leiders, uitdagers, visionairs en niche-aanbieders. Terremark wordt bij de groep leiders geschaard, die hun marktvisie goed vertaalt naar diensten. De beoordeling van hun leiderschap is gebaseerd op een stabiele basis in de markt, de vernieuwing in hun producten, de betrouwbaarheid die zij leveren op enterprise-niveau en tot slot de bewezen technische competentie en potentie om diensten aan een diversiteit aan klanten te leveren. De visie wordt getoetst aan criteria als innovatie en durf waarmee partijen de markt betreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten