dinsdag 14 december 2010

Kaseya ontvangt patent op het gebied van dynamische instructiesets voor ‘remote’ devices

Kaseya, leverancier van software voor IT systeemmanagement, laat met trots weten dat het U.S. Patent Office een patent heeft toegekend aan het bedrijf. Dit patent betreft technologie die dynamische instructiesets verspreidt naar ‘remote’ computers vanuit één centrale server.

Patent 7,827,547 omvat het gebruik van een nieuwe, dynamisch geladen, instructieset of –bibliotheek vanuit een centrale server om een ‘remote ’computer managementfunctie te updaten, die voor dat moment niet uitgevoerd kon worden.

“Een goede IT-dienst voorziet erin om repetitieve taken op elk beheerd systeem te kunnen automatiseren. Dat scheelt niet alleen in productiviteit, met name vergroot het de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de dienst. Systeembeheerders moeten in staat zijn taken snel aan te passen via een eenvoudig proces, dat kan worden uitgerold over alle systemen in beheer. Onze benadering voorziet in al deze zaken”, aldus Mark Sutherland, president bij Kaseya.

Met de Kaseya®-technologie voor agent procedures kunnen IT-specialisten computerinstructies definiëren en bouwen, die een groot aantal acties uitvoeren om op afstand een IT-infrastructuur te onderhouden en te beheren. In een traditionele situatie moest de systeembeheerder ter plekke zijn om onderhoud en herstelwerkzaamheden uit te kunnen voeren.

“We begrijpen de noodzaak van het behoud van optimale prestaties op het network cruciaal is voor onze klanten”, aldus Sutherland. “Met onze gepatenteerde technologie garanderen we dat systeemwerkzaamheden goed worden uitgevoerd met een minimale invloed op de systeembronnen – en dus op de gebruiker.”

Over Kaseya
Kaseya is leverancier van beheersoftware voor IT systemen. Kaseya levert een volledige integratie van beheerfunctionaliteiten binnen één interface en biedt uitgebreide mogelijkheden tot het automatiseren van IT-taken. Hierdoor wordt IT-beheer pas echt proactief en SLA- gedreven. Kaseya wordt onder andere gebruikt binnen financiële instellingen, banken, onderwijs, overheid , gezondheidszorg en de detailhandel. Kaseya heeft 33 kantoren in 18 landen. Wereldwijd wordt Kaseya op meer dan vijf miljoen computers gebruikt Kaseya bedient wereldwijd 10.500 ‘in huis’- en cloud-klanten met miljoenen agents in gebruik, inclusief Windows PC’s, Linux-servers en Mac-notebooks. In de Benelux maken circa 300 organisaties gebruik van Kaseya en beheren zij samen duizenden systemen, tot grote tevredenheid van computergebruikers. Om gratis 30 dagen de proefversie van Kaseya te gebruiken, kan het product gedownload worden via http://www.kaseya.nl/get-started/trial1.aspx.


# # #

Kaseya; the Kaseya k-bug logo; Kaseya Virtual System Administrator; and Our Automation, Your Liberation are among the trademarks or registered trademarks owned by or licensed to Kaseya International Limited and/or its affiliates. All other trademarks mentioned in this document are the property of their respective owners.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten