woensdag 12 januari 2011

Intratel start als distributeur voor LANCOM Systems

Aken, 11 januari 2011 – LANCOM Systems, de Duitse leverancier van WLAN- en VPN-oplossingen, maakt vandaag bekend dat zij samen gaan werken met Intratel. Deze value-added distributeur (VAD) had altijd al een voorkeur voor de producten van LANCOM boven andere merken, wanneer zij een klant adviseerden op het gebied van netwerkconnectiviteit. Deze kennis en hun ervaring op het gebied van netwerkconnectiviteit resulteerde in een partnership met LANCOM.

Intratel is een value added distributeur op het gebied van IP-telefoniesystemen, draadloos LANs en hieraan gerelateerde producten. Ze hebben een breed resellerkanaal in Nederland, wat voornamelijk bestaat uit IT- en telecombedrijven. LANCOM is zeer enthousiast over de samenwerking met Intratel, ook al vanwege het feit dat de distributeur al langer het LANCOM-portfolio adviseerde aan haar klanten.

Jan Buis, directeur international sales bij LANCOM, zegt hierover: “Wij zijn zeer content met de toevoeging van Intratel aan ons netwerk van distributeurs. Intratel is een sterke VAD op het gebied van netwerkconnectiviteit, wat voor ons een waardevolle uitbreiding is. Daarnaast hadden zij een bewezen kennis van de LANCOM-technologie, waardoor wij snel met ze aan het werk konden gaan.”

Remco Eikhout, directeur en oprichter van Intratel, vertelt: “Wij zijn al een tijd bekend met de LANCOM-producten die wij al jaren adviseren voor gecombineerde Voice/Data netwerken. Wij wilden onze resellers kwaliteit bieden en vonden deze bij LANCOM. Wij zijn erg blij met deze samenwerking, met de producten van LANCOM Systems kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen op het gebied van voice networking, wat tegenwoordig essentieel is bij moderne LAN netwerken.”

Over Intratel
Intratel BV is de value added distributeur (VAD) van IP telefonie systemen en hieraan gerelateerde producten in de Benelux. Intratel distribueert voornamelijk de merken Swyx, OZMO (hosted IP telefonie) en LANCOM Systems. De hoge mate van kennis op het gebied van VoIP, netwerkconnectiviteit, draadloos LAN en IP telefonie in het algemeen voegt veel waarde toe aan haar brede netwerk van resellers.

Over LANCOM:
LANCOM Systems GmbH is een vooraanstaande Duitse producent van betrouwbare en innovatieve communicatieoplossingen voor grote ondernemingen, mkb-organisaties, overheden en andere instellingen. Daarnaast focust het bedrijf zich op uitvoerige oplossingen voor netwerkverbindingen en -beveiliging met Virtual Private Networks (VPN) en draadloze netwerken (Wireless LAN). Het hoofdkantoor van LANCOM Systems GmbH is gevestigd in Würselen bij Aken. Daarnaast heeft het bedrijf verkoopkantoren in München, Barcelona en Amsterdam. Ralf Koenzen is de oprichter en Managing Director van LANCOM Systems. Meer informatie is te verkrijgen op www.lancom-systems.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten