woensdag 11 juli 2012

Schaalbare high-perfomance documentherkenning met ABBYY Cloud OCR SDK


ABBYY Lingvo n ABBYY FlexiCapture n A BBYY FineReader    ABBYY Lingvo n ABBYY FlexiCapture n ABBYY FineReader
 Schaalbare high-perfomance documentherkenning met ABBYY Cloud OCR SDK

Met de flexibele, 'pay as you go' SDK kunnen ontwikkelaars hun gebruik en kosten op hun maandelijkse inkomsten afstemmen
               
Munich, 11 juli 2012 — ABBYY, een toonaangevend aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische technologieën, introduceert de ABBYY Cloud OCR SDK. Deze online dienst biedt een Web-interface om ABBYY's herkenningstechnologieën te integreren in nieuwe oplossingen. Met de ABBYY Cloud OCR SDK kunnen softwareontwikkelaars hun inkomsten vergroten doordat zij ABBYY’s technologieën voor optical character recognition (OCR), intelligent character recognition (ICR), barcodeherkenning en PDF-conversie gebruiken om hun eigen applicaties te creëren. Daarnaast kunnen zij met ABBYY's flexibele 'pay as you go'-tarieven hun uitgaven koppelen aan hun maandelijkse inkomsten.

Een van de eerste softwareontwikkelaars die de nieuwe ABBYY Cloud OCR SDK in hun documentbeheersysteem integreerden was DocsCorp, een toonaangevende DMS-ontwikkelaar uit Australië. "We werken al vele jaren met ABBYY en ze hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn. Het nieuwe cloud-initiatief was precies waar we naar op zoek waren en maakt het mogelijk om nieuwe kansen in de markt te benutten. Bepaalde kleinere organisaties geven de voorkeur aan een 'pay as you go'-model en met ABBYY’s Cloud OCR SDK kunnen we onze softwareproducten op een abonnementsbasis verkopen", zegt Dean Sappey, directeur en CEO van DocsCorp.

ABBYY Cloud OCR SDK host alle verwerkingsprocessen in de cloud en is beschikbaar via een Web API die bijna alle besturingssystemen ondersteunt, inclusief mobiele besturingssystemen. De ontwikkelaars ontvangen ook automatisch updates, zodat ze meteen kunnen beschikken over de nieuwste OCR-technologie. Belangrijke eigenschappen zijn onder meer:

  • Uitstekende taalondersteuning en professionele herkenningsfuncties 
De nieuwe SDK herkent 198 talen in gedrukte tekst, waaronder alle grote Europese talen, Arabisch, Chinees, Japans en Koreaans, en 113 handgeschreven talen en markeringstekens. Daarnaast biedt ABBYY Cloud OCR SDK professionele tools voor onder andere herkenning van visitekaartjes en een API ter integratie van barcodeherkenning
·      Bijna oneindig schaalbaar
Ontwikkelaars kunnen met ABBYY Cloud OCR SDK in hun applicaties een dienst integreren om het aantal documenten dat verwerkt moet worden eenvoudig te schalen en zo aan de wensen van de eindgebruikers te voldoen.

"We hebben de schaalbaarheidsfunctie van ABBYY Cloud OCR SDK getest en het is snel en stabiel", voegt Sappey toe. "We kijken uit naar de afronding van de ontwikkel- en testfase, zodat we onze klanten een oplossing voor documentbeheermet een Cloud OCR-optie kunnen aanbieden."
·        Geen hardware- of IT-kosten
ABBYY Cloud OCR SDK draait op Microsoft® Windows® AzureTM. Hierdoor kunnen ontwikkelaars aan de slag zonder noemenswaardige  kosten voor het onderhoud of de  infrastructuur. Een ander voordeel die ABBYY’s cloud organisaties biedt is de mogelijkheid om OCR-verwerkingsprocessen uit te besteden. Hiermee wordt OCR van grote hoeveelheden documenten binnen korte tijd mogelijk.
·        Platformonafhankelijk
ABBYY Cloud OCR SDK maakt flexibele ontwikkeling mogelijk door voorbeelden van programmeercode beschikbaar te stellen voor .NET, PHP, Ruby, cURL, Python, Java en ASP.NET. De oplossing biedt ook ondersteuning voor Apple® iOS, Google® AndroidTM, en Windows® Phone mobile OS, zonder extra kosten.
  • Flexibele tarieven
ABBYY Cloud OCR SDK is gebaseerd op 'pay as you go'-tarieven, zodat ontwikkelaars hun werkzaamheden zonder hoge opstartkosten kunnen aanpassen als de inkomsten hoger worden.

"We hebben inmiddels enkele maanden met ontwikkelaars gewerkt, die onze OCR-oplossing in de cloud hebben getest, en worden enthousiast door de feedback die we ontvangen", zegt Andrey Isaev, directeur van de afdeling technologieproducten bij ABBYY. "Met onze nieuwe Cloud OCR SDK wordt het voor ontwikkelaars makkelijker om hun applicaties snel draaiend te krijgen. Ook kunnen ze hun producten beter differentiëren door een cloudoptie te bieden."

Op http://ocrsdk.com/ is meer informatie beschikbaar over ABBYY Cloud OCR SDK. Meer informatie over ABBYY is beschikbaar op http://www.abbyy.com

Over ABBYY
ABBYY is een toonaangevende aanbieder van diensten voor documentherkenning, gegevensvastlegging en linguïstische technologieën. Tot de belangrijke producten behoren de ABBYY FineReader-serie met toepassingen voor optische tekenherkenning (OCR), de ABBYY FlexiCapture-serie met oplossingen voor gegevensvastlegging, ABBYY Lingvo woordenboekapplicatie en ontwikkelingsgereedschappen, die verschillende platformen en computeromgevingen ondersteunen. ABBYY Language Services biedt uitgebreide linguïstische oplossingen voor zakelijke klanten. Overal ter wereld in organisaties waar veel papier wordt gebruikt, worden ABBYY-oplossingen toegepast om tijdrovende en arbeidsintensieve werkzaamheden te automatiseren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. ABBYY’s producten worden gebruikt in grootschalige overheidsprojecten, onder andere door de Australische belastingdienst, de belastinginspectie van Litouwen, het Ministerie van Onderwijs van Rusland, het Ministerie van Onderwijs van Oekraïne, het bestuur van Montgomery County, USA en de Canadese overheid. Onder andere de bedrijven BancTec, Canon, EMC/Captiva, Hewlett-Packard, KnowledgeLake, Microsoft, NewSoft, Notable Solutions en Samsung Electronics maken gebruik van ABBYY-technologie. ABBYY OCR-toepassingen worden meegeleverd bij de apparatuur van 's werelds beste fabrikanten, zoals Epson, Fujitsu, Fuji Xerox, Microtek, Panasonic, Plustek, Ricoh, Toshiba en Xerox. Het hoofdkantoor van ABBYY is gevestigd in Moskou, Rusland, met kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Oekraïne, Cyprus, Australië, Japan en Taiwan. Bezoek www.ABBYY.com voor meer informatie. 

ABBYY, het ABBYY-logo, FineReader, Lingvo en FlexiCapture zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van ABBYY Software Ltd. Google en Android zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Google Inc. Microsoft, Windows en Windows Azure zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Apple is een handelsmerk van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.


Contacten:
Xavier Sauvan
ABBYY Europe
+49 89 51 11 59 0

Dina-Perla Marciano
Axicom
+31 20 7546986

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten