woensdag 11 juli 2012

AVM FRITZ!Powerline 500E SET - Première voor FRITZ!Powerline – eenvoudige uitbreiding van het thuisnetwerkPremière voor FRITZ!Powerline – eenvoudige uitbreiding van het thuisnetwerk

·          Simpele uitbreiding van het thuisnetwerk via het bestaande stroomnet
·          Met overdrachtssnelheden tot meer dan 500 Mbit per seconde geschikt voor de meest veeleisende breedbandtoepassingen
·          Kan dankzij een compact ontwerp op elk stopcontact worden aangesloten
·          Veilige gegevensoverdracht dankzij ingebouwde encryptie

Berlijn. De nieuwe oplossing FRITZ!Powerline 500E SET van FRITZ!Box-fabrikant AVM biedt gebruikers de mogelijkheid om hun thuisnetwerk op eenvoudige wijze uit te breiden via het bestaande stroomnet. Elk stopcontact in huis kan worden gebruikt om een netwerkverbinding te maken. Dit maakt het mogelijk om netwerkapparatuur over grotere afstanden te verbinden met de FRITZ!Box, zonder de noodzaak om nieuwe kabels te installeren. Met overdrachtssnelheden tot 500 Mbit per seconde biedt de oplossing ondersteuning voor veeleisende breedbandtoepassingen, zoals HD- en 3D-video en internettelevisie. Dankzij de ingebouwde encryptie profiteren gebruikers vanaf het eerste moment van een veilige gegevensoverdracht. FRITZ!Powerline is verkrijgbaar als set van twee adapters voor een prijs van €129. Meer informatie over dit nieuwe product is beschikbaar op www.fritzbox.eu.

FRITZ!Powerline – uiterst snelle gegevensoverdracht via het bestaande stroomnet
FRITZ!Powerline biedt uitkomst voor gebruikers die een netwerkverbinding nodig hebben, maar geen nieuwe kabels willen installeren. Door de kleine adapter op het stopcontact aan te sluiten, kunnen gebruikers de gigabit Ethernet-kabel via het bestaande stroomnet verlengen. Vervolgens kan elk stopcontact in huis worden gebruikt om een netwerkverbinding te maken. Met overdrachtssnelheden tot 500 Mbit per seconde is FRITZ!Powerline bovendien geschikt voor breedband-intensieve netwerktoepassingen, zoals de overdracht van muziek en HD-video’s, uiterst snel internetten en gamen, internettelevisie en video on demand.

FRITZ!Powerline: gebruiksvriendelijk en veilig
Zoals gebruikers inmiddels gewend zijn van de producten van FRITZ!, verloopt de installatie van FRITZ!Powerline uiterst eenvoudig. Ze kunnen simpelweg de adapter aansluiten, hun PC of netwerkapparaat aansluiten en aan de slag gaan. FRITZ!Powerline is reeds in de fabriek voorzien van 128 bits AES-encryptie, zodat foto’s, muziek, HD-video’s en andere bestanden vanaf het eerste gebruik veilig worden overgedragen. FRITZ!Powerline is beschikbaar als set van twee adapters. Gebruikers kunnen met een simpele druk een knop ook Powerline-adapters van andere fabrikanten in het netwerk opnemen, of deze nu ondersteuning bieden voor een standaard overdrachtssnelheid van 200 of 500 Mbit per seconde. De gebruikersinterface van FRITZ!Powerline toont een overzicht van het volledige Powerline-netwerk en biedt tal van andere nuttige functies, zoals LED-deactivatie, ondersteuning bij het selecteren van het juiste stopcontact, het toekennen van een naam aan de Powerline-adapter, een groene modus en firmware-updates. FRITZ!Powerline is uiterst energiezuinig. Tijdens bedrijf worden 3-4 watt verbruikt, terwijl in de stand-bymodus altijd minder dan 1 watt wordt verbruikt.

FRITZ!Powerline 500 SET – meer informatie beschikbaar op fritzbox.eu

De FRITZ!Powerline 500-set is nu verkrijgbaar voor een prijs van €129 (aanbevolen verkoopprijs inclusief BTW). Meer productinformatie en gebruikstips zijn te vinden op fritzbox.eu.

Over AVM

Het in 1986 in Berlijn opgerichte AVM is een van de twee grootste fabrikanten van breedbandapparatuur van Europa. Met een marktaandeel van meer dan 50 procent is het de grootste fabrikant van Duitsland, de grootste markt van Europa. De in Berlijn gevestigde communicatiespecialist heeft tal van prijzen ontvangen voor zijn innovatieve productreeks FRITZ!Box. De FRITZ!Box biedt snelle en eenvoudige internettoegang, gebruiksvriendelijke netwerktechnologie en telefonie en veelzijdige multimediatoepassingen. AVM heeft 400 werknemers in dienst en behaalde in het boekjaar 2011 een omzet van 220 miljoen euro. Meer persinformatie en beeldmateriaal is te vinden in het persgedeelte van AVM: www.avm.de/en/press. Bezoek ook de Facebookpagina.

AVM GmbH, Communication
Alt-Moabit 95, 10559 Berlin
Germany

Press Office
Samira Jordan
Phone +49-30-39976-645

Hartelijke groet/ Kind regards,

Dina-Perla Marciano

   
global technology PR

Dina-Perla Marciano | axicom | watertorenplein 4b | 1051pa | amsterdam | t: +31 (0)20 75469 86 | f: +31 (0)20 75469 88 | m: +31 (0)6 30 045 484 | dina-perla.marciano@axicom.com|www.axicom.com |linkedin| follow us on Twitter here or follow my personal account here

Geen opmerkingen:

Een reactie posten